💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 45 401
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Flowers Hibiscus

Green Heart

Скрит текст:

Хубав ден ви желая! Nature Sunny

# 376
Здравейте Animal Bee

Нова снимка с Керем Sunglasses

# 377
  • София
Красива Ханде, красиви снимки. Но много ми липсват онези огнени коментари на Керем под всяка нейна снимка. Как пък нито веднъж този Хакан не лайкна някоя снимка. Това е разликата, която ни накара да се влюбим в ХанКер и която не спира все още да ни държи ...

И нашият Керем, усмихнат, подмладен и чаровен. С нетърпение очаквам новият му проект.

# 378
# 379
Линде, изобщо не очаквам да се последват с Хакан. Нито Керем с неговата нова, която и да е тя. Изпатиха си и двамата от откритото заявяване на чувствата си, някои решиха, че е твърде фалшиво , нарекоха го ПР, други  пък решихме, че е твърде истинско, за да свърши толкова бързо. Все още вярвам, че беше истинско, но това, което виждахме беше една минимална част от тях.

💚

И нещо, което ме развесели. Как феновете виждат тази снимка?

Скрит текст:
Joy

Във всяка добра приказка има поне 1 лош герой, и понеже Ханде и Керем за феновете са светци , тази роля се отсъжда на мениджърите. Joy

# 380

Красива Ханде, красиви снимки. Но много ми липсват онези огнени коментари на Керем под всяка нейна снимка. Как пък нито веднъж този Хакан не лайкна някоя снимка. Това е разликата, която ни накара да се влюбим в ХанКер и която не спира все още да ни държи ...

И нашият Керем, усмихнат, подмладен и чаровен. С нетърпение очаквам новият му проект.

" Как пък нито веднъж този Хакан не лайкна някоя снимка" До колкото видях Хакан е с Ханде в Кан. Снимката на път за Кан от самолета е от чартърен полет. Хакан не е свикнал да се възхищава, а на него да му правят евала, много ми е дървен, а той и не я следва официално. Ханде сама си го избра! Sparkling Heart

# 381
Тази седмица Керем и Ханде заемат 8-мо и 13-то място в Турция в класацията на IMDb Starmetre.

От сета

Flowers Hibiscus

# 382
Здравейте,
Диди, Ханде е там с Айше и хора от агенцията й. Засега Хакан не е там. По- късно може и да отиде 😉
Те феновете в събота писаха, че е служебно пътуване и билетите са били за бизнес класа от турска авиокомпания. Имаше и снимки, че се виждало логото на самолета.
Надали организаторите ще плащат и за Хакан,  за да им се пречка там.
Хубав ден на всички! 🌞

# 383
# 384
"Една от изненадите, които ни очакват: Hande X Magnum X Magnet Quarterly Magazine."

"Ханде Ерчел е единствената турска знаменитост досега, която официалната страницата на Magnum споделя."

https://www.instagram.com/p/CshIK_QK2fw/

От Бирсен: Ханде Ерчел, която играе главната роля в сериала İki Yabancı, чийто втори епизод беше заснет, избухна като буря в Кан.

https://www.birsenaltuntas.com/magazin/hande-ercel-cannesda-firt … -gibi-esti/23080/

Ханде Ерчел остави своя отпечатък с красотата си по покана на Magnum за Кан, където присъстваха известни имена като Дилан Чичек Дениз и Серенай Саръкая през предишните години . Актрисата, която си взе почивка, за да замине за Франция беше почетен гост на събитието, организирано в рамките на 76-ия филмов фестивал в Кан.  Снимките на втори епизод на сериала "Двама непознати", който споделя с Бурак Дениз също започнаха.
Ерчел изрази вълнението си: „Удоволствие е да бъда в Кан като почетен гост на Magnum Turkey… Вълнението ми, което започна от момента, в който получих поканата, стана още по-силно, когато дойдох тук. Песента Golden Hour на JVKE, която се слуша от милиони, е сред любимите ми. Чувствам се много щастлива да бъда сред тези, които слушаха новата версия на песента за първи път в света на партито на Magnum.”

# 385
  • София
Виждаме, че всеки друг и се възхищава, само официалният й приятел никакъв го няма. Извинете, но не го приемам това отношение. След като си избрал такава красива, известна и харесвана жена е редно да я ухажваш. Ханде е жена, която трябва да се уважава. Това точно Керем го умее. Не разбирам, какъв кавалер е този, който не може да си изрази и покаже възхищението от приятелката си. На какъв ми се прави. Да беше някакъв красавец, той въобще не струва.  Ах, Ханде къде се забута с този пън. Дано се опомни скоро. 

# 386
Може наистина да си е ПР. И нито Ханде, нито Хакан да са лудо влюбени един в друг, просто са си направили споразумение и го спазват. Всеки си гледа интереса.
Те се държат за ръце, само Акиф ако е там.  Иначе го докарват на бизнес партньори 😎

# 387
Здравейте, момичета, Flowers Hibiscus

Красавица е Ханде и определено камерата я обича, но със закон трябва да и забранят да се облича  черно. GrinningGrinning

# 388
Мигелито 🤣

Ново

# 389
Добър ден момичета!
Един прекрасен следобед ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт