💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 44 763
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Керем и екипа с поздрав за рождения ден на "брата" Еркан Satisfied

https://twitter.com/i/status/1656355094214987778

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 21:58 от Dilemi

# 76
Хайде да не пишеш от мое име как се чувствам или как приемам нещата.
Ханде се виждаше с Хакан и по-рано.
Като какви не знам, но първите писания за тях бяха от ноември. Явно обаче си е имало нещо.

Това, че не приемам как във всеки втори пост нареждаш Керем, а днес го наричаш и лъжец в тема, която уж е за него, няма нищо общо с моето отношение към Ханде.

Говориш за показност и ПР, когато двама бъдещи партньори в сериал, отправиха обща молба за събиране на средства и магически новината за детайли около техния общ сериал цъфна след няколко дена.

Ханде "тръгна" с Хакан края на февруари, за кое е излъгала?
Това, че явно чувстваш, че Ханде те е разочаровала, няма нищо общо с фактите.
Струвами се, че приемаш нещата твърде лично...

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 21:55 от Анонимен

# 77
Ти пряг свидетел ли си от кога са заедно, че слагаш етикети, кой откога е във връзка.
И да, не харесвам хора, които говорят едно, а действията им са противоположни. И не нареждам Керем, а говоря с факти,  ако започна да го нареждам ще се разбере Sunglasses не се притеснявай 😉
То не виждам смисъл да се води диалог по темата, така че приятна вечер

# 78
Аз не се притеснявам, защото също говоря с факти.

Ти пряк свидетел ли си на Керем и Мехтаб или изобщо на личния живот на Керем?

Ти пряг свидетел ли си от кога са заедно, че слагаш етикети, кой откога е във връзка.
И да, не харесвам хора, които говорят едно, а действията им са противоположни. И не нареждам Керем, а говоря с факти,  ако започна да го нареждам ще се разбере Sunglasses не се притеснявай 😉
То не виждам смисъл да се води диалог по темата, така че приятна вечер

# 79
Ново от сета:

Gift Heart

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 22:04 от mi_si

# 80
Flowers HerbМомичета, моля Ви...
да престанем ровичкането в бельото им.
Дължим им уважение. Те са хора като нас със своите плюсове и минуси. Не им се получи ... така прокламираната ЛЮБОВ в реала, ще им върви в работата. И те с настървение се впуснаха в проектите си. Радват ни дори и с моментните си прояви...
Не отшумява лесно в нас усещането за несбъднатост!
Малко уточнение темата е и за двамата Керем и Ханде, не за сегашните им партьори!

# 81
Поздрави от "снахата" Мехтап, тази вечер  Ви изпраща сърчице с пожелание за много любов! Revolving Hearts

Cupid

Аз също смятам ,че Керем и Мехтап имат връзка. От март я наблюдавам, след като излезе клюката, че се срещат тя заключи акаунта си в Twitter , а в IG  пуска елегантни  послания, че има до себе си някой, всички коментари по адрес на Керем ги трие.  Керем нито отрича, нито потвърждава връзка , но и мълчанието е знак на съгласие. Според мен Керем не обявява връзка за да се предпазят и двамата от хейт, и най вече за предстоящите реклами и проекти. Керем е стратег и играч и добре си преценява ситуацията, говори това което искат да чуят феновете.
ХанКер  вече го няма, имаше любов , но имаше и пиар. Те вече са самостоятелни играчи, всеки си тръгна по своя път. Sparkling Heart

# 82
Скрит текст:
Поздрави от "снахата" Мехтап, тази вечер  Ви изпраща сърчице с пожелание за много любов! Revolving Hearts

Cupid

Аз също смятам ,че Керем и Мехтап имат връзка. От март я наблюдавам, след като излезе клюката, че се срещат тя заключи акаунта си в Twitter , а в IG  пуска елегантни  послания, че има до себе си някой, всички коментари по адрес на Керем ги трие.  Керем нито отрича, нито потвърждава връзка , но и мълчанието е знак на съгласие. Според мен Керем не обявява връзка за да се предпазят и двамата от хейт, и най вече за предстоящите реклами и проекти. Керем е стратег и играч и добре си преценява ситуацията, говори това което искат да чуят феновете.
ХанКер  вече го няма, имаше любов , но имаше и пиар. Те вече са самостоятелни играчи, всеки си тръгна по своя път. Sparkling Heart
Значи да не се сърдим, ако на някой тези стратегии не му допадат и не ги намира за правилни. Не всичко се опира до реклами и проекти. Thinking

Яси Flowers Hibiscus

Лека нощ с Хакан няма да ви казвам. Имам милост. Satisfied

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 00:07 от midnight__sun

# 83
  • София
Аз ви пожелавам лека нощ с ХанКер, тъй като и темата ни е такава. А кой ще е "зетя" и коя ще е "снахата", никой не знае. Може още доста да чакаме. Не знам, за коя ли друга Керем ще е готов да изяде кило зелени сливи. Голямата любов не идва през ден...

# 84
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 85
Добро утро мили момичета !
Пожелавам ви чудесен и усмихнат ден.

# 86
Здравейте, момичета,  Flowers Hibiscus
 Ханде е последвала фотографа - Николас Жерардин, след години харесване и коментиране на нейните публикации в IG. Grinning Надявам се, че това означава страхотна фотосесия на Хадне.
https://instagram.com/nicolasgerardin?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
http://www.nicolasgerardin.com/news
Харесвам работата му.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
Снахата е фенка на Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Сигурно Sen Çal Kapımı е любимият и сериал Stuck Out Tongue Winking Eye
Sunglasses

# 88
Новина от турската преса:

Кого последва днес Ханде в Инстаграм

Няма само мама Арзу да харесва снимки на ХанКер 😉

# 89
  • София
Този фен днес е много щастлив, защото е успял да срещне Ханде и да се снима с нея.

Един много красив портрет на Керем от негова фенка.

Общи условия

Активация на акаунт