Отговори
# 345
  • In the light side of the Moon!

аз изгледах еп 2 с много мъка.....намерих с английкси суб в дейлито...реклама по 30 сек на всеки 10 мин, които реклами забиваха и от 30сек се удължават на мин. Превода , като че ли е автоматичен, на много места безмислен.... името на Атеш стана Fire... Weary
Меги, на този сайт мисля, че качват епизодите с английски субтитри доста бързо и преводът не е автоматичен.
https://ondizi.com/shows/ya-cok-seversen/seasons/season-1/137

Много благодаря !

# 346
Фрагът ми хареса, надявам се и серията.

И мен Лейля много ме подразни във втория епизод. Взе да дава акъл само 2 дни, след като пое грижите за децата. Кога опозна хората, че взе и отношение да взема и да се кара с Атеш? Хубаво е всеки да си знае мястото. Малко вповече ми идва и това от фрагманите ... не ми трябват парите ти... какъв е, че ще вземе пари от Атеш... Ти мамиш хората за пари...??? Или, когато и плащат за свършена работа, не може. Sweat Smile

Снимките от епизода.

https://www.kanald.com.tr/ya-cok-seversen/foto-galeri/ya-cok-sev … n-ilk-kareler?p=5

# 347
Резюме и още снимки, епизод 3

Атеш обвинява Лейла за изчезването на Берит. В отбора се завръща уволнената Лейла. Отборът е изложен на опасност, когато последното семейство, което са измамили, идва след тях. Атеш е принуден да прекарва време с децата, защото няма детегледачка. Отсъствието на Лейла причинява травма на Берит. Когато Атеш разбира заговора на Илгаз, той моли Лейля да се върне. Лейла никак не се чувства комфортно, но поради натиска на екипа, тя трябва да се върне у дома. Заради травмата на Берит, Атеш и Лейла се обединяват и сближават. Лейля е потресена от изненадващия план на Якуп. Вече нищо няма да е същото. Съмненията за къртица във фирмата напрягат Атеш и Умут. Умут няма никакво намерение да остави контрола на Атеш. Въпреки всичко крадците измислят план как да се обединят и да преодолеят сполетялата ги криза. Лейла играе водещата роля в този план. Нощта свършва неочаквано за Лейля и Атеш. Това е началото на нова ера за тях двамата. Освен това Лейла е в опасност да разкрие самоличността си.

# 348
Здравейте! Blue Heart

Мислех си, че Керем е невероятен в "Почукай на вратата ми", но в в този сериал е още по-неустоим! Hands Clap

Мерси за снимките от еп.3. Ставаам все по нетърпелива...

Дано получим още един трейлър днес. Hands Pray

# 349
Атеш обвинява Лейла за изчезването на Берит. В отбора се завръща уволнената Лейла. Отборът е изложен на опасност, когато последното семейство, което са измамили, идва след тях. Атеш е принуден да прекарва време с децата, защото няма детегледачка. Отсъствието на Лейла причинява травма на Берит. Когато Атеш разбира заговора на Илгаз, той моли Лейля да се върне. Лейла никак не се чувства комфортно, но поради натиска на екипа, тя трябва да се върне у дома. Заради травмата на Берит, Атеш и Лейла се обединяват и сближават. Лейля е потресена от изненадващия план на Якуп. Вече нищо няма да е същото. Съмненията за къртица във фирмата напрягат Атеш и Умут. Умут няма никакво намерение да остави контрола на Атеш. Въпреки всичко крадците измислят план как да се обединят и да преодолеят сполетялата ги криза. Лейла играе водещата роля в този план. Нощта свършва неочаквано за Лейля и Атеш. Това е началото на нова ера за тях двамата. Освен това Лейла е в опасност да разкрие самоличността си.
Мире, благодаря 🌸
Според мен потъмненото трябва да е Въпреки всичко Арджалъ се сплотяват и измислят план как да преодолеят сполетялата ги криза.

Песните от 2 епизод 🎶
Sufle - Hissetin mi
https://youtu.be/FnGan1a1Hlc

Melek Mosso - Hayatım Kaymış
https://youtu.be/Snof0wWI1GU

# 350
Петров съветвам те да направиш един маратон на Керем дизитата нямс слабо аз Вратата не го зачитам защото го знам какво може преди нея и уважавам всички които са се запознали с него по онова време.Особено Въпрос на чест... 🔥😎🖤

Много хубава рокля ама трябваше да скрият ушичките на Хафса 😂🤷‍♀️🌹

# 351
Джули, да така е. Даже не съм погледнала оригиналния текст, а чичко Гугъл си го е превел по свое усмотрение 😅

Джу, гледай го във "Въпрос на чест". Много силна роля, но и много тежък сюжет.

