Отговори
# 690
Salsera Прегръдки! ❤
 Дано се установи проблемът и да няма повече такова развитие.

# 691
  • Замък сред облаците
Салсера, съжалявам! Бързо възстановяване!

# 692
Salsera съжалявам, думите са излишни. 😓

# 693
Съжалявам! Не знам какво да ти напиша друго! Дано скоро всичко се оправи! Да сте здрави и да сбъденете мечтата си!
А имунологията как е? Чувала съм, че от нея може да не се задържа.....

# 694
Аз имам чувството, че тук мъжкия фактор им е тера инкогнита на българските доктори.

Има нещо такова.
Много съжалявам за развитието.

п.п.
За цветната снимка и дали да се пропуска месеца - медицината се развива и медицинската техника също с доста добри темпове. Напълно е възможно нещо преди 5 години да е било едно, днес да е друго.

# 695
Jakito, нищо не ни приложиха, освен ИКСИ, а то без ИКСИ няма как да се оплоди с мъжки фактор. Въпросът е че има много допълнителни методи, които се прилагат при лош МФ (макс, чип и др, не ги знам всички), а при нас не беше приложено нищо. На принципа проба-грешка. ПИД не е правен, също не ни го предложиха, а и тогава май го нямаше като изследване. В Турция ще го направим. 4АА е бластоцист е перфектно качество, а 4АС - средно. Ама и перфектния, и средния заминаха.
Бъбъл, знаеш Purple Heart

# 696
Jakito, нищо не ни приложиха, освен ИКСИ, а то без ИКСИ няма как да се оплоди с мъжки фактор. Въпросът е че има много допълнителни методи, които се прилагат при лош МФ (макс, чип и др, не ги знам всички), а при нас не беше приложено нищо. На принципа проба-грешка. ПИД не е правен, също не ни го предложиха, а и тогава май го нямаше като изследване. В Турция ще го направим. 4АА е бластоцист е перфектно качество, а 4АС - средно. Ама и перфектния, и средния заминаха.
Малко сега се отчаях. Аз мислех да се местя при него, добро впечатление ми направи, но сега малко се разколебах.

# 697
  • София
Ех Салсера много съжалявам. Пускай и кариотип в МД и СДИ за ДНК фрагментации, понякога сами трябва да бутаме нещата...

# 698
  • Бургас
Салсера, съжалявам много за резултата. Цикъла трябва да дойде до 10 дни след спиране на лекарствата. На мен ми дойде на 4тия ден когато ги спрях.
За Sdi  в Афродита платихме 200лв. Като има фрагментация и като цяло МФ се правят допълнително икси, имси, макс и тн. Според мен тези неща ги обсъди със Станулов и Дойчев. И двамата са много разбрани и ще ти обърнат внимание и ще те насочат.
Аз на последният ни успешен трансфер с Дойчев ма дълго и широко коментирах доста неща.
Пожелавам ти успех!

# 699
Salsera, много съжалявам за случило се❤️
За мъжкият фактор съм съгласна с теб.
Ние избрахме Надежда , заради мъжкия фактор и това , което предлагат. Ти поне имаш оценка на качеството, при нас само снимка, от която нищо не разбирам. Др Калчев успя да ги разчете и бях потресена.
Имам три неуспешни трансфера, първият ембрион е бил с много лошо качество,  следващите също. Да не казвам, че търсиха проблем при мен с биопсии, хистепоскопия и тн.

# 700
А тромбофолия пускали ли сте? Знам, че може и от там да станат спонтанни аборти

# 701
Salera Съжалявам. Heart Стискам палци следващият път да се получат нещата.

# 702
Салсера, съжалявам.. Ще минеш и през това,сигурна съм! Много силно те прегръщам.

# 703
Пускана е тромбофилия, имам само хетерозигот 4 Г/5 Г. Според д-р Тончев (хематолог) няма нужда от НМХ, бях на Аспирин протект. АГ-то се съгласи с него. Аз на този трансфер бях при д-р Сенкова, иначе и двата ембриона са правени в Афродита.

Мацето, може ли да пуснем кариотип в Геника, че там имам вече кръв или само МД?

# 704
  • София
Ок е и в Геника да, виж само цените, аз много харесвам генетиците в МД, и ги препоръчвам с две ръце.

Общи условия

Активация на акаунт