💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 45 371
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Честит празник, момичета 📚📝
nrgmama 🌻

Тук ми харесва най-много 💚

# 466
Здравейте Animal Bee
Честит празник! Flowers Hibiscus

Инфо:
От Бирсен за сериала на Керем Wink
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kerem-bursin-ve-hafsanur-sancak/23228/?amp=1
"Керем Бюрсин и Хафсанур Санджактутан ще си поделят главните роли в очаквания с голям интерес сериал " Дневна светлина ". Много ценно и майсторско име се присъедини към актьорския състав на сериала Ay Yapım, който ще бъде режисиран от Али Билгин. Şerif Erol се присъедини към екипа на поредицата, написана от Kübra Sülün . Обичаният актьор ще вдъхне живот на ролята на Илтер, който дълги години е слуга на семейство Алака.
В поредицата Огуз Аладжа (името може да се промени) , който се отдалечи от дома си преди години, когато беше обиден от баща си и продаде собствената си молба и водеше луксозен живот в Майорка , е принуден да се върне в Истанбул поради смъртта на баща си И ще. В писмото, оставено от баща му, Вахит Аладжа, има само един Огуз. Той приема попечителството над 3-те си деца с втората си съпруга Мюге. Междувременно пътят на Огуз се пресича по интересен начин с Лейла, член на бандата за фалшиви бракове. В поредицата интервютата с играчи продължават с пълна скорост за актьорите, които ще изобразят брата на Огуз Умут, неговата леля Фюсун, неговите 3 братя и сестри и членовете на семейството на Лейла."

Уточнявам, понеже преводачът не превежда точно. Там където е удебеленият шрифт от статията реалният превод е "създаде успешно приложение", вероятно се има предвид някакво мобилно приложение. Персонажът ще е адаптиран към 21век и явно Керем ще представлява съвременните богаташи от сорта на Марк Зукърбърг и Евън Шпингел. Grinning

П.с. сега видях още един превод "продаде собственото си приложение", може би това е по-точно.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 11:40 от mikipoli

# 467
  • София
Честит национален празник !. Честит празник на буквите!
„Българино, знай своя род и език”!
Честит празник на българската писменост!

Не само Ханде е отслабнала. Струва ми се, че и Керем е поотслабнал. Няма го онова  момче с невероятните бицепси. Но така на мен повече ми харесва.
Нека и двамата да са здрави. Всякак си ги харесвам.

# 468
Керем в Инстаграм Wink

Gift Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 469
  • София
Здравейте и честит празник 24 май!

Имах късмет да срещна в живота си прекрасни учители, да са живи и здрави, помня ги с добро и много им благодаря! Flowers Hibiscus
Честит празник на всички ученици и техните семейства, на всички учители, възпитатели, научни работници, дейци на културата! Честит празник на всички българи! Flowers HibiscusBook

След поста на Миси от вчера за срещата на Керем с писателката Селда Терек ми стана интересно и се "порових" в нета: Grinning

Керем с  хора от Breveborn се е се срещал с тази писателка през 2018 и 2019 година. Не съм намерила информация дали са използвани нейни текстове в някои от проектите им.

2018
Керем на работна среща с писателите Селда Терек и  Ертюк Аксун.

2019
Керем Бюрсин и Ърмак Пакдемир работна среща със Скелда Терек

Чакам с интерес още информация за новият проект на Керем, пък и започване на снимките. Satisfied Sign Clapper

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 13:19 от Dilemi

# 470
Честит 24 май - Денят на Словото!
Само ние,  българите имаме такъв празник и това ни прави уникални като народ!
Честит празник на всички в групата!

Цвете за дамите, работещи в сферата на образованието!

# 471
Честит празник, момичета✍️

На този ден искам да благодаря на всяко момиче, което споделя мисли, цитати, препоръчва ни книги, които чете. 💞 /няма да ви изброявам, за да не пропусна някого😊/

Ханде и Кан

Различни визии, за всекиго по нещо - и за тези, които я харесват и за тези, които я критикуват. Според мен тоалетите и бяха избрани в стилистиката на събитието - плаж, слънце, нощно, звездно парти и не на последно място сладолед 🍧🍧 🍦. Всичко си беше на място 😃. Нещата, което бих променила от тези дни са Ханде да пуска по 4-5 сторита на ден от местата, на които се намира 🫠 и корсета на лилавата рокля да е една идея по-малко стегнат 🤣. Между другото, радвам се, че не се появи с тоалет подобен на Кендъл Дженър на Мет Гала - цял бански с ръкави влачещи се по пода, очаквах нещо подобно. 🤪 🫣🤣

