Отговори
# 360
Нови промо снимки

🔥

😎

Мъже в черно

# 361

Нова порция снимки.....харесва ми как пускат промото за всеки епизод

Televizyon Dünyası
@TvDunyasii

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizisi #YaÇokSeversen” dizisinin başrol oyuncularından Hafsanur Sancaktutan yeni bölümdeki vals sahnesi için sette özel ders aldı. Ders sırasında partnerini yalnız bırakmayan Kerem Bürsin güzel oyuncuya eşlik etti. 💫

Хафсанур Санкактутан, един от водещите актьори в телевизионния сериал Ay Yapım, продуциран на Kanal D #YaÇokSeversen взе частни уроци на снимачната площадка за сцената с валса в новия епизод. Компания на красивата актриса направи Керем Бюрсин, който не остави половинката си сама по време на урока. 💫

Той можел да гледа лошо....

https://twitter.com/brsinmuffin/status/1681620932668841984?s=20

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 17:18 от DeniAra

# 362
Учим се да танцуваме валс 💃🏻🕺
https://twitter.com/tvdunyasii/status/1681650702106460162?s=46&t … wC4_0SPkCObXD1Y-A

Забавлението на сета продължава
https://twitter.com/thebursinguncel/status/1681624098261155841?s … wC4_0SPkCObXD1Y-A
😒😆

Умут и Биге ще ни дразнят здраво 😏

Керо с почитателка

И Хафса

# 363
Дени, мерси за красотите, които си донесла.
Атейла и Берит 💕 Джули 🌼

Тази снимка трябва да се повтаря колкото се може повече. Изящни! Зрителният контакт е всичко 💯✨

Тео и Хектор! През погледа на Керем. Приятели завинаги 🥰

Определено може да гледа лошо. Днес не сме в настроение 😀

Сестри Арджалъ

# 364

Класациите в Twitter поставят Ya Çok Seversen в челните места за най-обсъждани сериали в седмицата July 10 - 16, 2023. Комапания в Top 10 dizi on social media му правят долните имена.

#YaÇokSeversen
#Emanet
#ÇöpAdam
#VedaMektubu
#KanÇiçekleri
#Gülcemal
#KızılcıkŞerbeti
#KendiDüşenAğlamaz
#AdımFarah
#YalıÇapkını

Не гледам и следя нито едно от посочените имена, но чета и разглеждам в социлните мрежи коментари и споделяена информация от феновете на различни имена. Това което ми прави впечатления е, че има нещо като кампания в която след пускане на промо снимки или такива от зад камера на Ya Çok Seversen се появяват снимки или видео от стари проекти в подобен контекст. Малко шантаво ми се струва това.

Не знам защо е това непрекъснато противопоставяне на фенове, сериали, герои и тинтири - минтери истории, че не спира сравнението между "Ако обичаш силно" и други летни сериали от преди или сега. Имам чувството, че в световен план голяма част от феновете на турските сериали не искат работата на Керем да изпъква над други проекти и не само не искат, но открито се радват на ниски рейтинги или негативни рецензии. Доста ми са странни подобни реакции и действия от уж разумни човешки същества.

Поздрави и реклама от малката актриса...добре звучи и изглежда пред камера детето.
Получава й се доста добре...

https://twitter.com/itssch1ara/status/1681670784547184642?s=20

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 17:58 от DeniAra

# 365
  • In the light side of the Moon!
Здравейте дами,
много сладки танцьори имаме. People Dancer

След като Керем не е оставил екранната си партноьрка сама по време на урока, това означава ли, че той няма нужда от уроци и си танцува валс без проблем ?

Изгледах 2ри еп отново, благодаря Джули, за линка със сносен превод. Flowers Hibiscus

иконома (забравих му името, И.... нещо беше, Илтер... имената по принцип са ми голям проблем) ми е много забавен, много добре се справя артиста с ролята си. Смея се с него.
Биге нещо ми не е на сърце.... дали ще й свикна не знам. Особенно като извика "Атеееешшш " , когато го посрещна на вратата ...ужас...малко като все едно се опита да вкара извивки в народна песен....
Hещо е имало между Умут и Биге явно. Може би Умут й се навира, тя пък не го ще..... Smile

Hай-много ми харесва в играта на Хафса, контакта й с очи...с всеки един герой, тя гледа право в очите...не се извърта настрани да си припомни репликите....
Талантлива е.

