Боледуване на децата ни-тема 72

• 42 178
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 900
Аз ще се гръмна. Сутринта всичко изглеждаше ок, бяхме на разходка, взех му сладолед. Докато го яде каза: боли ме гърло, след малко каза боли ме ухо….въртях телефони кой може да го види, ходихме при някакъв Унг в Майчин дом. Каза, че било начално уж… изписа Отипакс и близалки за гърлото. От утре имаме платена и резервирана почивка, искам да се гръмна.
Дописвам… сега и Т вдигна 😢

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 13:32 от toni1189

# 901
  • София
Мамчета, дали има активна тема за деца диагностицирани с цьолиакия?

# 902
Тази година явно  всички деца се разболяват по време или преди почивка ...рядко са след..
Ние се оказахме с възпаление на меките тъкани около сливицата  вследствие на вируса .. не беше достатъчен антибиотика през устата и се водим на стационар в болницата,защото това можело да стане и абцес и какви ли не още страшни неща..
Аз като дете, дето все съм боледувала от сливици ,все ангини , не съм получавала такова възпаление ..
От вчера не е вдигал ниска Т ,има все още оток на лявата сливица ,третата сливица и тя все още има оток защото хърка ,но вчера ни изписаха алергодил и от пръскането само сутринта и вечерта ,спа много по-добре.
Баси чудото дето караме .. ще видим утре как ще са му изследванията и дали ще го изпишат.
Отделно му махнаха вчера сутринта абоката и сега инжекциите в крачетата ,милото ,толкова го боли,но  то антибиотика бил много болезнен каза д-рката.
А той не дава нов абокат ,защото го дупкаха 5 пъти докато сложат първия.Но направо такъв стрес е това за децата ,боли ме сърцето .

# 903
  • shumen
Х.Т дано скоро сте си вкъщи.Не чети страшни неща,за да не се филмираш.
Тони,най-ме е страх от туй да не платя почивка и да се разболее.

# 904
Х.Т напряво ужас… настръхвам като те чета. Да минава бързо!

Аз го лекувам в момента с Авирон, голанил и близалки за гърло, Отипакс за уши. Звъннах в хотела.. слава Богу имаха стая и ни преместиха почивкат от Вторник до Неделя. Дано до Вторник да е добре 😖😖😖

# 905
Х.Т., това е отврат. Не чети, че има страшни неща, абцес, сепсис, некроза... Карали сме и ние такива ужасии, четох, ревах... Докторът тогава ми каза да се успокоя, ако чак толкова тръгнело възпалението, щели да махнат сливиците. Бяха много големи, на дупки, а детето имаше дъх на гнило от устата. Не може ли да опитате пак с абокат? На моето слагахме отгоре на дланта и с ръкавичка от леко ластичен бинт устисквахме положението. Иначе инжекции е много гадно, питай дали да слагате нещо на убожданията, при моето местата се калцираха, ставаше на бучици.
Дано скоро се приберете у дома!
Моето още е с темп, от жегата съвсем окапа.

# 906
Ами днес вечерта казаха ,че последно инжекции .
По-принцип трябва утре сутринта ,но каза че ще може да минем пак на антибиотик през устата .
Аз плаках какво ли не правих  докато не каза УНг че е възпаление на меките тъкани.
Щях и да умирам ,абе луда работа ,аз съм и хипохондрик.Че плаша и баща му ,а и на него толкова му трябва.
А детето общото му състояние по нищо не личи, че му има нещо ,освен че не може да диша добре през носа и не ,че е запушен ,отпушен е ,но заради набъбналата сливица прехърква .Особено като спи е ужас ,спира да диша чак.
И дето до вчера беше с ниска Т.
Вчера левкоцитите от 21 000 бяха паднали на 13 000,утре пак ще му пускат изследвания .

Ще почна да давам билкова кръв ,само да се оправи.
И препоръчайте хубав пробиотик ,мисля да го давам и него доста време.
Аз давам в момента Био гая .

# 907
Аз давам Waya, някакъв нов е май, на капки е. За момента крепим положението с корема въпреки конската доза АБ.

# 908
Онова на главата й не било кърлеж вчера,олекна ми някак, мм ми го каза на обяд намерил пак такава буболечка викам как разбра,той каза че я стиснал и не изпукала

# 909
Х.Т. аз давам на Джеймисън пробиотик, дъвче се, има вкус на череша. Билкова кърв съм давала, много бях доволна, вдигна хемоглобина много и трайно.

# 910
Х. Т. такъв е вируса, спокойно. Малко сте го изтървали, но от антибиотика и противоалергичното всичко минава. Аз бях с подобно възпаление средата на м. Юни, намерих си го явно някъде по метрото. Надуха ми се сливиците, после лимфните възли, след това и гласа ми се промени. През цялото време с температура на всеки 4 часа. След антибиотик и противоалергичното, на ден 4 всичко отмина. Естествено, цели 10 дни пих антибиотик по рецепта от унг. Беше ужас, и много много болеше.
От антибиотика е нормално левкоцитите да падат, утре ще са под 10 и ще са в норма, ама антибиотик ще си пиете. Црп-то със сигурност е останало.

# 911
ЦРП беше 8 ,честно казано идея си нямам каква е нормата ,лекарката каза че не било високо след вчерашнияте изследвания ,преди това не знам колко е било .

След като му бият антибиотик може ли да покачва лека Т? От вчера вечерта нямаше ,днес с електронния 37.1 с другия 37.3 .
После през ноща няма ,поти се яко.
Аз се меря с живачния 37.2 ,мм 35.6 той пред умиране.Ей тая Т ме стресира.
Дали от топлото  и от притеснение при малкия ,цял ден меря ,няма ,вечер само .

# 912
  • shumen
Х.Т.според мен щом вече му бият АБ не е нормално да има Т.Все пак питай лекар.

# 913
Х.Т.според мен щом вече му бият АБ не е нормално да има Т.Все пак питай лекар.

Питам всеки ден.

Унг и педиатрите казват ,че е сериозна инфекция ,но щом спадали резултатите от кръвните се влияел от лечението. Защото аз исках да му сменят антибиотика заради тая ниска Т.
Казва че го боли гърло ,по думите им не е червено ,а са   оточни сливиците  и за това го боляло.
 Дано утре ни изпишат  ,в понеделник отивам на УНГ , и ще искам гърлен секрети да си го види тя.
Макар че след толкова антибиотик нз кога ще стане .Те и след това ще му изпишат най-вероятно.

# 914
Здравейте, момичета. Някой с повече опит при вкрусни инфекции с уши? Какво да следя, какво да очаквам. Както писах вчера, УнГ уж каза, че било начално възпаление на уши и гърло. Изписа отипакс, нурофен преди сън и близалки за гърло. Не е вдигал повече от 37.8 за сега. През нощта не е вдигал Т, по препоръка на УнГ дадохме нурофен преди сън - тогава имаше 37.6. Нурофена бил противовъзпалително и било хубаво да се ползва при проблем с ушите, каза доктора. Сега има 37.1. Не се е оплаквал да го болят да чукам на дърво. Носът му е леко запушен и хърка. Давам и Авирон. Следя го… отложихме почивката евентуално за от Вторник. Ако е ок де.

Забелязвам, че последните пъти не търся хомеопата при остри състояния и си го лекувам както си знам, и въпреки че не е с “хард” лекарства, имам чувството че с хомеопатията не  му се смъква така имунитета. Скоро напускам работа и ще си го гледам само аз вкъщи, ще се върна пак изцяло към хомеопатията.

Общи условия

Активация на акаунт