Отговори
# 15
Алекс, здравей 🍀

Ново от Бирсен 😁

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kerem-bursin-ve-hafsanur-gun/22689/?amp=1

Работно заглавие - Дневна светлина

Накратко: преговаря се с два канала за излъчване- Канал Д и Шоу. Аз съм за Шоу семейния канал 😎. Снимките започват първата седмица на юни, очаква се 1 епизод да бъде излъчен в средата на юли. Другата седмица началото на кастинга.
Имената подлежат на промяна 😉

# 16
✨Идвам да се запиша в новата тема, благодаря за нея Снежи! Много ми харесва. ✨💐

Четох сега и нещата, които сте споделили в предишната тема. Харесва ми рекламата на Under Armer, не мога да не отбележа, че Керем тренира с bulgarian bag
За новия сериал нямам претенции за жанра. Вярвам, че ще е нещо хубаво. За партньорката: не я познавам, казвате, че е млада надежда, на мен ми изглежда доста зряла на външен вид - около 30- те. Надявам се да са добър тандем.

# 17
  • Кърджали
Хафсанур е добра,.талантлива.
По това, което прочетох за историята и сценария, честно казано, не ми вдъхва много доверие, ако играеше някой друг дори нямаше да го погледна, ама заради Керем и Хафсанур ще му дам шанс ( вярвам и че Пабло ще вкара нещо интересно при режисурата).

# 18
Аз също ще дам шанс на сериала, независимо от жанра. Липсва ми Керем на екрана, а и ми е любопитно как ще им се получи партньорството с Хафса. Ако и наистина режисьорът е Али Билгин, ще е чудесно. Надявам се на повече подробности за проекта в близките дни. Blush

Керем ще участва в конференция относно световния климат на 20 май. Ще се включи от 17ч., в края на събитието.

# 19

Днешният офис - Културният център Ататюрк в Истанбул

Изглежда страхотно 💥

Честно казано вече не ме интересува жанра, само да излезе на екран...😀

Мая има РД 🎉

# 20

Днес, Керем присъства на здравната конференция посветена на климата като лектор на „Yuvam World Climate Ambassador“.

Нямам никакво време да следя Керем или когото и да било по социалните мрежи, но днес ми попадна тази новина и бързам да я споделя. Не съм подръжник на зелените, нито на откачалки като Грета, но, че трябва да опазваме природата съм съгласна. Само че, вече доста доказателства излязоха, че прословутото Парижко споразумение за намаляване на въглеродните емисии, за което и Керем често говори, е една голяма манипулация и нищо повече. На практика принуждават икономиките на страни като нашата да буксуват още повече, да спират работещи индустрии, да оставят хората на трудовите борси и т.н. Мисля, че Керем прави всичко от сърце и душа, но дори и с него не мога да се съглася по тези и други теми/въпроси, които засяга в живота си на зелен активист. Както и да е, това беше "лирично отклонение"

Kerem Bürsin Aktüel
@thebursinguncel

"Bir markanın reklam filmi çekimi sırasında bulunduğu ormandaki çöplerden rahatsız olan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, tüm ekibi seferber edip çevreyi temizledi."
#KeremBürsinYuvamDünya

„Известният актьор Керем Бюрсин, беше обезпокоен от боклука в гората, където беше по време на снимките на реклама на известна марка. Той мобилизира целия екип и заедно почистиха природата около мястото за снимки.

Ето видео от участието на Керем с превод на испански, като в същото време той си говори на турски. Ако има желаещи могат да се опитат да го преведат.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 21:35 от DeniAra

# 21
Благодаря за новата тема и за споделеното, момичета! Simple Smile

# 22

Последен снимачен ден за авиолиниите.
Очакваме да видим крайният продукт 😀

https://twitter.com/thebursinguncel/status/1660331719520575489

А сега вече може да започват снимките на сериала 😉

Вай, вай 😎

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 21:39 от Miraland

# 23
Още снимки от края на рекламните снимки за Турските авиолинии.

# 24
Честит 24 май, момичета! Book

Среднощна новина от Бирсен:
Един много уважаван и обичан актьор се присъедини към екипа на сериала “Дневна светлина”. Шериф Ерол ще влезе в ролята на Илтер, който дълги години е иконом на семейство Аладжа.
Оуз Аладжа (името може да се промени) е напуснал дома си преди години, обиден на своя баща. След като продава приложението, което сам е създал, той води луксозен живот в Майорка. Принуден е да се върне в Истанбул заради смъртта и завещанието на баща си. В писмото, оставено от баща му, има само едно нещо за него. Той да приеме настойничеството над трите деца от втората му съпруга Мюге. Междувременно пътят на Оуз се пресича по интересен начин с Лейля, член на банда за фалшиви бракове.
Продължават прослушванията за ролите на по-големия брат на Оуз Умут, леля му Фюсун, неговите 3 по-малки братя/сестри и членовете на семейството на Лейля.
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kerem-bursin-ve-hafsanur-sancak/23228/?amp=1

Шериф Ерол има богата и интересна биография. Някои от последните му участия са в “Жена“ и „Момичето на прозореца“. С Керем се познават от “Въпрос на чест”, където той е в ролята на бащата на Ийт и Емир.

Заснемането на рекламата приключи, да видим кога ще я излъчат. На мен много ми харесаха включванията на Керем с “Днешния офис” и ще ми липсват. Надявам се скоро да има предавания от снимачната площадка. Wink

П.П. И най-накрая Керем и Емилия в един кадър Heart Eyes

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 18:06 от JuliaB

# 25
Честит празник, най хубавият български празник!

Джули, мерси за инфото. Може пък да има първи епизод заснет на Майорка 😉

Керем и Емилия на партито

Шушу мушу, къща разваля 😀

https://twitter.com/patriciaflima12/status/1661389542744551426

Един ефектен кадър 💯

# 26
Бирсен пусна инфо, че сериала на Керем и Хафса ще се излъчва по Канал Д

Керем гласува рано

Поздравява Мерве Диздар за наградата за най-добра актриса на фестивала в Кан

# 27
Мире Hug
Нова роля, нова прическа… Харесва ми 🫠

Започнаха предположенията каква точно ще е визията, избирайте 😉

От любимите ми Heart Eyes

# 28
  • София
Хади и нова любов, ама да я оповести, за да му се радваме и ние. Да няма скрито-покрито, че на нищо вече не вярвам, ако не е потвърдено лично от него. Simple Smile

# 29
Керем и костенурката 💕

Джули, Бърборанка 🌼

Прилича ми на зрелият Али Смит с новата прическа 😀 Супер си е късо подстриган.
И Хафса се подготвя 😚

С приятеля му Ботан

Общи условия

Активация на акаунт