Отговори
# 150
  • София
shantall стискам палци за утре!

tuti дано този месец вече да е вашият.

Ели, ендокринолог в Плевен - д-р Катя Тодорова. Преглежда и в София, но знам, че основно е в Плевен.

При мен лошата серия продължава. ММ падна и се преби жестоко, посреднощ беше и го намерих в локва кръв. Такъв ужас преживях, че не е за разказване. Беше ми втори ден от цикъла и изведнъж спря, кой знае какво ми става с хормоните, не се и надявам за успех този месец. ММ вече е добре за щастие!

# 151
Шантал за тази добавка говоря https://remedium.bg/natural-factors-ubikvinol-aktiven-koenzim-q1 … -kapsuli-148690/p  Колкото по рано започнеш да я пиеш толкова по добре и според мен изчакайте малко с втория опит.

# 152
Шантал за тази добавка говоря https://remedium.bg/natural-factors-ubikvinol-aktiven-koenzim-q1 … -kapsuli-148690/p  Колкото по рано започнеш да я пиеш толкова по добре и според мен изчакайте малко с втория опит.

Джакито,същата я пия от Октомври 2022. От Март пия по 2 капсули на ден. Дано да има ефект,ще разбера ако имаме успешен трансфер,защото вече през всичко минахме ние и уж няма как да не се случат нещата.

# 153
Шанталче, не се обвинявай, не си мисли, че има нещо нередно в яйцеклетките ти, не си прави такива генерални заключения! Все пак 4 от 6 са били незрели, което означава, че просто са извадени по-раничко. Това ти е първото инвитро и затова така го преживяваш, но и останалите момичета ще ти кажат, че никога не се оплождат всички яйчица, нито пък всички ембриончета достигат до пети ден. Прегръдки и горе главата!☺️

# 154
Вече започвам да чакам Ц с нетърпение, излезнаха и останалите резултати. Витамин Д ми е доста ниско и ще си взема спрейче и аз. Като изключим него и тези от предната снимка нещата изглеждат що-годе ОК

# 155
  • София
Fyute, два дена преди пункцията естрадиола беше 900 и нещо pg, което значеше че трябва да има повече от 1 зряла, не знам още какво ще коментираме с докторката, но чувствам, че нещо не е наред.

Жакито, ще преценим с докторката колко цикъла да изчакаме, но спорем мен месец почивка ще е достатъчен, все пак не съм от най-младите.
Във FH Pro има това, което си пуснала като добавка. Аз предпочитам една кутия с добавки вместо 4-5-6.

# 156
Здравейте! Въпросът ми не е изцяло по темата, но искам да попитам дали ви се е случвало нещо подобно и дали по някакъв начин може да е свързано с бебеправенето.

С мъжа ми правим опити от няколко месеца. Последният път ми закъсня с 2-3 дни , след което М ми беше адски обилна и с продължителност 7 дни, обикновено ми е 5 дни.
Започна на 27.04 и приключи на 03.05.
След М отново започнахме с опитите, не съм правила тестове за овулация.
Това , което ме притесни е, че вчера 11.05 имах зацапване, тъмно кафяво, тази сутрин също, но само при бърсане.
Далеч съм от мисълта, че е имплантация , защото според мен е прекалено рано. Въпросът ми е дали на някоя от вас се е случвало нещо подобно и непременно ли трябва да отида на преглед?
Редовна съм с прегледите и не съм имала проблем досега, последният ми преглед беше преди 2 месеца.

# 157
Шанталче, чакаме добри новини, че ще има трансфер!

# 158
  • София
Ох момичета,закъсах го,страшно се притесних
Явно пролактина след аборта ми е в небесата ... нали ви казах ,че ме боли зърното на едната гърда ,ми снощи ми тръгна капка бяла течност,като кърма 😭 Сутринта никакво напрежение,вечер е някакъв ужас.
В понеделник съм на мамолог.

# 159
  • Замък сред облаците
Бъбълз, вижте хипофизата на скенер - тя регулира пролактина. Запази час при ендокринолог. Не се тревожи, ще се наредят нещата.

# 160
  • София
Няма трансферт, спряло е развитие. Мойте яйцеклетки под микроспоп имат много странна структура - като абразивна или нещо такова. ММ е отличник въпреки тоновете бира, войниците са си оцелели до 3ти ден и са правели набези Grinning Разбрахме се да подготвим документи за втори опит, междувременно да пия още добавки. И следващият път живот и здраве ще ги разделят и половината ще са икси.

# 161
Няма трансферт, спряло е развитие. Мойте яйцеклетки под микроспоп имат много странна структура - като абразивна или нещо такова. ММ е отличник въпреки тоновете бира, войниците са си оцелели до 3ти ден и са правели набези Grinning Разбрахме се да подготвим документи за втори опит, междувременно да пия още добавки. И следващият път живот и здраве ще ги разделят и половината ще са икси.
Съжалявам, Шанталче. Другия път ще е по добре. Какво ти препоръчаха като добавки? не знам дали си чела Всичко започва с яйцето. Аз все още я чета, но пише много полезни неща

# 162
  • София
Ами тя извади едни списък и аз й казах какво съм пила досега, сравнихме и каза, че мога да си продължа мойте си добавки, само че да си ги пия в пълен размер - FH Pro и Овабууст, добави само Мака и допълнително Омега 3.
Психически бях готова за това развитие, не съм в шок. Мисля да изпланувам една почивка някъде с детето около 24ти, че ММ няма да може да си вземе отпуска.

Жаки, аз пия добавки сигурно от година вече, с някакво леко прекъсване. Миналият май след 3 месечен прием на добавки стигнахме до извънматочната.

# 163
  • София
Ех много съжалявам Шанталче! Имате план и след добавките ще оправите нещата, вярвам!

# 164
  • София
Ех много съжалявам Шанталче! Имате план и след добавките ще оправите нещата, вярвам!

ами .. не съм оптимист ама .... квот такова

Общи условия

Активация на акаунт