Любители на котки - Тема 183

• 30 400
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
Днес бях при моите и изпадах в шок 🤯. Съвсем случайно видях кърлеж на Тобчо. Под предната лапичка скрит и забит голям късмет беше, че го видях. Панирах се естествено, с голям страх му го махнах. Сега се чудя дали да не им забраня достъпа до вътре. Преди няколко дни им разделих една пипета Фиприст Комбо, на 1 май му дадох хапче Иверпразин и накрая кърлеж. Тръпки ме побиха 😱

# 271
  • Велико Търново
Мария, благородно ти завиждам за прекрасните снимки на гушнатите Мони и Харко😍 Много са сладки!
У нас такава идилия е невъзможна. Много се притесних за срещата на Буки и Пиги заради цистита.
Най-късно до края на месеца се прибираме и двете вкъщи, защото живот и здраве на есен ще си имаме още едно женско подкрепление в домашния отбор 😊
Та се притеснявам какъв ужас ще бъде тепърва...

# 272
  • Бургас
bubalesa, дано всичко е наред и дано Пиги оздравее бързо.
Като с магическа пръчка няколко дни след кастрацията на Мони отношенията се оправиха и сега се търсят, мърморят си и щом Харо ме гушне, Мони идва и гушка и двама ни. И ни измива хубаво с грапавото езиче.

# 273

Бубалеса,дано да е наред всичко Hug

# 274
Слънчогледови мини пелети. Купени на промоция, са на най- добра цена. По- малко мирише от бетон. и се изхвърлят в тоалетната.

# 275
Бубе, това което си мисля ли е? Hug

# 276
  • Велико Търново
Ами май не стана много ясно, но си ме разбрала, да 😊 Човешко момиченце имах предвид 😊

Бубе, това което си мисля ли е? Hug

# 277
  • София
Честито! Здраве и спокойствие на цялата банда желая Blush

# 278
Ехааа Heart Eyes Леко и до термин. В темата ще имаме сериозни попълнения. Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 20:37 от cardhu

# 279
Честито, миличка.  Heart
Много се радвам.
Весело е с котка и бебе, не се тревожи. Нека участва в целия процес, да подуши бебешките неща, да стои в стаята още преди бебето да се прибере у дома. Уши надали ще го оставя сам с бебето, защото е груб, Топче съм го оставяла.
Вярно, че при теб са две, но ще се справиш.

# 280
Честито, bubalesa! Hug Весело ще ви е вкъщи и съм сигурна, че всичко ще се нареди!

# 281
Честито бубалеса Heart

# 282
Бубалеса, много се радвам! Всичко да мине без проблеми.

# 283
  • Крайбрежен район
А аз си помислих, че става въпрос за котешко момиче. Smile Честито bubalesa! Flowers Bouquet Моменти на сплотеност, любов и безкрайна радост с новия член на вашия отбор! House

# 284
Най-весело е бебето като ревне и котката му приглася, а на теб ти идва да се самоубиеш.Joy
Поне Топче правеше така.
Ще видим Уши. Като го знам и той ще е същият.Joy

Общи условия

Активация на акаунт