Отговори
# 525
Момичета, да си коментираме сериалчето и да се наслаждаваме на Керем. Той на никого с нищо не е длъжен още повече на разни непознати.

Това, което излезе като информация е, че договорът на Керем с Ай Япъм е за 3 проекта - тв сериал, дигитален сериал и филм. Тв сериалът е сегашният. Дигиталният е "Необичайна история" където той е автор на идеята, съсценарист и копродуцент. Дано инфото за филм също е вярно. Много ми се иска да се снима в киното.

С деца много му отива да се снима.
Арвен е истинското откритие в този сериал 🌼

Отбор Атеш 🥰

Скоро и Ългаз към отбора...

Лелеее, какво се е случило с Хасан 😳

# 526
Керем 10 години е трън на всеки без да прави нищо ами това не всеки го умее трябва да си много добър в това което си за да ти завижда всеки. Шашърдък мъ? Разбира се че не...ако това че не се е оженил за Ханде е провал 😂🤷‍♀️ тогава все такива провали да има...

# 527
Вече сме на 504 🤣🤣🤣

Атеш е махнал вратовръзката, разкопчал е ризата и е готов за действие. Ръката му е между краката, небрежно държи чашката, разхлабил се е. Мацките са го налазили. Отново е в естествената си среда 😂

# 528
Така като го гледам, не му е много комфортно, дори ми изглежза притеснен...
Май ме по-приятно да е сам в неговата шатраа...

Но бройката стана 505. Има и права дама вдясно - вижда се само ръка...

# 529
🌞Привет, слънчеви момичета❣️ Весело и свежо лято на всички! 🌊💫
Май, "кахърите" на някои "фенове" са, че Керем лайкнал снимка, на която е Серенайката с едно сладко куче, но не в нейния профил, а в профила на мениджърката ѝ или нещо такова. Бомбата е гръмнала, че стоплили отношения и пак са заедно, пък наш Керем си проваля сериала, защото отвлича вниманието към личния си живот. 🤔😁 Няма спор, че са прекрасни, влюбени и много си отиват двамата, но личното ми мнение, че връщане назад няма, само добри познати/приятели ще си останат, нещо повече не, поне за мен. Този лайк е за кучето, по-рано тази година почина едно куче на Серка и може да си е намерила нов любимец. Малко доказателства за харизмата им, когато са заедно, :

😻
пък даже и когато се връщат от покупки. Свързват го и с някакви други, ама не се задълбочих да ги помня. Тоест Керем е голям коцкар, нещо като Атеш.
✨ За сериала: не го гледам, само откъслечни моменти, защото няма бг превод, за мен си е ок. Ако излезе с превод бих го гледала. С Хафса имат добро партньорство, но чак химия не виждам. От видеата с въпросите(аз като видна психоложка 😃 да кажа) , тези допрени рамене и ръце ми изглеждат, че са минали на следващо ниво, но по приятелски и така ще си останат( тя Хафса, като гледам е готова, но Керем се дърпа. Това звездите ми го говорят)! 😃
🎞️ За любим герой на Керем: Али Смит, първата любов ръжда не хваща и Серкан Болат. Атеш като визия също много ми харесва, като развитие на образа, още не знам.
😘

# 530

https://twitter.com/Love_Wins_KB/status/1687090812109180928?s=20

https://twitter.com/yacokseversentv/status/1687064839242338304?s=20

Благодаря за всички отговори на въпросите ми от вчера Heart Eyes
Благодарение на вас разбрах, че през изминалите дни не е станало нищо кой знае колко фрапиращо и нещата се движат в обичайните коловози - работа + снимки + интервюта + някой лайк за стари приятели.
Драмите са в главите на феновете.

https://twitter.com/kidrauhIl_/status/1686835194496524288?s=20

Чакам епизода довечера и ще се постарая, даже ще положа всички усилия да го гледам в реално време.

# 531
  • София
Дени, направи ми впечатление преди известно време, че си сменила аватара си, но пропуснах тогава да ти честитя. Та… честито! Kissing Heart

# 532
Здравейте,  жалко че няма превод с бг субтитри,  ще търся с англ или руски,  но като свърши сериала. Чета ви, да съм в час с клюките около Керем, но няма какво да споделя.
И за протокола,  бат' Керем още не е ли залюбил главната героиня според жълтата преса 🤨🤪
Хубава вечер.

