Отговори
# 435
Момичета, по-напред в темата бяхте писали за коензим Q10, по-точно Убиквинол. Тези от вас, които го пиете, в какви количества го приемате? На мен също ми е предписан, но без уточнение на количеството. Купих си на Natural Factors 100 мг, но после видях, че има и от 200 и 400...

# 436
Момичета, по-напред в темата бяхте писали за коензим Q10, по-точно Убиквинол. Тези от вас, които го пиете, в какви количества го приемате? На мен също ми е предписан, но без уточнение на количеството. Купих си на Natural Factors 100 мг, но после видях, че има и от 200 и 400...

От моите проучвания на английски език, за да има ефект трябва да се приема поне по 400. Аз съм взела от 200 и сега почнах 2х1 хапчета тоест 400. На Natural Factors взех. Струва около 80 лв.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 13:05 от Jakito999999

# 437

От моите проучвания на английски език, за да има ефект трябва да се приема поне по 400. Аз съм взела от 200 и сега почнах 2х2 хапчета тоест 400. На Natural Factors взех. Струва около 80 лв.

+1( като Жакито)

# 438
  • Бургас
Аз си взех от 200мг и го пиех сутрин и обед по 1 таблетка.

# 439
  • София
За този Петко много противоречиви коментари съм чела в годините, на някой помага на други не... една колежка преди години помня, че от 4 сутринта бяха се настанили пред аптека Хера да чакат да ги приеме заради големият наплив от хора. Не помня обаче да са се похвалили, че е имало резултат.

# 440
Здравейте , прекрасни . От доста време чета форумите тук и се престраших и аз да пиша .
Имам следния въпрос - какви изследвания бихте препоръчали да се направят от които може да излезне проблем при забременяването. При нас случая е такъв - проходими тръби , налична О. редовен мц , спермограма перфектн , хламидий изследвани също и хормони и всичко е наред , но не се получава , една неуспешна инсе. и сега мислим да се насочим към инвитро на Ест цикъл

# 441
  • София
Здравейте , прекрасни . От доста време чета форумите тук и се престраших и аз да пиша .
Имам следния въпрос - какви изследвания бихте препоръчали да се направят от които може да излезне проблем при забременяването. При нас случая е такъв - проходими тръби , налична О. редовен мц , спермограма перфектн , хламидий изследвани също и хормони и всичко е наред , но не се получава , една неуспешна инсе. и сега мислим да се насочим към инвитро на Ест цикъл

И при нас уж няма причина да не става, една тръба имам, според докторите проходима. След първият опит инвитро обаче се оказа, че качеството на яйцеклетките ми не е никак хубаво. За съжаление това с изследвания няма как да се разбере.

# 442
И при нас уж няма причина да не става, една тръба имам, според докторите проходима. След първият опит инвитро обаче се оказа, че качеството на яйцеклетките ми не е никак хубаво. За съжаление това с изследвания няма как да се разбере.
[/quote]

Стимулирано ли правихте или на ец , при кой доктор сте вие

# 443
Темата за генерални въпроси за инвитро е тази -- https://www.bg-mamma.com/?topic=1539282
Тук е темата за взаимопомощ и подкрепа в пътя на бебеправенето, има обсъждане на инвитро процедури, но като част от личните преживявания на участниците.

Маце, мерси, отворих тик-тока, но не е моето нещо май май Simple Smile

# 444
Здравейте, момичета.
Първо прегръдки на всички, следя ви постоянно, на новите момичета добре дошли, със стиснати палчета съм за всички ни. Heart
Изчезнах от редиците, защото всичко е в застой... Отново.... Просто вече не знам, къде и как да се насоча. Почвам да си мисля, че на никой не му пука аз как се чувствам и колко силно искам просто да видя двете чертички.
Та така последно бях писала след прегледа при Станулов миналия месец, който потвърди полипа и ме насочи за хистероскопия. Свързах с Вецев, за да го махаме този месец, той беше доста мил по телефона и ме увери, че е много много важно дори и в почивен ден да ми дойде цикала да му се обадя, без да се притеснявам.... Да ама не, вчера като по часовник ми дойде рано сутринта, едвам устисках до 11, за да му се обадя а отговора му беше " сега съм със семейството си не мога да говоря". Да разбирам, че са почивни дни и че всеки има лично време, нооо.... Сега не знам дали ще ми се обади да ми запише час, дали да търся друг, дали причината е само тази... Дали изобщо някога ще се получи. Като цяло съм силно разочарована от всички и не знам на къде да поема от тук нататък.
А нещото което най ме притесни, че този път е силно болезнена, и преди съм усещала настъпване на цикъл и леки болки, но вчера беше ад. Имах чувството, че мръдна ли ще се разпадна. Много силни болки в корем, кръст... Глава на всякъде. Не бях пила лекарства никога, за тези дни... Видях някъде, че това може да се дължи и на дефицита на вит. Д, който аз имам, а всички ми казват е вземи си нещо от аптеката и пии щом те притеснява....

Извинявам се за дългия пост, но виждам, че само тук на всички ни пука за всички Heart

# 445
Гери, аз на доктори не звъня, пиша на вайбър и те връщат когато могат. Де да знам може да спасяват живота на някой в момента. Или да са на кино.
Как избра д-р Вецев за хистeро? Той верно е много спряган по форума, но за проследяване на бременност и раждане. Плюс това той работи като частна практика и няма рецепционист, който да поема обажданията.
Моя прителка си премахва полип във Шейново, ако кажеш ще я питам при кого. Или други препоръки можем да мислим.
Аз моя го махах в Надежда при репродуктивната.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 20:01 от Одри ♡

# 446
  • София
geri93 ,неприятна ситуация с Вецев,едно говори и накрая ти се чувстваш неудобно.Утре му звънни/пиши (аз също пиша като Одри) Не знам дали може от полип да е болезнен цикъл,по-скоро нещо от смяната на времето и хормонално.

Reginasr ,това зацапване да не е овулационно,или импалтантационно?
Аз имам понякога с овулацията такова,докторите казват,че се случвало.А с бременността имах импалтанционно два дни преди цикъл,даже превръзка сложих и се чудех после защо ми спря.Дано е такова!

При мен ... бях на лекар,видяхме овулация,можеше  да почваме опити вече, но реших да пропуснем и този месец за да се нормализират хормоните още малко.От микробиология ми излезна Кандида албиканс и ми се иска да не забременявам с нея,а да я махнем,малко лактобацилите са ми редуцирани и за там трябва да взема мерки и така,този месец сме пас.
Идната седмица ще ходя да видя АГ какво ще изпише.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 09:18 от *Bubble*

# 447
Спрях се на него защото Станулов и моята АГ ми го препоръчаха като "най добрия,за твоя случай" пък ще видим какво ще стане

# 448
Спрях се на него защото Станулов и моята АГ ми го препоръчаха като "най добрия,за твоя случай" пък ще видим какво ще стане
Сталунов не прави ли хистеро?

# 449
Жаки според моето виждане от прегледа само прехвърля, към колеги, а ако има проблем назначава лечение или инвитру.... Не съм впечатлена от него, а бях с големи надежди

Общи условия

Активация на акаунт