💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 44 693
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Това..

Ми прилича на онова ..

Важно е накрая резултатът да е добър

# 661
От сета "Двама непознати"

и в очакване на "Моето слънце"

# 662
# 663

Не знам колко е вярно, но според слуховете утре започват 😎

# 664
  • София
Я как си подхождат двамката.  На Керем са му свалили поне 5 години от възрастта.

# 665

Не знам колко е вярно, но според слуховете утре започват 😎

Много е сладка Хафсанур. Млада, красива, непринудена! Cupid

Феновете я оприличяват на американската актриса Абигейл Спенсър на млади години.

Спокойна нощ! Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 23:19 от didi54

# 666
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 667
Здравейте,
Сторито на Керем от снощи не било ново, а на няколко дни. Може снимките вече да са започнали.

Феновете оприличават новата прическа като на героя му Али Смит, но в по- тъмна гама на боята за коса.

Хубав ден на всички 🌞

# 668
Здравейте! Flowers Hibiscus

Бирсен: Информация за проектите на Дисни на Ханде Ерчел, Йълмаз Ердоган и Демет Йоздемир

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/hande-ercel-yilmaz-erdogan-v … isme/23895/?amp=1

Въпрос на любопитство беше кога дългоочакваните проекти на Дисни на Ханде Ерчел, Йълмаз Ердоган и Демет Йоздемир ще се появят на снимачната площадка.

Предстои любопитно очакване за проектите, които Ханде Ерчел , Йълмаз Ердоган и Демет Йоздемир ще заснемат за Disney Plus, чиито лица са те . Yılmaz Erdoğan се съгласи с Esra Bilgiç и Kıvanç Tatlıtuğ за телевизионния сериал „Organize İşler“.

Вторият сезон на сериала на Демет Йоздемир "Между света и мен" на MF Production беше планиран да бъде заснет това лято. Беше известно, че в новия сезон Buğra Gülsoy, Zerrin Tekindor и İbrahim Selim ще продължат екипа и нов мъж и жена ще се присъединят към сериала, написан от Pınar Bulut.

Беше написан и сценарият на сериала на Ханде Ерчел „ Русалка “, подписан от MF Production , като се очакваше красивата актриса да отиде на снимачната площадка на дигиталния сериал, след като завърши първите 3 епизода от сериала „ Двама непознати“ на FOX. Въпреки това, поради структурирането на Disney Plus, покриващо целия свят по отношение на глобалното одобрение на бюджета, снимките на всичките 3 проекта засега са отложени.

# 669
  • София
Да допълня това, което Слънчицето е написала, относно проекта на Ханде за "Дисни".

"Според Бирсен Алтунташ, записът на сериала "Русалка" с участието на Ханде Ерчел за платформата Disney plus, който се очакваше да започне след заснемането на първите 3 епизода на "Двама чужденци", беше отложен без планирана начална дата. "

# 670
Здравейте Animal Bee

Снимки от сета на "Двама непознати" от снощи:

Явно проектът на Джан за Дисни тази година им е изял бюджета и нямат пари да снимат друго. Joy Дано поне променят и договорите си и да позволят на актьорите да снимат и за други платформи...

Не ми допада нещо цвета на косата на Керем , свикнала съм да го гледам с по-светла коса. Той още на снимките на Тюркиш еърлайнс беше боядисан, но сега ми се струва още по-тъмна косата, а може и да е , защото е мокра. Ще чакаме да видим крайния резултат. Sunglasses

За снимките Бирсен беше писала още преди време, че ще започнат през първата седмица на юни, което май си е точно тази седмица.

Мисля да сложим името на новия проект на Керем в заглавието за следващата тема. Някакви предпочитания как да го напиша, че го превеждат по различни начини? Моята дневна светлина ? Дневна светлина? Моето слънце ? Или на турски да си го оставим? Joy

# 671
  • София
Поли напълно съм съгласна да включим новият проект на Керем в заглавието на новата тема. На мен определено много ми харесва "Моето слънце". Това заглавие е много обобщаващо. Всичко и всеки може да бъде неговото "слънце".

# 672
Мики, Моето слънце ми звучи най-добре. Тъкмо да присъствам мъничко в заглавието на темата (като четете заглавието за мен да се сещате Satisfied), че аман от този личен живот. Satisfied

"Филмовият фестивал в Кан доведе някои големи имена на Френската Ривиера. Ето 10-те най-споменати изпълнители в социалните мрежи по време на събитието."

Чакам Керем на сет тези дни. Хафсанур като я понагримират и направо мога да й дам 30. Керем не мога да го подмладя, сори. Satisfied Изглежда ми на толкова, на колкото реално е. Satisfied

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 14:00 от midnight__sun

# 673
И на мен "Моето слънце" ми харесва като заглавие 😀
А SKC ще присъства ли в заглавието?

# 674

Общи условия

Активация на акаунт