Отговори
# 165
# 166
Привет с Атейла 💖

Коментари в пресата

Savaş Özbey: Историята е красива. Напомни ми малко на филма на Джем Йълмаз "Жонгльорът". Там също Йозлем Текин взимаше златото и изобразяваше прашната булка. Сега ще бъде много забавно да гледате от двама гиганти като Керем Бюрсин и Хафсанур Санджактутан .

Онур Баштюрк: Има такова нещо като ефектът на Керем Бюрсин. Той има много фенове. Сериалът е напред в това отношение, така и темата му е различна от типичните летни сериали. За този сериал ще се говори много.

Ömür Gedik: В днешния свят не може да се вярва на никого. Всичко ми напомня за филма "Мистър и мисис Смит", където съпруг и съпруга са агенти и се опитват да се убият един друг. Но дори да бях фалшива булка, нямаше да мога да измамя някой като Керем Бюрсин, бих предпочел любовта пред работата. Може и в сериала да е така, да почакаме и да видим.

Orkun Ün: Това е класика на Kanal D. Той носи неща като бомби на екрана през лятото. Мисля, че и кастингът, и темата в този сериал са страхотни. Това вече е история от нас. Наоколо има сватбени измамници, фалшиви булки и дори фалшиви младоженци. Вече започнах да чакам фалшивата булка Хафсанур.

# 167
Ново интервю с Керем и Хафса ✨
https://twitter.com/ycsupdates/status/1672928617297240064?s=46&t … wC4_0SPkCObXD1Y-A

Х: Впечатли ме фактът, че тя (Лейля) се е захванала с такава работа. Че прави жертви, вършейки нещо, което всъщност не е в истинския ѝ характер. Стана ми любопитно за момичето измамник, което след това среща Атеш. Ще оставя тази част на Керем.
Р: Във фрагмана видяхме, че ще се срещнем с фалшива булка…
Х: Дръжте обеците си далеч…
К: Допирните точки между Лейля и Атеш… Всъщност и двамата имат семейна травма. Те идват от две различни среди, но общото между тях идва от семейна травма. Именно там има хубава дълбочина.

Страхотна енергия имат двамата 😍

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 15:01 от JuliaB

# 168
Оййй... 🧿🔥

# 169
История от сета днес. На Керем му липсва Хафса 😂 Хафса йок 🤫

https://twitter.com/YCSUpdates/status/1673327370596483072

Тази бонбона 🥰 ще участва в сериала, малката сестра на Атеш. Ще пада гушкане с Керем 💕

Енергията е 💯

# 170
Ах, че сладурче. Heart Exl На Керем му отиват сцените с малки деца.

А тази актриса - Хатидже Арслан, ще е майката на Атеш - Фюсюн Арджалъ.

Дидке, тази не пишеше ли разни окуражителни коментари под снимките на СерКер навремето? Зюмрют от "Сезонът на лалето" е, нали?

# 171
Kerem Bürsin X KanalD 💥

Fabiola👀(Mavi Tik;)
@fantasticandoci

Ecco alcune delle bravissime attrici che hanno affiancato Kerem sul set🎬🤘💃🕺
Aspettando #YaCokSeversen
Ето някои от талантливите актриси, които придружиха Керем на снимачната площадка 🎬🤘💃🕺
Изчакване #YaCokSeversen

Kerem Bürsin Aktüel

Ya Çok Seversen Zirveyi Ele Geçirdi

Ya Çok Seversen henüz yayına girmemesine rağmen sosyal medyanın nabzını tutmaya devam ediyor.
@mydiziworld
 verilerine göre 19-25 Haziran haftasında en çok konuşulan dizi olarak zirveye oturdu.
#YaÇokSeversen

Какво ще стане, ако обичате твърде много Captured the Top

Въпреки че Ya Çok Seversen все още не е на екран, сериалът продължава да поддържа пулса на социалните медии.
По данни на
@mydiziworld
 той достигна своя връх като най-обсъждания сериал през седмицата от 19 до 25 юни.

Да се включа и аз във всеобщата надпревара за изразяване на фенските страсти и трепетно очакване на 6.07...

# 172
О мама Зю обожавам си я Хатидже и ще е мама на Керо.Супер,супер...Да мило даже беше последвала фен профил на Керем та после фенките на СерКер и писаха,че е объркала и тя се извини бяха се запознали някъде.Със Серенай още са си много близки все пак и беше екранна майка 85 серий.

# 173
Керем е харесал мой пост в Twitter днес Wink. А аз не съм от най-редовните там...

# 174
“Ако обичаш много” е закупен от Shahid, водещата дигиталната платформа за всички арабски държави.💥
https://twitter.com/adbatv/status/1673375176539660288?s=46&t=27V … wC4_0SPkCObXD1Y-A

Шофьорът на г-н Атеш 😉

Летният фрагман на Канал Д 😎
https://youtu.be/r6nrE75509A

# 175
Хатидже Аслан ще бъде леля на Атеш и двамата ще са в конфликт 😎

Тони, поздравления за лайка 🌼

От Ясемин
Днес Хектор тича на воля в нечия градина, може и да е неговата 🐕

Във всеки случай лятото Керем ще посрещне Тео в нова къща и двамата с Хектор ще си играят на двора 😚

Ваканцията на Хафса приключи

# 176
Мире, градината била от къщата на Ясемин Озилхан.

А това е кухнята на Керем по негов проект.

# 177
Гюнайдън...Охо и в контра супер,супер.Ама ако трябва рейт може и майка му да се окаже за да има драми тъй,че не отказвам Хатидже си я обичам със слабост съм към нея и най-сетне след дълго време ще я видя по нагиздена,че напоследък се мъчи в роли на бедна и измъчена майка които не и отиваха.
Супер кухня е проектирал патроня направо да ходим за едни бъркани яйца аз не съм нахална един омлет стига.

# 178
"Да се разхождаш с приятел в тъмното е по добре отколкото да се разхождаш сам в светлината...Победата заедно е велика, но загубата те прави по силен...И помни: никога не губи - или печели, или се учи. Продължавай да се бориш. Ти си най добрият!"

Керем е дарил стипендии за образование за срок от 8 години на 1000 деца останали без родители след земетресението.

Сериалът вече има страница в imdb

https://m.imdb.com/title/tt28228754/?ref_=nm_flmg_unrel_2_act

Ръце 🤷

# 179

В очакване на сериала!

Общи условия

Активация на акаунт