„Който носи тази рокля, трябва да е достатъчно силен, за да се изправи, дори и да го боли.“

Интересно кой ли ще предложи на Лейла да облече роклята. Гледам и че Умут се е завъртял около нея 😉 Накрая наистина ще стане яйца със захар 😁

Анализ на 2 епизод
https://mycapella.org/2023/07/17/gitme-ya-cok-seversen-2-bolum/

"В този живот повечето хора гледат на всичко от собствената си гледна точка, понякога сравняват болката си, понякога щастието си, понякога парите си, понякога живота си и тези сравнения се променят според тяхната гледна точка. Но никой не гледа първо през какво преминава някой, приоритетът е според собствения живот... "

# 352
Мире, благодаря за превода на озета, Джули, за уточнението. Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Диде, вярно, ушаците й са като на елф... и е можело да измислят друга прическа. Но си е хубавица, де. Имам забележки към сандалите... такава рокля, а тези платформи. Stuck Out Tongue Winking Eye Нисичка си е, но има и красиви сандали с високи токове, или поне можеше да не акцентират върху тях.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 22:58 от ·٠•Snejka•٠·

# 353

На мен също ми направиха впечатление сандалите на Лейля. Първо се изненадах да видя подобни сандали на платформа с ефирен модел рокля, но после взех да търся в нета каква е модната тенденция. Така открих, че все пак Лейля е обута в сандал последен писък на модата. Сандалите на платформа са доста актуални и има модели, които са много добри. Харесвам подобни модели и въпреки, че не са подходящи за моята възраст си нося едни палатформи с удоволствие Grinning Е, няма как да се мерят с тези на Лейля или на някоя млада жена, но ме радват Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Тези модели много ми харесват, особенно черените....

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 14:45 от DeniAra

# 354
Джу, и аз препоръчвам да гледаш “Въпрос на чест” и Ийт Кълъч 💔

Сериалът ни днес е на 2. място в списъка с най-гледани на платформата Shahid, вчера е бил на 5. В топ 10 е на 40 държави ✨

Интересно кой ли ще предложи на Лейла да облече роклята. Гледам и че Умут се е завъртял около нея 😉 Накрая наистина ще стане яйца със захар 😁

Анализ на 2 епизод
https://mycapella.org/2023/07/17/gitme-ya-cok-seversen-2-bolum/
Може Умут да предложи и той да я придружава на събитието, та Атеш да ревнува повече 😁
И тази седмица интересен анализ на епизода 👍

Споделена от дерматолога на Керем

# 355
# 356
Привет и от мен! Hug
Първо искам да се извиня ,ако засегна някой,но това е моето мнение...
И...другото ...започнах да гледам сериала само заради Керем...не ми е супер любимец ,но...не трябва да се пропуска... Hands Plus1 Blush
Не ми харесва нито роклята ,нито тези топузи на прекалено слабите крака на Хафса....незнам ,може би снимката не е хубава...да видим на живо....По принцип, не я харесвам много...в лице е хубавка ,но в тяло прекалено слаба за мен....
Виж за ушичките ..не съм забелязала...,но както и да е ...гледам и ще продължа да гледам...може пък Хафса/Лейля да качи някой и друг килограм ... ThinkingJoyJoyJoy
Иначе, много добре стоят един до друг...хубава двойка са! Heart Eyes

И... чакам с нетърпение 3-тия епизод... Hands Plus1

Пропуснах да попитам...не го правя никога,защото зная ,че сериалите се превеждат на добра воля,че изискват доста време ,че преводачките имат и личен живот,НО все пак...дали ще има превод...някой знае ли нещо по въпроса? Thinking

# 357
НО все пак...дали ще има превод...някой знае ли нещо по въпроса? Thinking

Не знам дали ще има превод и кой от преводачите би се ангажирал с още един сериал, но за всеки случай, докато се появи евентуален превод аз гледам тук https://bgtvis.com/%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%b8/%d … 0%be%d0%b3%d0%be/ с автоматичен. На места е доста абсурден и смешен, но с лека умствена редакция докато върви епизода всичко се разбира. Нямам представа кой или коя група пуска в този сайт сериалите, но "като няма риба и ракът е риба". Докато тръгне епизода има много, ама много изкачащи прозорци, реклами и не знам си какво, но им бия Х и става ок. Със сигурност има доста вируси, но антивирусната ги засича....така че се гледа спокойно след като тръгне.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 21:02 от DeniAra

# 358
  • Кърджали
Мисля,че ако имаше мераклии да го превеждат, до сега щяха да са започнали. (Мен специално не ме грабна толкова  много, че да искам да го превеждам) .
От сериалите на Керем на мен мой фаворит си остана "Този град ще тръгне след теб". Вярно, и във Въпрос на чест прави много добра роля, ама там постоянно се лутах между "миличкия ми" и "ей ся кат ти завъртя два шамара...".

# 359
Може би човекът, когото търсим, е точно пред очите ни.

https://twitter.com/yacokseversentv/status/1681577468979814400?s=20

Ами ако се окаже, че Умут е поканил Лейля на партито и той е предложил обличането на специалната рокля Thinking

ATEŞ ARCALI наистина е изгарящ огън...

Общи условия

Активация на акаунт