Отговори
# 450
Жаки според моето виждане от прегледа само прехвърля, към колеги, а ако има проблем назначава лечение или инвитру.... Не съм впечатлена от него, а бях с големи надежди

И аз съм при него другата седмица, ще споделя мнение

# 451
Гери93 и мен ме насочи към Вецев, само,че за диагностична хистероскопия. Много ми е неприятно това препращане, честно казано и след прочетеното се колебая дали да си пазя час изобщо.

# 452
Бъбъл за съжаление не,днес сутринта се събудих с адски болки и вече настъпил странен цикъл ,цветът му е някак различен от предните пъти ,имам ужасни болки в кръста ,дето се вика като парцал съм ...
И аз се надявах да е нашия месец  но...

# 453
Момичета,  включвам се по повод коментарите за д-р Станулов.  За разлика от другите репродуктивни той не прави цветни снимки, хистепоскопия и тн. Самата болницата няма капацитет,  т.е. медицинския център,  а доктора не може да се разкъса. Съсредоточен към ин витро и следене на бременните до 12г с.
Разбирам ви недоволството, но да разкажа за Надежда,  където един др прави всичко.  За това се налага да се чака по един, два часа за преглед от 5 мин. Последния път чаках 4 часа за хистепоскопия . Така, че винаги има плюсове и минуси. Всеки трябва да прецени за себе си.
Ние събираме сили да направим опит при Станулов. Говорихме и със ембриолога , обеща да ни даде по-подробна информация,  как се развиват ембрионите.
Успех на всички 🍀

# 454
Мила пожелавам ви успешен трансфер 🍀🌼☘️❤️😘!!

# 455
Минзухарче,  благодаря ти ❤️
Дано да стигнем до трансфер. Сега подготвяме документи по фонда,  после стимулация и тн.

# 456
Началото на месеца се чух с него беше много любезен, каза че на др ден ще ми върне обаждане и наистина ми се обади... Така че имам 2 мнения, за сега за него. Ако се случат нещата края на седмицата трябва да съм при него и ще споделя впечатления
Гери93 и мен ме насочи към Вецев, само,че за диагностична хистероскопия. Много ми е неприятно това препращане, честно казано и след прочетеното се колебая дали да си пазя час изобщо.

# 457
Жаки Регина Съжалявам момичета! Дано следващия път да е вашият! ❤

Мила и всички други, на които им предстоят процедури, успех! ❤

Аз също много започвам да се замислям за преглед при Станулов. Просто за още едно мнение, да ме насочи към някакви допълнителни изследвания или добавки. Но четох, че се занимава с инвитро основно, а при нас няма открит проблем и не знам дали няма да ни бутне директно натам. Ние, ако стигнем до там, първо ще сме с инсеминации вероятно, ама още се надявам да стане естествено.. Александров много ни успокои, че понякога просто отнема повече време, ама това спокойствие до кога.. ММ удря 40 догодина, не че е нещо страшно, ама все пак, колкото по-рано, толкова по-добре. Просто стоя и си мисля как нищо не правя, след ЦС вече минаха 2 цикъла.
Много време ли се чака за час при Станулов и в Афродита ли преглежда в момента?
П.П. Извинявам се, че помрънках!

# 458
Жаки Регина Съжалявам момичета! Дано следващия път да е вашият! ❤

Мила и всички други, на които им предстоят процедури, успех! ❤

Аз също много започвам да се замислям за преглед при Станулов. Просто за още едно мнение, да ме насочи към някакви допълнителни изследвания или добавки. Но четох, че се занимава с инвитро основно, а при нас няма открит проблем и не знам дали няма да ни бутне директно натам. Ние, ако стигнем до там, първо ще сме с инсеминации вероятно, ама още се надявам да стане естествено.. Александров много ни успокои, че понякога просто отнема повече време, ама това спокойствие до кога.. ММ удря 40 догодина, не че е нещо страшно, ама все пак, колкото по-рано, толкова по-добре. Просто стоя и си мисля как нищо не правя, след ЦС вече минаха 2 цикъла.
Много време ли се чака за час при Станулов и в Афродита ли преглежда в момента?
П.П. Извинявам се, че помрънках!
Според мен не разчитайте на това, че няма открит проблем. И при нас няма по изследвания, но в крайна сметка след четири инсета се стигна до инвитро! И два неуспешни трансфера.

