Отговори
# 285
Момичета, записвам се и аз с транфер от днес 16.05 на един 5-дневен пакостник, който даже беше почнал да се излюпва леко, докато ни чака и очакваме положителен тест след десет дни. Дай Боже!

# 286
  • София
Момичета, записвам се и аз с транфер от днес 16.05 на един 5-дневен пакостник, който даже беше почнал да се излюпва леко, докато ни чака и очакваме положителен тест след десет дни. Дай Боже!

Няма да пускам палците!

# 287
Здравейте момичета, нова съм в темата и бих искала малко помощ от вас. Къде ще правите инвитрото? при кой доктор и кой опит ви е.Защото съм много объркана и съм в колебания къде да направим поредния опит. За нас ще е 4ти накратко за моята история. На 27 години съм без проблем в мен от хормони тръби и тн. С мъжки фактор сме и вече 3 опита инвитро в различни болници.Лутаме се вече 7 години, 😓последния ни опит беше в Турция и там открихме че при него има и генетичен проблем в 13 и 14 хромозома, За жалост а той си е напълно здрав?имахме 3 ембриона до 4 ден а на 5 тия ден остана един.След пид имаше проблем в 3 хромозоми и не беше годен за трансфер. Това беше декември месец починахме си малко и сега се чудим къде да пробваме пак.Имаме опит в Щерев и Надежда но в Надежда бях при Персенска а тя напълно ми обърка стимулацията и имах мн малко яйцеклетки,които не се оплодиха и до 3 ти ден. След това бяхме в Турция но когато си с генетичен проблем бебето избра лошите гении и неможахме да стигнем до трансфер.Някой има ли мнение за Др Стаменов в Надежда и Др Станулов Афродита

# 288
Здравейте момичета, нова съм в темата и бих искала малко помощ от вас. Къде ще правите инвитрото? при кой доктор и кой опит ви е.Защото съм много объркана и съм в колебания къде да направим поредния опит. За нас ще е 4ти накратко за моята история. На 27 години съм без проблем в мен от хормони тръби и тн. С мъжки фактор сме и вече 3 опита инвитро в различни болници.Лутаме се вече 7 години, 😓последния ни опит беше в Турция и там открихме че при него има и генетичен проблем в 13 и 14 хромозома, За жалост а той си е напълно здрав?имахме 3 ембриона до 4 ден а на 5 тия ден остана един.След пид имаше проблем в 3 хромозоми и не беше годен за трансфер. Това беше декември месец починахме си малко и сега се чудим къде да пробваме пак.Имаме опит в Щерев и Надежда но в Надежда бях при Персенска а тя напълно ми обърка стимулацията и имах мн малко яйцеклетки,които не се оплодиха и до 3 ти ден. След това бяхме в Турция но когато си с генетичен проблем бебето избра лошите гении и неможахме да стигнем до трансфер.Някой има ли мнение за Др Стаменов в Надежда и Др Станулов Афродита
Аз съм при Персенска, първи опит 12 яйцеклетки, 7 годни само, три оплодени. Проблем бил яйцеклетките по нейни думи. Аз съм на 28 години, ММ на 29. Свеж трансфер на тридневен ембрион- неуспешен. Зет на един петдневен и той май ще е неуспешен. И ние се чудим за консултация с друг и точно мислех за Станулов и аз. Стаменов знам, че е доста добър, но има случай и при него уж без проблем хората, но от 5-6 опит трансфера е успешен. Не знам какво да ви посъветвам.

# 289
  • София/Севлиево
Аз съм пациентка на доктор Станулов,успях от първият ЗЕТ след като години наред преди това опитвахме при друг лекар.Щом си толкова млада и без проблеми при теб мисля,че той би бил подходящ избор.

# 290
Аз съм пациентка на доктор Станулов,успях от първият ЗЕТ след като години наред преди това опитвахме при друг лекар.Щом си толкова млада и без проблеми при теб мисля,че той би бил подходящ избор.
Благодаря за мнението 🙂

# 291
Маце за обривите ти,потърси някакви минерални бани подходящи за това ,на първо време това ми хрумна че някога моята баба така си лекуваше някаква екзема по тялото

# 292
  • Замък сред облаците
Минералните бани са противопоказни за бременни Simple Smile

# 293
  • София
Мда , минерални бани са последното нещо подходящо за момента 😂, аз даже не мога да се изкъпя щото от топлата вода пламват, отделно топла вода басейни абсолютно неподходящи за бременнни...

