Любители на котки - Тема 183

• 30 410
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Вашите подбират ли къде да повръщат? ☺️
Женя и Мила винаги повръщат на земята, там лесно се почиства.
Обаче Магчето-където ѝ падне. След това следва пране на одеало, чаршафи и т. н.

Ивексче, да те разведря малко 😜

# 331
На земята повръща и той.
Мина повече от половин час откакто му дадох месото и не е повръщал. Яде и лакомства малко. В момента се почиства. Ако не е добре няма да го прави...

# 332
  • Бургас
Харко повърна няколко пъти както описваш.
Храна, после стомашен сок, накрая изхвърли сериозна космена топка(на следващия ден изхвърли топката).
И за щастие е добре.
Аз мислех, че е от обезпаразитяващото хапче, но е било от космите.
Дадоха му и втора доза хапче и нямаше проблеми.
Само да питам трета доза обезпаразитяващо, за са изчистим хубаво котките трябва ли да се дава?
Тревожа се да не ги отровя тези котки. Тъкмо не дрискат вече...

# 333
  • София
Благодаря за отговорите. Външно е обезпаразитена последно началото на април. Преди два дни отново с ФИПРИСТ. Бълхи няма, редовно ги претърсвам. И аз се зачудих, защото както се ближе и захапва все едно захапва бълха, за да я махне. От вчера е по-спокойна и не мяука така, забелязах я, че когато мяука така е свързано с това, че явно я дразни или сърби и изведнъж започва да хапе мястото. От два дни на своя глава я мажа с тридерм, но за резултати май е рано.
Напомни ми за коте от темата, което беше с поведенчески проблем заради игра с лазерче. Тъй като не можеше да завърши лова си с хващане на плячката, хапеше корема си и си правеше рани. Възможно ли е да има някакъв психически дразнител и да не е точно кожен проблем?

Бяхме научили Мъро да повръща само на плочки или на паркета. Когато се возеше в кола, слизаше долу на постелката. Simple Smile Много лесно се чистеше! От сегашните повръща само Рижко. Той е най-възрастният и най-скубещият се. Повръща навсякъде - върху леглото, секцията, дивана... А ако реша да го преместя на по-приемливо място или да подложа нещо под устата му, хуква и повръща докато тича. Joy

# 334
Таня76  Котето беше на Нивалин, защото имаше счупен таз и счупени крачета, но се възстанови напълно и са минали 6 месеца от края на лечението. Това също си го мисля дали може да има нещо общо. С лазер не играем, но и като цяло не играя много с нея, просто е по-самостоятелна.

# 335
Ох, Танче. Сама се смея.Joy

# 336
Сина беше повърнал скоро. Бил е на леглото, на което имаше сдъвкан лист от принтера. Милото е повърнало точно върху листа.

# 337
  • София
Изи повръща в месеца по 2,3 пъти. Отдавам го на несдъвкана храна, много е лакома. 🤭
За съжаление ще трябва да и търсим нов дом и стопани🥹Дъщеря ми е отново на лекарства. Сърцето ми се къса🥲Питам познати, но повечето имат кучета, други не желаят домашни любици.

# 338
♥ Димяни ♥, и на мен ми се сви  сърцето, докато те четох. Не знам какво да ти кажа.Ако нямах две, щях да я взема.

# 339
Дори не искам да си го представям.
Дано намерите познати, за да имате постоянна информация за котето.Cry

# 340
  • София
♥ Димяни ♥, съчувствам ти. Дано намерите някой, който да се грижи за нея и да си я виждате от време на време.

По миналата година една съседка беше в твоята ситуация. Плачеше милата. Питаше ме дали познавам някой, който би искал да вземе котката ѝ, тя щяла да купува храна и тоалетна.
Синът ѝ бил с неустановена алергия.
Засичаме се често, но не смея да питам за котката.

# 341
Зак яде някакви странни неща и после повръща.Сега е ял паднли цветчета от храстчето/което е вдигнато високо/и сутринта видях повърнато.
Иначе,така се засвиделества любов-гушкаш и мъркаш на крака,седели 8 часа в кецове.
Сакура никога не се гали и търка.Тя се катери.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 22:58 от red soul

# 342
Ай, как сладурско е гушнал крака Heart Eyes Душица мила.

# 343
Много!Мъркаше.Разкошен е тоя Зак❤
Много ми е трудно с котки,обаче като видя как ме гледат с цялата любов на тоя свят,дори и дръпнатата Сакура,и знам,че трябва да намеря начин.

# 344
Колко мил Зак. Heart Как искам и аз такова гушливо коте. Но не, моят Таласъм не ще да го пипам. Сега реших да го погаля, с възмущение излезе навън. Мацата се е заселила в двора ни от два дена. Само като ме види, идва при мен, отърква ми се, иска да я галя. Това че стои при нас ме навежда на мисълта, че бебетата или са взети или не са оцелели. Блеки не е доволен и хич не я иска унас. А и единия ден тя го понаби.

Общи условия

Активация на акаунт