Отговори
# 360
Ох, момичета, днес ЦЯЛ ден съм с ужасно главоболие Disappointed Relieved. Първо си мислех, че от ниското кръвното, защото ми беше паднало на 65/95 (по принцип ми е нормално към леко високо) и с триста зора успях да го кача на 75/115, вече не ми се вие свят. Обаче гадното главоболие не минава. Легнах да поспя, още по-зле става като лежа. Не знам магнитни бури ли са, какво. А понеже вчера ми беше транфера май само парацетамол мога да пия? Моля по-запознатите да ми кажат какво може да се пие при евентуална бременност. Не исках да пия хапчета, обаче това няма минаване цял ден.

# 361
Ох, момичета, днес ЦЯЛ ден съм с ужасно главоболие Disappointed Relieved. Първо си мислех, че от ниското кръвното, защото ми беше паднало на 65/95 (по принцип ми е нормално към леко високо) и с триста зора успях да го кача на 75/115, вече не ми се вие свят. Обаче гадното главоболие не минава. Легнах да поспя, още по-зле става като лежа. Не знам магнитни бури ли са, какво. А понеже вчера ми беше транфера май само парацетамол мога да пия? Моля по-запознатите да ми кажат какво може да се пие при евентуална бременност. Не исках да пия хапчета, обаче това няма минаване цял ден.
[/quote
Знам, че парацетамол може, но само ако е много наложително. Нош па е за предпочитане, но не знам действа ли за главоболие

# 362
Jakitoo, но-шпа ми казаха, че може при болки в матката или стягания, но то ми сваля кръвното, а така както е ниско не искам да го свалям още повече. А и с първата бременност го пих много време, но не съм забелязала да действа на главоболие.

# 363
salsera, като бях бременна питах специално за това, защото често имам сериозни мигрени, казаха ми само парацетамол. Но на мен лично той въобще не ми действа при главоболие и не съм пила. Ако и на теб не ти помага, повече вода, почивка на тъмно и тихо, и дано утре ти е минало.

# 364
По въпроса с Оземпик и другото със С имам три примера около мен освен страничните ефекти други такива нямаше и говорим за хора на различни килограми - 80+, 100+ и 200+.
Салсера, пий повече вода!
Одри , Kissing Heart
Мен ми се ще да се запиша в темата, като действаща и по-активно, но все още нямам цикъл след раждането.

# 365
По въпроса с Оземпик и другото със С имам три примера около мен освен страничните ефекти други такива нямаше и говорим за хора на различни килограми - 80+, 100+ и 200+.
Салсера, пий повече вода!
Одри , Kissing Heart
Мен ми се ще да се запиша в темата, като действаща и по-активно, но все още нямам цикъл след раждането.

Ирен, понеже ММ е диабетик, но никога не са му изписвали такива лекарства, какви са страничните ефекти от тия О и С?

# 366
  • София
Салсера силни болки в корема,гадене и повръщане. Американците казват че ако го биеш в бедрата страничните са по леки

# 367
  • София
Салсера, и аз съм с главоболие от вчера и страшно ниско кръвно, мислех че е предвесник на предстоящ цикъл ама сега като казваш може и да има нещо в облаците....
Иначе само парацетамол можеш да пиеш и айрян със сол, и повечко лежане.

# 368
Salsera, да не си спряла рязко кафето, при мен са винаги 2 дни главоболие като го спра. Абстиненция някаква. А аз пия по 1 кафе като пия.

Пълнолуние, мерси ще си взема това от iherb.
Ако пия 1 път на ден, кога да е сутрин или вечер?  

S.G.C. ниските нива на желязо/анемия с какво пречат на забременяването и необходимо ли е да се коригират ?
Чери, ако желязото е ниско само по себе си не пречи за забременяване, но ако пада хемоглобина, пада и качеството на яйцеклетките.

п.п. Ирен Flowers Hibiscus, кърмиш ли още?

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 21:10 от Одри ♡

# 369
  • София
Това с хемоглобина не го знаех... моят е все около долна граница, не пада под нея.

# 370
Одри ♡ Аз ги пия по 1 път на ден или след обяд или вечер. Сутрин пия L-тироксин и гледам да не пия никакви добавки поне до обяд.

# 371
Да, Одри, активно. Малък цицоман си имам.
Железният дефицит в начална бременност се свързва с бъдещи зъбни проблеми при децата.
На мен ми правеха в осми месец вливка, защото рязко се изчерпи желязото,а железният препарат, който приемах, не свърши работа.

# 372
Одри, въобще не пия кафе и подобни. Днес по изключение пих малко кока-кола, заради кръвното.

Шантал, аз съм метеочувствителна и всеки път усещам като има магнитни бури или ниско атмосферно налягане, като кокошките съм Sweat Smile. Дори и да не знам, че има, пак ги усещам. А кръвното не знам, от вчера след транфера ми е така. Ама то по-добре да е ниско, отколкото обратното. Че както не мога сега да пия лекарства.

# 373
Salsera Аз пък усещам кога ще вали, имам двустранна луксация на тазобедрените стави. 2 - 3 дни преди да се развали времето ме болят много коленете, и както казва дядо все едно ти слагат пирони. И от както съм с ендометриоза, също ми влияе времето. Та те разбирам. 😣

# 374
  • Бургас
Шантал, един съвет, като ти свърши този ресвератрол си вземи някой с по-голямо съдържание на транс ресвератрол (polygonum cuspidatum extract), този е по-подходящ.

Може ли линк за някой такъв
Аз пих този: https://www.iherb.com/pr/now-foods-resveratrol-200-mg-120-veg-ca … m_medium=appshare
В началото пиех няколко месеца на д-т Стаменов добавките, от тях едната е точно тази polygonum cuspidatum.

Salsera, само парацетамол, повече вода, сън или почивка.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 01:29 от *Таничка* МГ 2/5

Общи условия

Активация на акаунт