Любители на котки - Тема 183

• 30 414
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
Голяяяяям кротък поспалив кастриран писанко

# 361
  • Бургас
Котетата са много мили същества.
Никога няма да ти изхвърлят(или накъсат) книгите.

# 362
  • София
Не ги изхвърлят, а ги подреждат Smile

# 363
Лоши книги, грам не се съобразяват с тяхно котейшество.Joy

# 364
  • Бургас
Аз вече стигнах до решение тази секция да я махна.
Ще взема голям гардероб с плъзгащи врати (и някаква защита деца да не ги отварят), хем ще има място за много дрехи и какво ли не, хем ще изхвърля ракличката, малкото гардеробче, което също разчистват...
Опитват се и витрината да отварят, при това много усърдно, но тя има някаква защита за деца.

Забавляват се нахалите докато някои хора цял ден работят.
Лоши книги, грам не се съобразяват с тяхно котейшество.Joy
Негово котейшество има нова къща:

# 365
Все гледат да се наврат някъде.
Преди 1 час у дома имаше акция: намери котката. Всички се включиха дружно, след 20 минути установихме местонахождението - скрит в гардероба, още е там, поне да се обажда като викам или дрънча с гранулите..... Нарочно го прави.

# 366
  • Бургас
Сам ли си отваря гардероба?

# 367
  • София
Мария, твоите Хари и Мони вече правят белички в комбина?
...
Вчера бях свидетел как Барни затвори врата след себе си (след като 4.5 години отваря врати). Жалко, че не го прави, когато влиза в тоалетната.

# 368
Все гледат да се наврат някъде.
Преди 1 час у дома имаше акция: намери котката. Всички се включиха дружно, след 20 минути установихме местонахождението - скрит в гардероба, още е там, поне да се обажда като викам или дрънча с гранулите..... Нарочно го прави.
Преди години Тути беше така скрита на етажерка между играчките Joy
Инфарктно състояние.

# 369
  • Бургас
Тя си е като плюшка Тути.

В комбина правят всичко, да.
Поне не им е скучно.

# 370
Сам ли си отваря гардероба?
Да, моли се да не се научат.
Винаги в гардероба в нашата спалня и задължително върху дрехи на ММ.Joy
Вратата беше затворена , но той си я е отворил. Гардероба е с плъзгащ механизъм, сам се научи да си го отваря.

# 371
  • Бургас
Нахалници.

Моите гардеробче и шкаф не мога да ги видя затворени.
И понеже дрехите стават целите в косми, стана на тяхната, място за игра на котки са, няма дрехи.
Раклата претърпя злополука, една бяла гад буташе вратичката и скачаше върху нея. Е, по-умният отстъпи.

# 372
Здравейте на всички! Отдавна ви се радвам, но последната година,че и повече не съм писала. Обръщам се към eli2424.
Коремчето на моята котана започна да оплешивява март месец. Разпространи се много бързо и започнаха да се появяват същите ранички, които показваш. Лекарите бяха категорични, че сама се разранява, защото явно я сърби. Правиха тест гъбички- отрицателен. Спряха се на теорията за алергия(която не може да се установи към какво е). Котана премина на лечебна хипоалергенна храна и биотин с цинк. С нищо не съм я мазала. Нямаше промяна. Април месец вече започна прием на cyclavance, но не в чист вид, смесиха го с витамини и казаха, че постепенно трябва да се променя съотношението на двете. Котето се успокои и спря да се хапе. Чак към началото на май започна да никне козинка. Надявам се да сме се справили вече с проблема, но това ще разбера, когато спрем лекарствата. Предупредиха ме, че при алергиите лечението е дълго.
Съветвам те да се консултираш с ветеринар дали е възможно да е алергия и какво лечение да предприемете
Благодаря за търпенито!

# 373
При моят измененията бяха, че спря да маркира, урината му не мирише така силно и вече не е така агресивен.
Какво правеше като много агресивен? И какво сега?

# 374
Здраво ме шамареше. Нападаше ме изневиделица, когато си лягам, когато си мия зъбите. И то със злоба. Вече не прави така. Пак понякога ме бие, когато не го пусна да излезе навън, на момента, защото правя нещо друго и не мога. Но я няма тази злоба.

Преди малко го видях да гони нещо из двора. Май беше мишка. Много бързо изчезнаха. Не разбрах хвана ли я. Дано не я е изял, че го целувам, пък той отказва да си мие зъбите. Joy

Общи условия

Активация на акаунт