# 294
Маце, консултирай се с репрото дали може да приемаш известно време калциев глюконат(има на ампули, детско сиропче и калций на Сандоз). На мен само това ми помогна при тежката алергия, която продължи близо 3 седмици с огромни пашкули, подуване и сърбеж.

# 295
  • София
Маце, консултирай се с репрото дали може да приемаш известно време калциев глюконат(има на ампули, детско сиропче и калций на Сандоз). На мен само това ми помогна при тежката алергия, която продължи близо 3 седмици с огромни пашкули, подуване и сърбеж.

Аз с алерголожката се консултирах, бях на намаляващи високи дози медрол ама без ефект, то не е алергия, аз пусках и изследвания, много е странно...

# 296
И аз днес ще имам "щастието" да посетя дерматолог. От години ми излиза периодично на едно и също място от вътрешната страна на едното бедро нещо, може би е контактен дерматит или някакъв лишей, ще видим. Този път петното стана голямо колкото дланта ми на размер и е време да му обърна внимание 🥴 🥴

# 297
Здравейте момичета! Записвам се и аз в темата! Дано всички скоро постигнем голямата си мечта!
Ще се опитам на кратко да разкажа нашия случай. Миналата година април започнах да получавам кафяво зацапване, непосредствено преди идване на цикъла. От тогава изминах дълъг път. Ендометриозна киста, която още си имам; Лекувахме хланидии, Уреаплазма, гарднерела; праивх хистероскопия при д-р Калчев миналия месец. Махна полип и надраска стените на матката, взе ми и изследване за Микробиом. От него излезе липса на лактобацили в матката. Според него заради това не се случва чудото и ми предстои обливане с лактобацили при него. Кафявото течение сякаш на никой от многото гинеколози не прави впечатление, но мен ме притеснява много. Цветна снимка никой не предлага. Мисля аз да си направя в крайна сметка, защото ако имам запушване след инфекции и ендометроза, всички процедури се обезсмислят. В Щерев ме напътстват за още месеци пробваме за естествено зачеване (тъй като 6 месеца липсваха опити заради хламидията, която лекувахме), и след това, ако няма резултат, да направят лапароскопска са проверка на тръбите и махане на ендометриозата. Вие какво мислите? Бихте ли направили първо цветна снимка? Благодаря!

# 298
  • София
Ако се прави лапароспокоя за премахване на ендометриозата това мисля обесмисля цветната снимка, но самата ендометриоза /боже това няма ли някакво съкращение/ мисля, че е проблем за забременяване.
Иначе по въпроса за снимката - да, на сегашният си акъл бих започнала от нея, и бих направила нещата къде къде по-различно... ама не ми дойде навреме да му се невиди...

# 299
  • София
Здравей,
аз не бих се наела да давам съвети, но ще ти кажа при мен след операцията от ендометриоза какво се случи. Слагам в скрит, за да не спамя толкова.
Скрит текст:
Не знам дали бих променила нещо от това, което съм направила, по принцип имам пълно доверие на моята АГ, но го вземи като опит и питай какво би могло да се направи, за да избегнеш, някои негативи, ако е възможно изобщо. При мен след лапароскопията за премахване на киста, която не беше толкова голяма - 5 см., след това бях половин година на лечение с Резелиго и половин година на противозачатъчни. Преди операцията винаги съм имала по 7-8 яйцеклетки на яйчник, но след нея това нещо рязко спадна( сега са по 2-3 на яйчник), съответно и антимюлеровият ми хормон беше паднал на 0,32 и с приема на много добавки успях да го вдигна на 0,57, за да може евентуално да се кандидатства по фонда. Та изкоментирай много внимателно всичко с твоя лекар и намери някой наистина много добър такъв. Ендометриозата е много коварна и може да направи много бели, така че хубаво да се махне преди опитите, чела съм много жени след лапаторо забременяват без проблем, така че явно аз нещо съм ударила кьоравото. Не е тежка операция, поне за мен, така че не се притеснявай, важното е да отстраниш всички пробелми по пътя към бебеправеното, за да можеш да имаш и щастлив финал. Пожелавам ти успех!

Общи условия

Активация на акаунт