Керем и "дневна светлина"
От прочетеното до тук за проекта си мисля, че това ще е сериал с предварително определен брой сери /предполагам, че режисьора ще се върне към "Присъдата" наесен/. А сюжета ще е изцяло комедиен. Това си мисля, но т.к. често не познавам може да се окаже, че истината е точно   противоположна. 🤣🤣🤣

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 15:29 от Snimi

# 472
Добър ден!
Честит празник на всички!

Очарователна Ханде

# 473

Оказва се, че Ханде не живее на фотосинтеза или течни храни 😂. Снимали са я как си дъвче храната 🤫

https://twitter.com/portalhandebr/status/1661321481643606017?t=o … -l8Wb4UecpTA&s=19

# 474
Flowers Herb Честит 24 май!

Българинът Георги Господинов спечели най-престижната световна награда за литература.

Снимка на Ханде преди около два месеца ...

и сега в Кан...

тази визия със сигурност е част от договора ѝ с Магнум, т.е. и килограмите. Не я мислете и съдете, всичко е върпрос на правила, ако не ги спазваш и не покриваш изискванията си аут и дължиш огромини неустойки.
Хубав празник!

# 475
# 476
  • София
https://twitter.com/StefaniaSG97/status/1661357468822192130?cxt= … WhIC24Zn0qY4uAAAA

В очакване Огуз да се върне в Истанбул от Майорка. ❤️‍🔥😎Nature Zap

Sunglasses
Още малко за GünIşığım /Моето слънце:
Şerif Erol /Шериф Ерол/, който ще бъде част от GünIşığım като семейният слуга на Alaca,  участва в Şeref Sahnesi /Въпрос на чест/ /2014/2015/, където играе бащата на Yiğit Kılıç/ Керем Бюрсин/

Sunglasses
С уговорката, че имам най-обща информация за „кухнята“ на рекламния, фестивалния, промотърския и т.н., и т.н. бизнеси, искам да споделя впечатленията си от събитието на Magnum в Кан, на което беше поканена Ханде:
Скрит текст:
- самият факт на поканата доказва, че Ханде е познато и търсено име в тези среди. Участието е възможност да видиш и да бъдеш видян и евентуално забелязан;
- няма да обсъждам теглото и настроението на Ханде, понякога е въпрос на моменто настроение, особен ъгъл на снимане и т.н, пък и вероятно Яси е права, че в тези случаи има договори и в тях има определени изисквания за изпълняващия ролята „почетен гост“;
- когато си на такъв форум, чакан с месеци, дори години от папараци и фенове, снабдени с хиляди фотоапарати, където всеки и във всеки момент може да ти направи снимка/видео, трябва непрекъснато да помниш това. Ти не си там на разходка, почивка, ти си на работа;
- не ми хареса, че видяхме видео/снимка на пушещата на входа на луксозния хотел Ханде. Струва ми се невъзможно в хотел от такъв ранг да няма обособено и предназначено за пушене място за гостите на хотела, далеч от любопитни погледи;
- определено не ми хареса вида усмихващата се Ханде над капещия сладолед. Не ми е смешно, въобще. Беше ми неспокойно още като разбрах от кого и за какво е поканата;
- когато си поканен на събитие в чужбина като гост със сигурност знаеш с кого ще се срещаш и общуваш в задължителната програма, със сигурност знаеш, че журналистите и фоторепортерите говорят предимно на чужд език. Или трябва да научиш някой от най-използваните в света езици или да имаш до себе си преводач;
- от тоалетите ми хареса зеленият, другите бяха твърде разголени за моя вкус. От любопитство погледнах снимки на тоалетите от червения килим на Кан, от червения килим на Оскарите и от автапартита на Оскарите. В сравниния с тях /от автапартитата на Окарите/ тоалетите на Ханде са направо като на ученичка. Smiley

https://www.iwoman.bg/gallery/15508-toaletite-na-otkrivaneto-na- … a-v-kan-2023.html

https://eva.bg/article/44319-I-Oskarat-za-nai-provokativen-toalet-otiva-pri-

-Харесвам Ханде, харесвах я като Еда, харесвам я в  повечето й реклами. Спомнете си снимките на прекрасната, ослепителна, изящна, вълнуващо изкусителна жена от  рекламните снимки и крипчета на Атасай, Vogue.
Разбираeмо и логично е, че иска да разшири дейността си, да излезе и на голямата рекламна сцена. Трябва да се опитва и да не се пропуска откриваща се възможност! Въпросът е кога, с кого и на каква цена. Какво може би ще придобие и евентуално спечели и какво може би ще загуби.  

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 22:41 от Dilemi

# 477
Керем и Емили .. на уше

# 478
# 479
Браво, .. сетиха се
Явно Айше и компания изтрезняха след партитата в Кан.. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт