Боледуване на децата ни-тема 72

• 42 136
  • 1 123
  •   2
Отговори
# 1 005
Давали ли сте 2 вида сироп заедно ..педиатърката ме посъветва да давам едновременно гриинтус и флавамед ..странно ми е..

# 1 006
Давали ли сте 2 вида сироп заедно ..педиатърката ме посъветва да давам едновременно гриинтус и флавамед ..странно ми е..

Да, аз съм редувала при силна, дразнеща кашлица, но не помня какви бяха.
Единият ако не се лъжа беше Мукоплант.

# 1 007
  • София
И аз съм давала по два сиропа.
Той грийнтус и хранителна добавка или медицинско изделие, ако не се лъжа. Не е лекарствен продукт. Така ,че спокойно. Хранителните добавки ако не подействат, няма да навредят....

# 1 008
  • shumen
По два сиропа не са ни изписвали и не съм давала.
Моя го жилна нещо преди малко на площадката.Сякаш не беше оса или пчела,а нещо подобно.Прибрахме се,намазах го с Алергозан  гел за след ухапвания и уж каза,че не го боли,но ми е притеснено.

# 1 009
Ако децата ги жилне оса сигурно ще полудея, като ги знам как реагират на комари...не ми се мисли.

# 1 010
А как се справят след продължителен прием на антибиотици!?
Аз направо ще лудна вече.
След близо двуседмична борба с висока температура и прием на 2 антибиотика паралелно, днес на малкият му изолираха S.Pneumoniae в нослето.
Има много тежка хрема и стичащ се назад секрет. Това беше и причината да пуснем микробиологията.
Сега сигурно ще следва 3ти антибиотик и вече не знам какво да правя.

То е ясно, че ще пие пробиотик + Дефедрил давам сега, но моля кажете какво още мпга да включа след това фиаско с антибиотиците?

# 1 011
Аз давам Синкванон паралелно с аб и после нещо друго. Ако е като вас и се получава дълъг курс бих дала омнибиотик 10, поне 20 дни и после още месец нещо по-просто. Освен това витамини, аз давам Джеймисън и бях много доволна от Билковата кръв за вдигане на хемоглобина. Друг вариант на пробиотик е Резиста форте има и за стомаха и за гърлото орален пробиотик и заедно с него Риноджермшна в воса от първия ден след аб, за да се насели носа добри бактерии. Неща от сорта на Биозин или Имунохелт изписват понякога, но аз ефект не съм видяла.
При вас може би оралния и назалния пробиотик ще са най-ценни.

# 1 012
След близо двуседмична борба с висока температура и прием на 2 антибиотика паралелно, днес на малкият му изолираха S.Pneumoniae в нослето.
Има много тежка хрема и стичащ се назад секрет. Това беше и причината да пуснем микробиологията.

То е ясно, че ще пие пробиотик + Дефедрил давам сега, но моля кажете какво още мпга да включа след това фиаско с антибиотиците?

Извинявам се за въпроса, какво е Дефедрил? Написах в интернет, но ми излизат чуждестранни сайтове 🙄
Прбиотик аз давам на now foods, с много щамове е.

# 1 013
  • Пловдив

Извинявам се за въпроса, какво е Дефедрил? Написах в интернет, но ми излизат чуждестранни сайтове 🙄
Прбиотик аз давам на now foods, с много щамове е.
Може би е Дефендил...

# 1 014
Да, извинявам се, Дефендил е сиропчето. Blush

# 1 015
При нас падна отока и червеното на ухапаното, обаче остана твърдо на мястото. Хич нямам идея какво да го правя. 3 дни противоалергично давах. Стои синьо леко и подути.
След два антибиотика на нас ни изписват пробиотик и умкалор за 10 дни. Пробвайте.

# 1 016
  • shumen
Нищо му няма на моя.Нито се зачерви,нито се поду,нито жило имаше.От време на време само го сърби.
След прием на два АБ на нас са ни изписвали за подсилване на имунитета.

# 1 017
Ходихме на кожен в четвъртък , изписа ни за мазане Topicrem  и за къпане la roche lypicar syndet .Също и някакъв правен мехлем в аптеката ,който само вечер на силно зачервените участъци да мажа.Не разбрах съставките ,защото е писала с краката си д-рката.
Още на първото къпане се облекчи и намазването след това още повече го облекчи.
Съжалявам, че не отидох още на първия ден на обрива ,а измъчвах детето да слушам педиатрите .
Едните казват едно ,други друго ,човек се чуди кого да слуша..

# 1 018
  • shumen
Х.Т.радвам се,че сте по добре.

# 1 019
Благодаря 🤍

Също кожната д-рка каза ,че щом е медикаментозна алергия ,за храненето само без прясно мляко ,шоколад , яйца и риба.

Общи условия

Активация на акаунт