Любители на котки - Тема 183

• 30 417
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Ох, Мини..Joy
Аз все още ям бой ако не стане на неговата.Joy
За протокола и Топче ме шамареше.

# 376
Наскоро някой беше писал за коте с Fiv. Моля да ми пише на лична, интересува ме как се справят.

# 377
  • Бургас
Харко преди кастрацията, че и доста време след това, си ме биеше доста сериозно.
Имам си белези по краката.
Наскоро си заби ноктите в стъпалото ми докато спя, изрази човекът неудоволствие, че го нося на вет.
Но откакто се сприятелиха с Мони, си се боричкат почти постоянно и Харко не ми напада краката. Играят си двамата на "Ти гониш", което си е супер, стига да не е в 3 посред нощ и да не събарят всичко по пътя си.

# 378
Ама как ви бият? С нокти ли? Изневиделица ли, когато не очаквате, ви скачат? Поне същия ден ли е, когато сте ги 'обидили'?
Нашият понякога като се опитвам да го галя,  още не е приел галенето като дествие, се опитва да ми замахва с лапа, но без нокти, сякаш да се отбранява. Аз му казвам "не", да си знае, да не вади лапи.

Когато е за самообрана, не е агресия, според мен.

# 379
Със зъби и нокти се бие, Пепина Joy
Изневиделица беше, когато тъкмо съм си легнала, а той се е разбеснял и изведнъж ми скача. Захапва ме за някоя открита част от тялото и рита със задните лапи.
Веднага след като съм го "обидила" става. Сяда на земята, гледа ме лошо, маха с опашка, засилва се и ми скача на крака и захапва здраво. Скачал ми е до рамото от земята. Аз съм 164 см висока. Сигурна съм, че може и по-високо.
Скрит текст:
Ама как ви бият? С нокти ли? Изневиделица ли, когато не очаквате, ви скачат? Поне същия ден ли е, когато сте ги 'обидили'?
Нашият понякога като се опитвам да го галя,  още не е приел галенето като дествие, се опитва да ми замахва с лапа, но без нокти, сякаш да се отбранява. Аз му казвам "не", да си знае, да не вади лапи.

Когато е за самообрана, не е агресия, според мен.
Нали не си мислиш, че аз го бия и той се отбранява. Joy

# 380
  • Бургас
Със зъби и нокти се бият котките.
Харко забива нокти колкото може. Прави го от душа и сърце, когато реши, че е онеправдан. Следобед бяхме на вет наскоро, след вета беше много уплашен. Веднага след като се посъвзе ми заби нокти.
Същия ден, в който съм го обидила.
Преди само да го приберях в стаята, скачаше и дереше. Как така ще го местя без негово съгласие.

Замахването с лапи без нокти е май предупреждение и игра. Силно обидена котка дере така, все едно си и враг.
И после (даже няма половин час) решава, че сметките са разчистени и идва да се гушка.

Няма какво да му се бие на едно коте.
Малката е със счупено над опашката и даже не мога по д-то да я тупна.
А на Харко ако тупна дупето, изглежда особено щастлив, плльосва се по гръб и иска да си играем.

Танче:heart:Kissing HeartHeart Eyes,
Може ли да сложим тази маца на първа страница
Мони
август 2022
кастрирана

Явно на възглавницата пише "възглавница за котки", присвои си я.
Сигурна съм, че ако купя легло за котки, няма да го поглеждат.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 10:13 от mariqivanova799

# 381
Ех, че красива Мони Heart
Сина не ни е бил, не ни е драл и хапал. Въпреки, че го оставихме в две клиники. Беше безумно щастлив, че е у дома с нас и само ни целуваше.

# 382
Честит Празник!  Както и да му променят името, за мен е Празник на Буквите, Децата, знанието и всички, които оценяват важността на ученето!
Поздрави от абитуриента Simple Smile

# 383
  • Варна
Моят писан преди кастрацията ни дереше и хапеше постоянно уж на игра. Целите ми ръце са в белези. След кастрацията стана по-спокоен и гальовен, направо си стана лигльо. А откакто си има писанката за компания си играят двамата повече, а при мен идва само да се гали.

А този мечок беше подарък за мен, но все някой от двамата спи на него Grinning

# 384
Мариета, тази портретна снимка е уникат. В съседна тема за бизнеси една дама иска да се занимава с рисуване на портрети и се чуди как да се рекламира. Честно, се замислих, че един такъв нарисуван портрет би стоял идеално в хола. Simple Smile

# 385
  • Бургас
Много са сладки, целуват мечока така, както биха целунала котка или човек.

# 386
Никога котка не ме е била Кастрирана,не кастрирана..
/само последните ми 3 котки са били кастрирани,но дори и те,поне 1 год.са били не каструрани/
Мария,Мони е много красива котка❤

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 22:33 от red soul

# 387
  • Бургас
Благодаря.
И Сакура е изключително красива.
Като японска картинка е, много ѝ подхожда името.

# 388

Дора расте и хубавее.

Големи игри падат. Все се закача.

# 389
  • Крайбрежен район
Какво малко трицветно съвършенство! Heart Eyes Много е красива! Animal Cat2Animal Paw PrintsHeart

Общи условия

Активация на акаунт