Отговори
# 330
Мерси за споделеното, момичета!  Heart Exl

Хм, интересна подробност са забелязали феновете. Признавам си, че аз почти никога не забелязвам такива детайли. Но то в случая няма и как, като се мъча да разбера руската озвучка, а да повтарям със субове не съм започнала още. Все още се надявам, че ще има превод на български.

Хафса много ми харесва  и се радвам, че стана партньорка на Керем. Красива, нежна, с крехка фигура... абе, точно за Керем е. А и талант има, не разчита само на визия.

Ново стори.

# 331
Сладка Хафси...Purple Heart

Още от мен

Следва продължение!

# 332
И отново забелязано от феновете 🌼

Картината зад Атеш е произведението на ренесансовия художник Учело, наречено „Ловът в гората“. Този шедьовър на Учело е завладяващ, тъй като ловът се провежда в часовете на тъмнината, което предполага сляпа игра на сила и търсене на любов.

Бюрсинови в Истанбул 🍀

В свят на сенки любовта е най ярката светлина.
Богат плейбой и красива измамница събрани в един невероятен романс.

🦋

# 333
Здравейте! Успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover
Пазете се от жегите, за да дочакаме любимия четвъртък!

Повтарям този прекрасен колаж! Браво на автора! Hands Clap

# 334
Привет, благодаря за споделеното 🤗
Мире, приятна почивка!

Много са наблюдателни феновете наистина. На картината от Рембранд е изобразен и по-големият брат на блудния син, който е недоволен и възразява срещу решението на баща си да приеме грешника обратно: Аз толкова години ти работя и никога не престъпих твоя заповед, а на мен веднъж не си ми дал дори козле… “Притча за блудния син”
Интересна символика, като се има предвид реакцията на Умут, когато разбра какво е завещанието на Вахид.

Атеш - безпардонен, арогантен, остроумен и много секси. Изглежда безчувствен и безмилостен, но е състрадателен и справедлив.

Лейля в 1 епизод ми хареса повече. Във втори ми танцуваше лекичко по нервите - навирила нос, разпорежда се като господарка и лъже като за световно. Атеш с право я изгони, аз бих направила същото 😉

Лейля: Как ме намери? Защо дойде?
Атеш: Как искаш да ти отговоря? Хронологично или по азбучен ред? 🤣

Атеш: Значи можело да бъдеш мил човек, когато поискаш.
Лейля: Вероятно защото човекът, с когото се запознавам, не погледна първо в деколтето ми.
Атеш: Сигурно защото не си с нощница. 😂
Лейля: Доставя ти удоволствие да дразниш хората ли?
Атеш: Понякога малко, но твоето място е по-различно. 😁

Прекрасно младо момиче е Хафса! Талантлива, красива, уверена, слънчева и позитивна 💗 Пълна е с енергия, не се учудвам, че са си паснали с Керем.

Чакам втория фрагман и се чудя кога ще пуснат рекламата за турските авиолинии 🤔

Атеш и Лейля в епизода
https://youtu.be/2oDGTrhAJbc

# 335

https://twitter.com/huyde12/status/1680934056446312448?s=20

Ново забавно и много мило видео от съвместно пътуване на Керем, Хафса и малката сладурка която играе  сестричката на Атеш.

# 336
Хубаво е, че има кой да ги забелязва тези неща. На мен са ми интересни. Не е просто повърхностна история. Притчата добре се вписва в сюжета.
За Лейла съм съгласна. Не стига, че лъже ами и дава акъл на другите. Вярно е, че го прави от сърце, тя се привърза към децата и иска да постъпи правилно, но не става с лъжи.

Арвен е 🥰

3 дни до 3 епизод

Довечера фрагман

# 337

Ya Çok Seversen 3. Bölüm 2. Fragman

И с руски субки.... 

https://turkru.tv/esli-silno-polyubish-3-seriya-3.html#frag_2

Значиииииии....търси се горда и непокорна девойка...ха ха ха ...и я се появи.

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 20:01 от Svet_sz

# 338
Свет, мерси за фрага. 🌼

„Който носи тази рокля, трябва да е достатъчно силен, за да се изправи, дори и да боли.“

Охо, интересно. Ългаз се усмихна на Атеш 🤭
Лейла много красива. Ще го играе модел...

И бг превод
- Пържените яйца са готови. Много вкусни. Малко сол.
 - Само че тук не се съхранява сол, а захар.
- Нагоре. Кой си ти? А ти кой си? За да ти взема парите.
- Лейла. Хайде сядай.
- Вижте, автобусът пристигна. Не си заслужава.
- Да съжалявам Съжалявам, съжалявам.
- Една секунда. Какво правиш?
- Чакам те ...
 - Момичето, което ще носи тази рокля. Трябва да е силна и горда. Например, дори ако я боли вътре. Да е достатъчно силна, за да държи главата си.
- Много красиво говориш, но къде да намерим такава, Атеш?

На канал Д клиповете са запазили визуално екрана си

😎 Ефектното появяване на Атеш бей

# 339
Омлет с захар.Ах Атю хич го няма в кухнята ще останат гладни ейй...

Последните от 2 еп..

# 340
Атеш бей изглежда ще бъде зашеметен 🫠

Роклята е 🔥

Бонбонка между две енергийни бомби 😍

# 341
Омлет с захар.Ах Атю хич го няма в кухнята ще останат гладни ейй...

Последните от 2 еп..

Как е възможно колкото повече остарява да става все по-готин?! Като се знам, че руси, рижи и разни бледолики мъже не са ми много по вкуса, не знам с какво толкова ме печели този човек....има нещо в очите, погледа, общото излъчване, което го прави толкова привлекателен мъж.

Браво за гифчетата, чудесни са Heart Не само тези в този пост са хубави, но и всички споделени преди тях. Гледайки отблизо различни сцени се виждат по-детайлно някои моменти, мимики и невербалната игра.

# 342
  • In the light side of the Moon!
Здравейте, Flowers Hibiscus

Свет,
благодаря за фрагчето Flowers Cherry Blossom

Мира,
 благодаря за превода. Flowers Cherry Blossom
Лейля накара Атеш да присвие очи и отвори уста Sweat Smile

Диди,
страхотни гифки.... Flowers Blossom

аз изгледах еп 2 с много мъка.....намерих с английкси суб в дейлито...реклама по 30 сек на всеки 10 мин, които реклами забиваха и от 30сек се удължават на мин. Превода , като че ли е автоматичен, на много места безмислен.... името на Атеш стана Fire... Weary

Та каквото разбрала, разбрала.... Rolling Eyes
такава жертва мога да направя само за Керем, ама не знам дали бих я повторила   Thinking Weary

Защо продукцията направи превод само на 1ви еп?!! Да зарибят народа, ок...ама после, тоя народ как да гледа?! Малко съм им ядосана....

Това конче мисля, че има проблем с окото...не че е важно де, просто ми направи впечатление, че окото е мътно, може и сляпо да е.

# 343
  • София
Аз съм изненадана, че не се захванаха да го превеждат на български език. Чак ми е странно. Thinking

# 344

аз изгледах еп 2 с много мъка.....намерих с английкси суб в дейлито...реклама по 30 сек на всеки 10 мин, които реклами забиваха и от 30сек се удължават на мин. Превода , като че ли е автоматичен, на много места безмислен.... името на Атеш стана Fire... Weary
Меги, на този сайт мисля, че качват епизодите с английски субтитри доста бързо и преводът не е автоматичен.
https://ondizi.com/shows/ya-cok-seversen/seasons/season-1/137

Общи условия

Активация на акаунт