Любители на котки - Тема 183

• 30 417
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ну Заяц, благодаря ти! ❤
AnMary, моята идея е същата. Ще и осигуря всичко до живот, храна, тоалетна, обезпаразитяване, ваксини, лекар,трапспорт ,всичко!
Ивекс, това искам и аз 🥹

# 346
  • София
Димяни, много съжалявям, че се стигна до такъв вариант. Но се сещам за още нещо - пробвахте ли с десенсибилизация? Знам, че теоретично го има като възможност, не знам успеваемостта каква е, но не пречи да разпитате какво е положението, ако не сте.

# 347
  • София
При моя малкия син десенсибилизация с капки Стодал даде отлични резултати (беше с астма, която откриха във втори клас, макар реално да е правил пистъпи от 4 годишен, просто ЛЛ им казваше бронхоспазми, изписваше хомеопатия без споменава думичката "астма"). Изкара общо 5 курса, а астмата изчезна. По принцип колкото по-рано преди пубертета се започне десенсибилизацията, толкова по-добри резултати дава.

# 348
  • София
Ред, много са готини и двамата Heart

В началото на месец се видяхме с един приятел, който осинови Артемис (от Ирина). Вдетинил се е. Едър човек е, а тя му се губи в ръцете.
В клиниката имаше бебета и тя като ги чу да плачат се побърка.
Ако дъщеря ни ни остави само Аш ще си взема мома бенгалка.

# 349
Здр. включвам се да споделя, че на маца и е излязло малко образование под брадичката -твърдо кръгло топче... ако някой се е сблъскал с подобно, моля да сподели...

# 350
  • София
Само едно ли? На моята така й излизаха топчета мънички зад врата, ушите, под брадата... Твърдички, обаче на вс отгоре я сърбяха, тя чеше, прави кървави рани... Минаха бавничко с мазане.
Така и не ги установи точно какви са, можело и алергия към нещо да е🤷‍♀️

# 351
Как се изменя поведенчески мъжкия след кастриране?

# 352
  • София

Моят котарак не се промени. Кастриран е на 1,5 години, не е маркирал преди кастрирането. Живее и вътре и навън.

# 353
Само едно ли? На моята така й излизаха топчета мънички зад врата, ушите, под брадата... Твърдички, обаче на вс отгоре я сърбяха, тя чеше, прави кървави рани... Минаха бавничко с мазане.
Само едно. С какво се мазахте?

# 354
  • Варна

Моят котарак не се промени. Кастриран е на 1,5 години, не е маркирал преди кастрирането. Живее и вътре и навън.

Моите и двамата станаха по-спокойни и започнаха да се бият по-малко. И мъжкарите и мацките от махлата не им обръщат внимание грам.
Иначе при едни приятели, кастрирания им котарак редовно "уважаваше" разгонената котка на съседите им.

# 355
  • София
Моите не се промениха. Само малкият спря да се катери на големия.
Все още са си луди за връзване.

# 356
При моят измененията бяха, че спря да маркира, урината му не мирише така силно и вече не е така агресивен.

# 357
  • София
Само едно. С какво се мазахте?
Идея нямам, нещо бяло ми връчваше в справка... Най-вероятно е казал какво, но не съм го запомнила. Така или иначе ако има нещо тичам до вет, оризнавам нищо не разбирам от лекуване на котки и нямам желание да се обучавам, та каквото каже, взимам, мажа, давам - като роботче.

# 358
  • Велико Търново
Нашият не се промени след кастрирането, а така се надявах 🙄😁 Все същият дивак с неспирна енергия. Иначе той никога не е маркирал.
Пиги е добре душичката ми, няма и следи от цистита. Давах седем дни антибиотика, беше ми по-лесно, отколкото очаквах. Хващах я отзад зад врата, вдигам главата, разтварям устата и просто пъхам навътре. Един път го изплю, но следващите дни ставаше за секунди (беше ми трудно да я хвана, защото разбираше какво искам и се криеше).
Уикенда ММ пак идва с малкото бебе, което все още е в кутията от листи за принтер. Пиги му съска, но слава Богу, нямаше отражения в поведението и.

# 359
Единствената промяна е, че спря да маркира, но ние действахме веднага. От първото маркиране до операцията имаше точно седмица.
Нищо друго , все същият досадник е..Joy

Общи условия

Активация на акаунт