Отговори
# 540
  • София
малко тъп въпрос от мен... забравила съм си еутирокса, а сме на почивка... пия по половинка от 24мг, дали е драма ако го пропусна  дена или да търся аптека по-добре?

# 541
  • Замък сред облаците
Ако е за ден/два не е драма.

# 542
малко тъп въпрос от мен... забравила съм си еутирокса, а сме на почивка... пия по половинка от 24мг, дали е драма ако го пропусна  дена или да търся аптека по-добре?
Не е проблем за няколко дни, дори за седмица. Аз съм с изцяло отстранена жлеза и приемам по 100мг, случвало ми се е да пропусна-не е проблем. Хубава почивка 🙂

# 543
  • София
то моето е малко ще се грижа за детето ама на друго място, но идеята беше да се разнообразя след неуспешната процедура 😁

Разбира се точно на тръгване ми звъннах от клиниката да кина да разпиша протокола за ЦАР....

# 544
  • София
Момичета днес си пуснах урина след антибиотика който пих, и излезе че има плоски епителни клетки без бактериален растеж. Имам бяло течение, дали не е нещо вагинално трябва ли да ида за цитонамазка?
Може да е кандида (гъбички),щом антибиотик си пила.
Ходи за една микробиология по-скоро на влагалищен секрет,аз след антибиотика се подредих с Кандида и сега я боря.Мъжа ми и той има лечение,супер тъпо ми стана,като му обяснявах ,ама това е положението .

# 545
Здравейте, момичета. Не се познаваме, но познавам групата отдавна, въпреки новия ми профил.
Подарявам “Prefert” гел за забременяване 3 бр. апликатори със  срок на годност 05/2023, предполагам не е проблем и малко след това да се ползва. 1 брой апликатор е за еднократна употреба. Ако някой иска моля да пише на ЛС.

# 546
Момичета как се справяте с неуспешните опити? Аз съм като луда, в един момент просто си стоя и почвам да плача, става ми тъжно, а това се отразява и на мъжа ми. Изнервена съм, не ме интересува нищо друго и никой..не знам…

# 547
Момичета как се справяте с неуспешните опити? Аз съм като луда, в един момент просто си стоя и почвам да плача, става ми тъжно, а това се отразява и на мъжа ми. Изнервена съм, не ме интересува нищо друго и никой..не знам…
С пътуване и почивка.

# 548
С пътуване и почивка.
пътуване и почивка, всичко опира до пари а като непрекъснато даваш за скъпи изследвания… трудна работа

# 549
И при мен пътуванията помагат, както и разходките сред природата. Обичам и да снимам, не съм добра в това, просто ме разсейва. Не е казано, че трябва да пътуваш на далеч и с нощувка. Ние от време на време правим еднодневни разходки до някое местенце. За последно в България се опитахме да отидем до Кобилкини стени, но ни заваля Grinning Не стигнахме до тях, но видяхме уникални гледки. Платихме единствено за бензин и за хапване.  Има много местенца за разходки в България . И ние не разполагаме с много пари и гледаме по-бюджетни пътувания. Има и евтини самолетни билети за някои дестинации и може да се направи бягство за 2-3 нощувки.

# 550

спорт,спорт и пак спорт! Както казвам аз "Ако ме искаш здрава психически трябва да съм изморена физически"

# 551
Никой не ми отговори на мен ?

# 552
Може би никой от тук пишещите не знае отговора на въпроса ти. Аз лично нямам идея.

Има тема за Цар, ако искаш пиши и там, дано някой има опит с това:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1545993

# 553
Ние понеже сме от морето но живеем в София от 3г, когато ни писне пътуваме обикаляме роднините и стоя на морето по седмица 2, сега последно си направих една разходка сама по крайбрежието. 😌

# 554
Ами аз лично не се справям.
Казвам го най-отговорно. Две седмици след неуспешното инвитро кучето се разкуца, скъсани колени връзки, операцията ще излезе 5000 лв., възстановяването след операцията е супер тежко. Сега се чудя аз ли да ходя по изледвания за по 500 лв., куче ли да водя на изледвания за по 500 лв.
Имам чувството, че само лоши неща ми се случват и си поставям живота на изчаквателен режим, защото се надявам всеки месец, че ще съм бременна и не смея да си правя планве. Седя на супер тъпа работа, защото е ок за взимане на майчинство и видиш ли ако съм на нова да не вземат да ме изгонят. Пълни филми!

В приятелското ни обкръжение има още няколко двойки с репродуктивни проблеми, които просто са решили нищо да не правят и ако стане - стане. След този, втори за мен, неуспешен инвитро опит, в който дори няма какво да замръзим, изпадам в някви пристъпи на желание да ходя да ги разтръскам тия хора и да ги питам как може да са така спокоини, а аз да рева всеки ден и да не знам по кой път да поема.

Та така справям се аз, като не се. Пътувам до колкото мога, при всяка възможност, не знам дали ми помага, май не ми.

Общи условия

Активация на акаунт