Отговори
# 165
Аз съм в шах...5 дни съм в болницата и всеки ден различно. Не си за операция, за операция си, не си за операция, за операция си. Единият ден "всичко изглежда наред", на другия "течността се увеличава". Сега пък яйчникът бил уголемен. Утре трябва да ме изписват, те още не могат да решат какво ми е. Направо искам като ме изпишааат да отида до Пловвдив за консулнация, ама ме е страх да пътувам с тая течност. Просто ме побъркаха. Надупчиха ми ръцете, възпали ми се абоката и нищо не ми вливат, само ми взит кръв за пкк и умуват...просто нямам думи и вече изперквам.

# 166
  • София
Аз съм в шах...5 дни съм в болницата и всеки ден различно. Не си за операция, за операция си, не си за операция, за операция си. Единият ден "всичко изглежда наред", на другия "течността се увеличава". Сега пък яйчникът бил уголемен. Утре трябва да ме изписват, те още не могат да решат какво ми е. Направо искам като ме изпишааат да отида до Пловвдив за консулнация, ама ме е страх да пътувам с тая течност. Просто ме побъркаха. Надупчиха ми ръцете, възпали ми се абоката и нищо не ми вливат, само ми взит кръв за пкк и умуват...просто нямам думи и вече изперквам.

Много неприятно така... аз лично страшно много мразя абокати, винаги мрънкам да ми ги махнат. Но пък ако се наложи спешна операция е п-добре вече да е поставен.

# 167
HOPE.LOVE.PATIENCE, защо просто не ти махнат този абокат и не ти сложат нов (знам, че не зависи от теб, на болничния персонал се чудя)? На мен са ми сменяли мястото на абоката не веднъж по време на болничен престой... Стискам палци каквото и решение да вземат да е правилното!

shantall , съжалявам че е спряло развитието. Не се отчайвай, почини се сега малко докато подготвите наново документите и получите заповедта, и напред с надежда! Имате план с лекарката, ще пробвате друг подход, не е казано че резултата ще е същия.

bubble, дано да няма нищо сериозно и лесно да вкарате нещата в норма!

# 168
  • София
2402, единствено съжалявам, че толкова се забавихме с инвитрото, ако бяхме пробвали по-отдавна щяхме да разбереме, че проблем не са тръбите. Но не мога да върна времето назад... ще се опитам да не изпадам в крайна депресия, макар да е малко вероятно, и ще се надявам на следващ опит да имаме повече късмет.

# 169
Шантал, точно миналия път щях да ти напиша да ги пуснете ИКСИ, но се въздържах. Може и нещо в Я да има, но все пак има толкова жени , които с НЯР са успели, въпросът е и да се нацели стимулацията, за да вървят заедно фоликулите. Подавайте документи и успех на следващия "изпит" Simple Smile

# 170
шантал Съжалявам, че не се е стигнало до трансфер! Дано следващия месец, докато подавате документи, да стане естествено, сега като увеличиш добавките може и да се случи вашето чудо. Прегръдки! ❤

hope.love.patience Е как са го слагали този абокат.. Направо нямам думи! Аз съм лежала два пъти по 12 дни с двустранна пневмония и мисля, че на 3 дни ми го сменяха от ръка на ръка и нямах абсолютно никакъв дискомфорт. Много се надявам по-скоро да излезеш от този омагьосан кръг и да става ясно какъв е проблема и как да се реши. Ако Пловдив ти е най-близкият по-голям град, отивай според мен. В Плевен също са много добри, даже от Варна пращат там за разни по-специфични проблеми! Бъди силна и по-бързо са се свършва! ❤

# 171
  • София
Шантал, точно миналия път щях да ти напиша да ги пуснете ИКСИ, но се въздържах. Може и нещо в Я да има, но все пак има толкова жени , които с НЯР са успели, въпросът е и да се нацели стимулацията, за да вървят заедно фоликулите. Подавайте документи и успех на следващия "изпит" Simple Smile

ами Сенкова каза, че не е очаквала да са толкова труднопробиваеми. Иначе се чудеха до послдно дали да не са 3х3. Но да следващият път каза, че ще ги разделят. Само една е била неузряла според нейните думи, една презряла и от 4 годни само 1 стигна до някакво развитие. Но според думите на ембриоложката БХ може би са точно в резултат на тази обвивка, което значи, че проблемът не е от скоро. Обмислям пак да почна да тренирам поне малко вкъщи, освен добавките.

