💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 44 685
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Линде, ризата не е на Керем. Феновете бяха показали, собственикът й.
Не искам да те разочаровам , но Мехтапа е жената до Керем в момента.
Не знам защо го крие, като се бие в гърдите, че никога не лъже и не би скрил жената до себе си. Но за почти 3 месеца нито веднъж не отрече.
Докато иначе пишеше , че всичко е лъжа за минути.
Последно време започват да излизат неща  които не са много в негова полза.
Страхотен актьор е, супер харизнатичен и омаен, но май да не ти е в къщата.
Лично аз лъжци нехаресвам..

# 61
  • София
Тина, защо да ме разочароваш. Виж как всеки вярва в това, което му се иска. Аз поне качвам някакви снимки, докато за Керем няма нищо което да потвърди връзка с друга жена. Излиза, че без никакви доказателства версията за Майтап се приема безусловно, а на всички мои доводи се опонира.

Аз също няколко пъти показах, че тази риза е на Керем, защото другият човек с подобна риза беше шофьорът. Но неговата е на черно-бели квадрати. Бях качила и снимки. Пък и не е логично един шофьор да се съблича и да си мята свойски ризата по стълбите на Ханде.
И все пак, за да повярвам в някаква нова връзка на Керем чакам доказателства, дори и не дотам категорични. Защото това ми прилича на една жена каза... Ето Ханде как открито го потвърди. Да не излезе, че изгората на Керем е друга. А дори и да е така, за да не го афишира, значи че не е нещо сериозно.

# 62
Керем в Туитър:

Gift Heart

# 63
Ще поживеем и ще видим. Който иска нека да не вярва, няма проблем. Аз пък съм от тези, които вярват в клюката. В крайна сметка, която и да е, не ми е важно, щом не е Ханде. Satisfied И Хакан хич не ме интересува, дотам ме докараха. Satisfied

# 64
При положение, че с Ханде са разделени и тя върви по пътя си с Хакан не виждам защо тази драма с кого е Керем и дали го показва или не. Тя и Ханде каза едни неща в началото, пък излязоха съвсем различни. Това си е толкова негова работа, колкото и пътуванията на Ханде с Хакан. Дразнят се само онези, които още наивно мислят, че има връщане назад и му се възхищаваха, докато сипеше хвалебствия. Мисля, че на този етап, е абсурдно да се очаква да не са с други хора.

# 65
Няма драма, просто когато Ханде официално започна връзка излезе и си каза, независимо, че после отнесе такъв хейт..
И всичко ще се приеме за нормално и спокойно,  ако Керем направи същото, все пак " уж с това се гордее", че никога не би скрил жената до себе си..
Надали някой го смята за монах и ще влиза в манастир 😉

# 66
Ханде понесе хейт, защото никой не харесва Хакан и защото тя го отрече в началото. Хейтът нямаше нищо общо с факта, че има нова връзка. Ако беше свестен човек, повярвай ми, никой нямаше да си отвори устата.

Керем защо да представя новата жена?
Длъжен ли е изобщо да го прави?
За да понася тази жена ненужен хейт ли?
За да я обиждат ли, понеже не е любимката?
За да стои по страниците на папараците не с работа, а с личен живот?

Не знам, но като че ли това бърка в здравето само на хората, които все още имат някакви очаквания за по-различен край, а това няма как да се случи.

# 67
  • София
Здравейте!
Не се знае, дали М е била с Керем и Хектор в салона за мебели, но със сигурност  с тях е била Севил, асистентката на Гюнфер.Stuck Out Tongue Closed Eyes

Кой кого е последвал и защо, те си знаят, ние само гадаем. Satisfied
Дали има нещо  между Керем и М,  какво е то и колко е сериозно, с времето ще се разбере.
Ханде май е доволна там, където е, дано е щастлива. Пожелавам същото и на Керем.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 23:09 от Dilemi

# 68
от сета на "Двама непознати"

# 69
Гери, малко двоен стандарт ми идва ..
Значи Ханде е длъжна, а Керем - не ..😎

# 70
  • София
Аз на празни приказки не вярвам. Ще повярвам, когато ги видя. Както имаше някакви снимки-подсказки със Стефани Кайо, както имаше снимка на Ханде с Каан, макар че и двамата тогава отрекоха, това все пак е някаква сламка, за която човек се хваща и може да повярва . Докато сега някой си казал, че Керем е с Майтап и всички ентусиазирано го повтарят. Много несериозно. Толкова време да не ги снима никой. Къде е Акиф?

# 71
Дилеми, добре дошла в отбор "М ВАР". Satisfied

Четох, че е роднина на ректора на университета, в който е завършила образование. Не че не разбира от дигитален маркетинг, сигурно чудесно си знае работата. Но пък инфлуенсърството стана по-привлекателно, лесно и заплатено. Все едно не се знае с какво я свързват и какви са новините въртящи се около нея като чукнеш в Гугъл ...работа нали - Ураз, Керем и някакъв спор с рапър Сефо, който тя била направила звезда. Инфлуенсър - преподавател, с академичен живот, голям виц. Satisfied И такова нещо прочетох в Туитър...
Нали и Хакан го нищихте, а снощи лека нощ ми пожелаваха със "снахата". Satisfied

Не ми се ядосвайте по възможност. Satisfied

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 11:43 от midnight__sun

# 72
Както искаш, така го разбирай, Тина.
Тя дойде в Туитър и написа, че нямала никой в живота си и също така отрече повече от веднъж пред папараците.
Но ти си тук и наричаш Керем лъжец, а се възхищаваш на нейната искреност.
Двойният стандарт е някъде другаде.

Не знам за кое е длъжна Ханде, но да аз през 2020 повярвах, когато каза да вярваме само на онова, което излиза от нейната уста....

Мисля, че на този етап няма значение освен за онези, които държат да намерят виновен...

Академичната титла на Мехтаб може да е виц, но тя беше една от тези, които отидоха в Хатай заедно с основателя на Бабала ТВ Огюзхан Уур, за да изслушат проблемите и мненията на местното население след опустошителното земетресение.

Гери, малко двоен стандарт ми идва ..
Значи Ханде е длъжна, а Керем - не ..😎

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 21:40 от Анонимен

# 73
Нещо, което ми хареса:
"Сродните души, рано или късно се събират, независимо от обстоятелствата."

Ако нещо е писано да стане - ще стане, ако не - здраве да е!

# 74
Ханде "тръгна" с Хакан края на февруари, за кое е излъгала?
Това, че явно чувстваш, че Ханде те е разочаровала, няма нищо общо с фактите.
Струвами се, че приемаш нещата твърде лично...
Да се допълня:
Всяко нещо, което се прави прекалено публично, си е чист ПР и реклама. Не толкова да помогнем на някого, а да се изтъкнем и покажем, колко сме готини.  Хората, които помагат истински и от сърце, нямат нужда от тази показност и известност.. ( това е реалността - там и тук в БГ)

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 21:48 от tina-latina

Общи условия

Активация на акаунт