Отговори
# 345
Качвам в скрито всичко, което пия, май и Жаки ме пита преди няколко дена, пък аз се отнесох тогава.
Някой са за допиване и почване на други.

Скрит текст:

Според мен си вземи и Coq10 убинкванол. Горе долу и при мен същото с изключение на fH pro с тромбофолия съм. А мака за какво е?

Аз се включвам да питам дали е Транс формата на ресвератрола. Той не се ли спира дни преди трансфер? Казват,че освет за ИР се ползва като разредител на кръвта както е веществото в ананаса- бромелайн.В US групата пък го ядат след трансфер заедно със сок от нар.

Интимен гел само Eucerin, от другите полза и ефект нямаше при мен.От 4 години съм с Eucerin и не го заменям😃

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 16:20 от bananovolisto

# 346
Одри, ако ще поръчваш добавки, то препоръчвам да е през iherb. Най-изгодни са цените и е безплатна доставката над 70лв. Ето този взимам аз

https://www.iherb.com/pr/now-foods-ubiquinol-200-mg-extra-streng … m_medium=appshare

Препоръчвам и това https://www.iherb.com/pr/doctor-s-best-trans-resveratrol-200-wit … m_medium=appshare

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 17:42 от Пълнолуние

# 347
Само една моя приятелка знае, че правим опити за бебе. Понякога ми се иска да споделя с майка ми, но като я знам каква е мисля, че ще се ядосвам, че съм й казала някой ден. Не мога да разбера защо трябва да правят тъпи коментари, някой ти е споделил нещо, подкрепи го, никой не ти иска разрешението 🤷🏼♀

# 348
  • Бургас
Шантал, един съвет, като ти свърши този ресвератрол си вземи някой с по-голямо съдържание на транс ресвератрол (polygonum cuspidatum extract), този е по-подходящ.

# 349
Шантал, един съвет, като ти свърши този ресвератрол си вземи някой с по-голямо съдържание на транс ресвератрол (polygonum cuspidatum extract), този е по-подходящ.

Може ли линк за някой такъв

# 350
  • Варна

Може ли линк за някой такъв

Основно пия този: https://www.iherb.com/pr/quality-of-life-labs-resveratrol-sr-150 … 30-vegicaps/50564
Пих и този: https://www.iherb.com/pr/natural-factors-resveratrolrich-super-s … an-capsules/21271

# 351
  • София
Скрит текст:
2402 топ коментар на моя приятелка беше, абе защо ще си го причиняваш, знаеш ли колко е трудно с две деца??

Вит Д+К2 на бетър ю

За съжаление моя топ коментар от приятелка е още по-зле: “ Ще съжаляваш, ако имаш още едно дете, аз много съжалявам, че се навих на мъжа ми за второ” И това няколко пъти ми го е казвала, така се сепвам всеки път, че чак не мога са продумам..
[/quote]

ТОП! Какво да кажа...

За интимен гел ползвам от скоро този на Лактацид с пребиотик, че нали си бях изтрепала флората и фауната. Не бях ползвала от 15г интимен гел, но този е много хубав наистина.

# 352
  • Замък сред облаците
Ох, как агресирам към такива жени. Горките им деца…..

# 353
  • София
Таничка, аз тая надежда, че след тази опаковка с 90таблетки няма да ми се налага да пия повече Grinning

Аз също искам да кажа на майка ми, но знам, че ще има коментари и мрънкане.... сестра ми знае, няколкопо-близки приятелки и колежки.

# 354
Да, в случая Саксенда.

# 355
  • София
Аз на това което съм попадала като информация е че това е най-доброто което може да се предложи в момента. Резултатите са много добри, единствено страничните ефекти са гадни, и няма изследвания още върху бременни или работещи за забременяване. Аз лично не бих си го причинила заради страничните ефекти, защото съм имала подобни от метформин и беше ужасно. Но ако става въпрос за тежко ИР, диабет и много наднормено тегло е много добра опция. В тикток има много личен опит от хора които го ползват няколко години и можеш да погледнеш

# 356
Одри ❤️❤️❤️
Имаше въпрос за тръбите. Може да се провери тяхната проходимост по време на лапароскопия. Нарича се хромпертубация и трябва предварително да е уговорено това, защото се използва контраст.
Колкото до Q10, за да има ефект върху качеството на яйцеклетките, трябва да е под формата на убиквинОЛ. Обикновено убиквинОН се изписва при хора със сърдечни проблеми, защото дава енергия, а другата форма има силна антиоксидантна активност.
Не си взимайте добавки на Витамикс.
Стискам палци на всички 🍀😊❤️

# 357
Като се е заговорило за вдигане и слвдене на желязо, аз имам страшно ниски нива на феритин, не на желязо при стойности от 13 до 30 да речем моето беше 4 ,пуснах тогава панелас трансферитин, жск желязо обаче пия не мога да го вдигна тоя феритин. Тогава го изкоментирах с агто ,пък тя ми вика е то желязото и хемоглобина са важни мани тоя феритин, на хематолог като бях ми изписажелязо отново,обаче не мога да го вдигна и нямам идея защо. Спрях да го мисля и така,и до днес си пия афа водорасли, желязо но дотам

# 358
Включвам се малко по-късно..

Одри Сигурна съм, че всички тук ти стискат палци, включително и аз! Ти винаги си подкрепяла всички тук, забелязва се. Няма значение на колко години си и колко деца имаш, важното е, че имаме обща цел! Съжалявам, че си се почувствала така ❤

За приятелките и коментарите им и аз мога доста да изпиша.. Последно колежките ми коментираха с насмешка някаква тяхна позната, която била много вманиачена, че вече 2 3 години не се получавало, само за това мислела, чудела се по какви лекари да ходи, абе луда жена с две думи..

За интимен гел ползвам Lactacyd, доволна съм.

Със съвети относно инвитро процедурите и по-специфичните добавки не мога да се включа за сега, но чета с интерес, че май и ние на там сме се запътили устремено..

И понеже все изтървам някой, знаете, че стискам палци на всички ви да стане в скоро време по един или друг начин ❤

# 359
Като се е заговорило за вдигане и слвдене на желязо, аз имам страшно ниски нива на феритин, не на желязо при стойности от 13 до 30 да речем моето беше 4 ,пуснах тогава панелас трансферитин, жск желязо обаче пия не мога да го вдигна тоя феритин. Тогава го изкоментирах с агто ,пък тя ми вика е то желязото и хемоглобина са важни мани тоя феритин, на хематолог като бях ми изписажелязо отново,обаче не мога да го вдигна и нямам идея защо. Спрях да го мисля и така,и до днес си пия афа водорасли, желязо но дотам

Reginasr, желязото го вдигнах натурално с водорасли на прах: спирулина,хлорела. Предимство е,че не те запича,даже има обратен ефект. Аз го пия повече от година, всяка вечер по 1с.л. само с вода.

Става бавно,но при мен вдигнах стойността.

Общи условия

Активация на акаунт