Отговори
# 180
момичета, някоя приема ли DHEA? Сенкова каза, че е малко с едно на ум за тази добавка, ама се зачетох и обмислям да  я поръчам.

Шанталче,задължително според мен трябва консултация с репрото. Това е  стероиден хормон. Преди да го пиеш знам,че трябва да си пуснеш кръвни (ДХЕА) за да му видиш нивото и ако репрото потвърди,то чак тогава да го взимаш. Знам,че повишава тестостерона също така. Използва се и от блъскачи.

Аз съм пила на своя глава стероиди за 2 месеца с друга цел преди години. Не си го причинявай без лекарско предписание.(мое мнение)
Това не го знаех и аз

# 181
Кактусче, в Окръжна болница в Бургас. Благодаря ти, дано си права.

# 182
И аз ви изпуснах.,имам май 1-2 теми да наваксвам,както винаги и Рейв,и орисницата ни са прекрасни Heartpulse
Но да попитам тук(понеже знам , че ще получа адекватни отговори)-какво аджеба значи хома индекс 2,65(пише орма до 2,50 и нищо повече)?И колко зле е нивото на вит Д,което ми е 19ng/ml(подозирах, че имам някъде проблем,но все отлагах изследванията,обаче накрая не издържах, а и нали искам бебе,трябва да оправя нещата).Препоръки за добър ендокринолог(явно ще е в София,но ако някой знае в Плевен или Търново, че ми е по-близо).Изследвах и ТСХ 1.110 mIu/l с антителата и двата допълнителни хормона(там всико е наред)Вит.Б12 ми е 256.20 pmol/l.
Много се радвам с всяка една от вас и се надявам тези,които чакате вече от 1-2 години(и повече) скоро да се разпишете с положителни резултати.
в плевен мога да ти предложа Катя Тодорова -ендокринолог, много я хвалят аз лично не сън ходила при нея, аз ходя в София при Хедер, но ми се вижда прекалено крайна...

# 183
  • София
момичета, някоя приема ли DHEA? Сенкова каза, че е малко с едно на ум за тази добавка, ама се зачетох и обмислям да  я поръчам.

Шанталче,задължително според мен трябва консултация с репрото. Това е  стероиден хормон. Преди да го пиеш знам,че трябва да си пуснеш кръвни (ДХЕА) за да му видиш нивото и ако репрото потвърди,то чак тогава да го взимаш. Знам,че повишава тестостерона също така. Използва се и от блъскачи.

Аз съм пила на своя глава стероиди за 2 месеца с друга цел преди години. Не си го причинявай без лекарско предписание.(мое мнение)

В темата за добавите пише за някаква 7 кето ДХЕА, която се води, не се преобразува в хормон

# 184
Шантал, аз пиех 7 кето ДХЕА, макар че ми беше изписано обикновеното от док. Пиех и доста други добавки и лекарства + хранителен режим + йога за забременяване. И явно комбинацията от всичко е свършила работа, предвид възрастта, на която правихме ин витро.

# 185
  • София
За ендокринолог мисля да посетя д-р Гатев в Александровска ,моя приятелка лекар ми го препоръча и ще се доверя,поне за настоящия ми проблем.
Много е сложно с тези ендокринолози ,то със всички е сложно де ...
Като бременна ходех при Мария Бояджиева ,защото имахме съмнения за гестационен диабет,доволна останах,но вече май само при Сигридов преглежда ,а на мен не ми се ходи там,така че ми отпада.

Малко странично,но ...
Сутринта разцъквам фейса и ми попада това

Седя и си мисля,че подобно нещо може да е смешно само на някой,който е забременял случайно/от раз,бременял и родил е без проблем.
Направо не знам кой "умен" мозък измисля подобни представления.Много е паднало нивото на българския театър.С мъжа ми много обичаме да ходим,а от година на година все по-трудно намираме какво да гледаме 😣 .Това вече удари върха обаче!

# 186

В темата за добавите пише за някаква 7 кето ДХЕА, която се води, не се преобразува в хормон

Аз доколкото четох, с тази няма такъм ефект като с другата. Знам, че в Турция изписват чиста Dhea

# 187
  • Пловдив
Мина пункцията. 2 яйцеклетки с високо качество и 3 незрели. Толкова ме е яд. Да бяха изчакали още 1 ден и тогава да назначат пункцията. Утре ще видим дали тези двечките са се оплодили. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀 Разочарована съм...

# 188
Bubble ,аз съм ходила при Мария Бояджиева в Благоевград 2021г , преглеждаше в МЦ " Терзийски" , ако искаш мога да ти дам номера на центъра и да попиташ ,  чакаше се около седмица за преглед . Наскоро една моя близка беше при нея , така че май още преглежда там .
me4eto , знам ,че щеше да ти бъде в пъти по-спокойно ,ако бяха повече яйцеклетки ,но реално ти трябва само 1 качествена . Не се разочаровай излишно , стискам палци за успешен развой на нещата !
Шанталче съжалявам за развитието при теб. Може би е за добро . Сигурна съм ,че нямаше да се чувстваш по-добре ,ако ти бяха върнали некачествен ембрион и видиш отрицателния тест .
Аз понеже нали сама си търся проблеми ,и реших да изследвам и NK клетки ,но не знам къде . Живея в малък град и тук имаме само 2 лаборатории . До колкото знам в едната дори не правят това изследване.  Какво мислите за цибалаб ?
И може ли някой да ми пише какво точно трябва да изследвам , и горе долу каква е цената на изследването ?

# 189
Потвърждавам,  др Бояджиева преглежда във Благоевград веднъж в месеца,  има график при Сигридов,  но основно мисля в Майчин дом работи. Аз ходих последно Ноември 2022, пращам и изследвания по вайбър и отговаря. Доволна съм.
Дриймче,  по правилно е да си запишеш час за имунолог и той да ти назначи изследвания.  Аз правих в Надежда и консултация с  при доцент Михайлова , тя работи и в Майчин дом.
Шантал,  съжалявам за случилото се. Вярвам,  че ще начертаете добър план и следващия опит ще бъде успешен.
Me4eto, стискам палци 🤞

# 190
  • София
Дриймче, категорично с ММ бяхме на мнение, че искаме да заложим на сигурното. Тук много ми хареса и че Сенкова и ембриоложката също държаха да върнат нещо качествено, а не просто да върнат нещо и да ме тъпчат с лекарства още две седмици.
Жакито, Сенкова каза, че е предубедена към DHEA-та, така че чист хормон не ми се пие просто ей така. Ако взема сигурно ще е кетото.
Ирен, аз обмислям Боуен и йога, + хранителни добавки. И макар да казаха 3 месеца мисля живот и здраве понякое време през Юли да опитаме пак. Ще видим де....

# 191
  • Пловдив
Знам, че и едно ни е достатъчно, стига да си е нашето. Просто очаквах по-различен развой на нещата.
Благодаря ви за подкрепата! 😊

# 192
Шанталче препоръчвам акупунктура също, не съм правила но се замислям просто защото ме е шубе от игли. Лисичков и жената на др Калчев правят. Ще ти помогне за спокойствие и други неща.

# 193
  • София
me4eto__, гледай положително имаш две зрели, имате предишни инвитро опити и знаете как да се действа! Пожелавам ти и двете да станат чудни ембриончета.

Минзухар.12, чувала съм и за това добри отзиви, но и аз изпитвам ужасТ от игли.

# 194
  • Пловдив
Много благодаря, Шанталче! 😊🍀

Общи условия

Активация на акаунт