# 172
Ами какво да ви кажа, те за 3 дни дори един път не го промиха. Накарах ги с 300 зора да го махнат, защото нищо не са ми вляли цяла седмица. Продължават да умуват. Лекарят от дневната смяна ми вика "имаш още повече течност и уголемен яйчник, оставаш", а лекарят от нощната смяна вика "нищо притеснително не виждам има малко течност".... Кибича тук на леглото 6 дни и нито ме лекуват, нито ми вливат нещо. Биха ми едно ношпа и това е.. Утре ако ме изпишат, звъня на д-р Крумов и в понеделник отивам в Пловдив,щото в тоя Бургас ще ме уморят от нищо.. явно има течност и дискомфортът е от нея. Въпросът е дали е притеснително или ще се махне сама...ама 5 дни, всеки ден различно мнение. Една урина не са ми взели за тези 5 дни дори или суе/crp..нищо освен всеки ден ПКК...нямам думи. Направо ми сринаха нервната система. И трябва да се молиш постоянно някой да те погледне.

# 173
  • София
Хоупче, направо искай да те изпишат на твоя отговорност и отивай там където се чувстваш ок с лекарите!

# 174
Шанталче, и аз така мисля. Просто ме шашкаха,че ако си тръгна или пътувам едва ли не ще умра от кръвоизлив и аз не смеех, ама при положение,че тук нищо не ме лекуват, няма смисъл. Благодаря, момичета💐

# 175
  • София
Хоуп ,това е някакъв безумен ужас,ако можеш се махни на твоя отговорност и отиди някъде,където имаш доверие на лекарите.Мъжа ти какво смята?
Шантал съжалявам  за развоя

# 176
Ами Бъбълче, какво да смята....той горкият е шашнат и не знае какво да правим. Притеснява се много. Дпес докато дойде да ме види на свиждане,м узвъннаха от онкото,че баща му е много зле и си отива...и той се чудеше как да се раздвои в коя болница да ходи. Утре ме пускат и в понеделник съм в Пловдив,щото няма да стане така. То най-много да ме уморят от чакането..

# 177
Шанталче, съжалявам. Пожелавам ти следващия път да е успешен. Ти си борбена мацка ❤️
Хоуп, съжалявам 😔 В коя болница си? По принцип течността би трябвало да се е резорбирала почти на 100% и не е толкова опасно, ако кистата не е била голяма. Ако имаше нещо тревожно, ти нямаше да можеш да дишаш от болка и щяха да те оперират по спешност. Все пак има нещо, което не е наред и трябва да отидеш в друга болница. Пожелавам ти скорошно оздравяване. 🍀

# 178
  • София
момичета, някоя приема ли DHEA? Сенкова каза, че е малко с едно на ум за тази добавка, ама се зачетох и обмислям да  я поръчам.

# 179
момичета, някоя приема ли DHEA? Сенкова каза, че е малко с едно на ум за тази добавка, ама се зачетох и обмислям да  я поръчам.

Шанталче,задължително според мен трябва консултация с репрото. Това е  стероиден хормон. Преди да го пиеш знам,че трябва да си пуснеш кръвни (ДХЕА) за да му видиш нивото и ако репрото потвърди,то чак тогава да го взимаш. Знам,че повишава тестостерона също така. Използва се и от блъскачи.

Аз съм пила на своя глава стероиди за 2 месеца с друга цел преди години. Не си го причинявай без лекарско предписание.(мое мнение)

Общи условия

Активация на акаунт