Любители на котки - Тема 183

• 30 424
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
Шапка на тояга! Котка да си! Smiley

# 391
  • София
Шепа Simple Smile

# 392
Много сладка Шепа, тук нещо обаче май не е на кеф?
Появиха се на вилата едни приходящи котки, идват, похапват и бягат. Не знам като заведем Оли как се ще разберат.

И една оранжева имаше, но много бърза, не успях да я снимам.

# 393

Дора расте и хубавее.

Големи игри падат. Все се закача.

Момичета  .. Какво мога да давам на Дора освен мляко . Вече си яде самичка , а биберона хич не го търси . Мога ли да и давам някакви паунчове или накиснати гранули . На 2 месеца е , но си е родена мъничка . И колко често къпете котенцата си ?

# 394
Коте не се къпе, само ако се налага.
Бебешки гранули може да предложиш, те са малки. Паучове също, но с повече сосче.
Ползва ли тоалетна?

# 395
Коте не се къпе, само ако се налага.
Бебешки гранули може да предложиш, те са малки. Паучове също, но с повече сосче.
Ползва ли тоалетна?

Да ползва си . Взех и пауч . Ходи цока и при майка си . Ама майка и не и дава всеки път .

# 396
Ще я отбие най-вероятно.
Браво на душичката.
Малка е още, ще свикне.

# 397
Ще я отбие най-вероятно.
Браво на душичката.
Малка е още, ще свикне.

Ами явно я боли като я цока и за това не и дава всеки път. Иначе е много дребна ама бяга ще си счупи краката . Laughing

# 398
  • София
Винаги усещат кой ги обича 😻

# 399
  • Ямбол
Здравейте, кастрирах Чери днес!
Първа котка, първа кастрация, много ми е притеснено.

Ветеринарят ми каза докато излезе от упойка да я изолирам в леко затъмнена стая и да я оставя на спокойствие .
Сложих постелка на пода, мекичко одеало и чаршафче. Оставих и вода в купичката и и смених тоалетната изцяло да не се зарази с някакви бактерии.
Попитах го дали е нужно да и слагам фуния или някаква предпазна дрешка, каза че не е нужно, да не я тормозя и шашкам допълнително.

Приемам всякакви съвети относно възстановяването и храненето след кастрацията.
Смяната на храната постепенно ли ? И каква храна бихте ми препоръчали.

Слагам една снимка на която тя е все още под упойка.
Скрит текст:

# 400
Аз не давам храна за кастрирани. Белка е даже слаба, а Мишето си е мадама отвсякъде.

# 401
И аз храня с нормална храна.

# 402
Пази я да не скача, да не се нарани.
Ще започне да се освества и няма да знае къде се намира, ще залита, ще пада, не се шашкай. Предложи вода по-късно, има опасност да се задави сега. Не й давай веднага, може и да повръща.
Нашият не е , но е хубаво да си подготвена.
Аз също не давам за кастрирани.

# 403
Много сладичка Чери Heart Eyes Същата е, като първата ми котка, от времето, когато бях в гимназия и после университет. Мери се казваше, и беше абсолютно невероятно същество, по-умна от доста хора.

# 404
  • София
Бързо възстановяване на Чери! Heart

Като я гледам каква е дребничка, едва ли ще ѝ трябва специална храна. Моите две женски по-скоро имат нужда от калорична храна, която малко да ги подсили. Wink И Чери ми изглежда от същата "порода". Joy

Общи условия

Активация на акаунт