# 459
Viki_gs , ако си посетила само един репродуктивен специалист,  винаги съм за второ мнение. Винаги маже да чуеш нещо повече .
За час при Станулов се чака около месец, може и по-рано. Едва ли ще настоява за ин витро щом нямате проблем. На нас ни каза да пробваме естествено докато чакаме одобрение от фонда.
С мъжки фактор сме и възрастов също, аз тази година правя 40.

# 460
Посетихме и още един специалист-андролог, който нищо конкретно не ни каза. Моите изследвания били супер, на ММ му каза да пусне още една спермограма, ако имало проблем да отидем пак, ама и тя си беше наред. Другото, което каза, е да правим опити през ден и да не правя тестове за О с цел да не го мисля. Е аз и без тестове по ЦС знам кога ми предстои О, пък за немисленето знаете колко е невъзможно.
Благодаря ви за мненията! Мисля, още месец, два, ако няма резултат, да запазя час при него за началото на есента и да действаме в някаква насока.

# 461
Началото на месеца се чух с него беше много любезен, каза че на др ден ще ми върне обаждане и наистина ми се обади... Така че имам 2 мнения, за сега за него. Ако се случат нещата края на седмицата трябва да съм при него и ще споделя впечатления
Ще се радвам много за споделено мнение.
Мила във всички клиники се чака в Щерве се чакаще бая за всичко в Афродита се чака също.

# 462
Вики аз бях гледала едни статистики  сега си рових в старите постове да ги намеря (разбира се до 35 на жената са тези):
Скрит текст:
30% е шанса на жените да успее да забременеят през първият месечен цикъл – около 1 месец
59% е шанса да зачеват в рамките на три менструални цикъла – около 3 месеца
80% е шансът да да стигнат до успешно забременяване в рамките на 6 цикъла – около 6 месеца
85% е шанса да заченат в период от 12 менструални цикъла – около 1 година
91% е шанса на жената да забременее в рамките на 36 менструални цикъла или това е приблизително 3 години
и от 92 до 96% е шансът една жена да зачене в рамките на 48 менструлани цикъла или тук се има в предвид около 4 години от първият опит за забременяване.

Не знам от колко опитвате де.

# 463
Благодаря Одри! ❤
Вече стана година и половина. Надявам се да сме от тези 15%, при които просто става по-бавно. Аз съм на 28 и може би затова репродуктивните малко по-лекомислено се отнасят “млада си, има време”. Ама не се знае колко време, а има и много по-млади от мен, които правят инвитро по една или друга причина.
И това, което Шантал каза за качеството на яйцеклетките също много ме замисли, че е напълно възможно проблем да има, просто да е по-труден за откриване..
Този месец съм при моята гинеколожка на цитонамазка и за пръв път записах час след О, защото предните пъти все беше преди и виждахме фоликули. Не знам точно с какво може да помогне това, ама вече търся под вола теле.

# 464
Благодаря Одри! ❤
Вече стана година и половина. Надявам се да сме от тези 15%, при които просто става по-бавно. Аз съм на 28 и може би затова репродуктивните малко по-лекомислено се отнасят “млада си, има време”. Ама не се знае колко време, а има и много по-млади от мен, които правят инвитро по една или друга причина.
И това, което Шантал каза за качеството на яйцеклетките също много ме замисли, че е напълно възможно проблем да има, просто да е по-труден за откриване..
Този месец съм при моята гинеколожка на цитонамазка и за пръв път записах час след О, защото предните пъти все беше преди и виждахме фоликули. Не знам точно с какво може да помогне това, ама вече търся под вола теле.

От колко време опитвате?

Общи условия

Активация на акаунт