Беритчето голяма сладурка, представям си я като започне да говори, какви ще ги бръщолеви....

Чакам си вече еп 3.
Развлекателно, не ангажиращо сериалче. 2ри еп беше малко лежерен.... но се надявам малко да се позасилят. Каквото и да е ще го гледам стига превода да продължи пък, ако има български превод, още по-добре. People DancersPeople Dancer

# 366
„Липсвах ли ти или пак бягаш от някого?“ #Ateyla утре ще освети нощното небе ✨

https://twitter.com/yacokseversentv/status/1681733436459892737?s=20

Новото промо от Ya Çok Seversen

https://twitter.com/sadecezamanivar/status/1681364669099802658?s=20

Много готини фенски колажи Heart Eyes

Някой май ще ревнува Grinning

Знам, че всички виждате снимките и останалото по социалните мрежи, но не мога да се въздържа да не споделя каквото ми хареса. Извинявам се, че досаждам тези дни, но съм в отпуск и си скучая вкъщи на климатик. Почивката ще е през отпуската през август....

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 21:43 от DeniAra

# 367
Фрагманът
„Липсвах ли ти или пак бягаш от някого?“

Няма да се учудя, ако Керем си може да танцува валс 🤭 Той ще учи Хафса на валс, тя него на карате 😎

За сравненията. Ами да сравняват. Нека продължават да пожелават на Керем да се провали. Има бумеранг.
С Дисни вече пиха една студена вода...

Скрит текст:
Цитирам:
"Някога sçk беше тяхната терапия, сега имат нужда от терапия заради манията си по sçk"

Дени, въобще не досаждаш 🌼 Колкото повече Керем толкова по добре.✨

# 368
много хубав фраг

# 369
Дени, споделяй, изобщо не досаждаш. Благодаря на теб и на всички, които постват в темата.

Мире, права си. Който копае гроб за другиму, сам пада в него.

Много е готина Хафса, бе. Такава красива, готина, непринудена.

# 370
  • In the light side of the Moon!
ее браво, фрагчето е супер, ще има  Nature Fire Nature Fire Nature Fire Nature Fire

Дени, аз само тук следя, така че каквото се постне всичко ми е ново и интересно Smile

# 371
Кис, кис 😚 Охо ще има целуфан или... Керем ли, Атеш ли така захвана момичето, че мърдане няма. Хафсе не се дърпай джанъм,сакън. Керем ще та целува 🤣🤣🤣

Ще водят малката на психолог. На Атеш не му се занимава много като гледам, помислиха ги за родителите. Явно басейнът ще е запазеното им място.✨

# 372

- Луд ли си!

Луд е не, ами е луд за вързване Grinning Така както гледам няма да има целувка....или тя ще се дръпне и ще го удари, или с тази негова подигравателна усмивчица само я подиграва....

# 373
Да живее басейна и водата...Паралел на 1 епизод
Как обичам паралели...

Тези не са мои...

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 22:13 от x BlackRose x

# 374
Трейчето е чок...дали ще има целуфан...както е писала Мира...Thinking
Много настъпателен Атеш,бе... Rolling EyesJoy...не си губи времето.
А бандата ...вкупом следи ситуацията ,не изпуска нищо... Joy
Напоследък много танци ,много нещо JoyStuck Out Tongue Winking Eye....танго...сега валс...да видим  как ще се представи Керем...Хафса...тук ми харесва....Heart Eyes

Аз хич не обръщам внимание на "сравнителите"...JoyJoyJoy Кой каквото иска да пише ,хич не ме интересува...сама решавам какво да гледам и  някакви си там съпоставки и тем подобни направо ги прескачам. Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт