Отговори
# 510
Salsera, за съжаление не мога да бъда полезна. По време на моя инвитро опит бях решила да не чета и да се доверя на 100% на лекарят и акушерката. Ако имах въпроси, ги задава към тях и не съм търсила допълнително информация. Това ми носеше спокойствие, макар и сега да ми се струва глупаво решение.
Пускаха ми разни изследвания, но какви нямам никакъв спомен. Акушерката ми вземаше кръв, правят изследванията в тяхната лаборатория и изобщо не съм питала за резултати. Решила бях, че ако има нещо притеснително, то те ще ми кажат.

# 511
Благодаря, ноооо при мен е малко сложно вчера писах на Вецев към 12, но все още нямам отговор, а днес ми е 4ти ден... Аз не съм от София, бях споменал за отпуска за събота и неделя, така като работя по график 2на 2 и тогава съм на работа.... Оговорката ми с него беше да е неделя, ако ще пускам отпуска трябва да е днес, а не съм сигурна дали той ще ми се обади, ако тръгна да търся друг за 3 5дни, не знам дали ще намеря и то без първичен. Така като Вецев каза "щом Станулов го е видял той гледа добре няма нужда от първичен" Добре ама сега на къде да пускам отпуска и да чакам да ми се обади, да не пускам и да почвам всичко от начало и да чакам другия месец. Толкова се обърках и ядосах, че... Не знам вече
Geri Не знам дали си успяла да се свържеш с Вецев, но моя съвет е да го смениш. Преди почти 4 години ми прави хистероскопията за махане на полип ( с хиляди уговорки и обиколки в Шейново, и двата му частни кабинета). Уж махна полипа ноември 2019 и края на декември на контролния преглед каза че полипа е рецидивирал. Обиколих още 4 лекари и двама от тях бяха на мнение че полип няма, а другите двама, че има, но просто не е премахнат, а не че е рецидивирал. След това спрях да ходя, защото ми писна обикалям и си играем на " тука има, тука няма". Тази година след като  подновихме обстойните прегледи се оказа, че няма полип. Та моето мнение определено, не е добро за него относно хистерото, за раждания и проследяване на бременност е много добър. Бих те насочила към Д-р Дойчиновски, работи във Вита.

Забравих да напиша, че тази хистероскопия ми излезе златна при него. Със всички обиколки по кабинетите и "операцията" както я водят в Шейново ми излезе към 2000лв.

# 512
Момичета искам да пусна полови хормони, мислех утре, ама забравих, че е почивен. Днес пих едно кафе, не съм яла. Дали ще е ок да ги пусна днес?

# 513
  • Замък сред облаците
Разбира се, че можеш да ги пуснеш. Само щитовидните хормони не пускай след кафе.

Гери, много кофти така. Аз бих била с големи резерви към лекаря…

# 514
Разбира се, че можеш да ги пуснеш. Само щитовидните хормони не пускай след кафе.

Гери, много кофти така. Аз бих била с големи резерви към лекаря…

Ми аз исках и тсх да пусна.. дали ще даде голямо отклонение

# 515
Gery, всеки преценява ситуацията от своята гледна точка. Момичета, поздрави от Шейново. В неделя със спешно секцио, направено от др. Вецев, в извънработното му време, и благодарение на когото спасихме бременността в 5 месец, а сега мен и близначките, след многократна проверка на МБ, цитонамазка, сто пъти кръвно и сие, се радваме на две малки принцеси и едно голямо семейство. Вечерта след като приключи с операцията ми, Вецев имаше за домашно над 850 съобщения по вайбър. Вчера беше нощна смяна в Шейново, провери ме, а днес сутринта в 6,30 бях в манипулационна да ми сваля и сменя превръзката от разреза. Та това по повод доверие и график. Малката бебка е интубирана, в кувьоз, надявам се днес да я екстубират и да мога да ги гушна най-накрая ❤️ ❤️.

# 516
danita, честити девойки Heart Heart пожелавам ти да растат здрави, щастливи и игрвиви! И съвсем скоро да си ги гушнеш двете заедно!

# 517
Danita, Честити да са ти малките прекрасници! Heart Eyes Бъдете здрави и нека имате прекрасни моменти заедно изпълнени с много радост, любов и семеен уют. Heart

# 518
2402, S.G.C.,благодаря от сърце 💕💕! За игриви, малката бебка проявява характер и в кувьоза, вече е успяла да се прояви и тук, както при всички доктори по време на бременността. Кака й е кротичка, мъничето е пожар! Само здрави, всичко друго ще наваксаме заедно! ❤️ ❤️

# 519
Danita Честита двойна радост! Нека цялото ви, вече голямо семейство, бъде много здраво и хармонично! Бързо възстановяване! ❤

Salsera Не съм минавала през инвитро, но моят прогестерон беше 15ng/ml на 7ми ден след О, което лекаря каза, че е супер, напълно достатъчно за имплантация. Стискам ти палци да се похвалиш след няколко дни 😊

# 520
Данита, честити малки принцеси! Пожелавам ви и на трите бързо възстановяване, скоро да се нагушкате всички! Gift Heart Gift Heart

# 521
  • Замък сред облаците
Данита, честити бебки! Как си ти?

Жали, не се пуска ТСХ след кафе, съжалявам. Резултатът няма да е верен.

# 522
Данита, честити бебки! Как си ти?

Жали, не се пуска ТСХ след кафе, съжалявам. Резултатът няма да е верен.
а на четвърти ден от цикъла ако пусна хормоните ок ли ще е

# 523
Момичета, благодаря от сърце 😘 😘 😘! Като видя памперс, ще имам за замеряне и ще споделя 💜💜💜 АА, при мен св влошиха кръвните показатели, пикочната киселина скочи рязко, започнаха да падат тромбоцити, хемоглобин. Кръвното налягане започна трудно да се контролира от 35 г.с. Реално аз мислех за преекламспия, а докторът за Хелп. След операцията задържах бая течности, наляха ме с 4 литра, изход 700 мл., отоци по крайниците. След фурантрил, още 1600 за цял ден. Днес чак се разделих с катетъра. Имахме дата за планирано секцио за 25.05, но слава Богу, че минахме по-рано, че нещата станаха изведнъж.

# 524
  • Замък сред облаците
Жаки, 4 ден е ок, то диапазона е 2-5 ден.

Данита, радвам се, че се подобряваш. Скоро ще се гушкаш с момичетата. ❤

Общи условия

Активация на акаунт