# 533
Bell Две снимки и спомени. Променени съдби и любов, белязала живота на пет деца. Щастие, което се оказва временно. И всеки поема по своя път, носещ в сърцето си любовта. В живота нищо не е същото, но изплуването от тъмнината на тунела ни кара да се усмихваме, страдаме, влюбваме или разлюбваме. Две снимки и една надежда. Надежда на един баща, искащ да събере децата си. Но всеки вижда различно. Харесвам сценария. И определено не ми е важен рейтингът. Той само ме кара да се усмихвам от това, което пишат феновете.

Bell Играта на Керем/Атеш  е без коментар. Хафса/Лейла носи в себе си детето. И ни го показва. Какво е преживяла и защо постъпва така, знаят само сценаристите. Искам да отбележа, че ако играе във филм от 50-60 години би била истинска звезда, Такова излъчване има, че ме накара да си отворя чичко гугъл и да върна времето, на което не съм била свидетел /да не кажа, че не съм била и в плановия отдел/. Една цигара и ръкавици биха и стояли чудесно, но ще загубим детската аудитория.
Децата в сериала - прекрасни. Малката е сладур, а всеки дава от себе си това, което може и колкото може. Няма да навлизам в подробности, защото пиша от…летището. Все пак е лято.

Bell Да отметна със синьо тикче личния живот на обичайните заподозрени:
Керем – мечтан ерген, прекрасен актьор, присъствието му в редица каузи е пример за всички.
Хафса – има толкова какво да научи от него. Смятам, че е добра ученичка. И нека никога не губи естествената си усмивка. Предстоят и толкова много роли.
Ханде – намери мястото си. Блясък, лукс, пози и реклама. Ако зависеше от сестра й и зет й – отдавна да са я дали /отварям тази скоба, защото Мурат Далгълъч им е кум на сватбата и присъства с Ханде на раждането на детето им, харесваха Керем и се заиграваха доста добре, а сега наред е Хакан/. На всички това им харесва. Избор.
 Bell И нещо, което не вярвах, че ще напиша – радвам се, че Керем и Ханде заставайки в живота на кръстопът, поеха в различни посоки.
Не гледам сериалът в реално време, но съм изгледала сериите. Използвам преводи на всички езици, но понякога нямам и нужда от такива. Надявам се, че ще се включвам по-често. Чета ви.Hug
Bell На всички желая август да ви е вълшебен.               

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 20:16 от st_ina

# 534
Стинааа, радвам се, че се появи. Липсваха ми коментарите ти 🍀🌼💗 Колко интересно си описала Хафса. Би било чудесно да се снима в проект за "златната епоха".

И готови ли сте. Очертава се интересен епизод
От кого ли е научила тези знаци 😀

Рокличката е много хубава. Само да бях поне 10г. по млада 🥴

И за тук също 😂

Един бъдещ режисьор 😍

Мама е в града 😜 Справедливост за Хасан

# 535
Сега се разрових че снимката е в профила на Едже Йоренч която писа 3 серий на Шехира и после остави да го пише Мелек и Дениз. Снимката е с куче може да се е сетил за Орфе какво лошо е станало не разбирам и да са заедно отново какво лошо е станало?
Някои хора не ги разбирам но сега се разрових из архив СерКер бяха златни години ами истината е истина ако се е запазило нещо и запалило отново като искра за мен ще е шок от страна на зодия рак за нас свършеното е свършено. 😂🤷‍♀️

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 19:18 от x BlackRose x

# 536
Благодаря за хубавите постове, момичета!

Стина, привет.

Приятно гледане. Озвучка на руски език.

https://turkru.tv/esli-silno-polyubish-5-seriya.html

# 537
Приятно гледане!

# 538

Оф, бе, много са готини...

Епизодът е супер забавен.
С глас се смея на измамниците и фалшивия младоженец.

# 539
И малките налазиха Атеш 😂

На Атеш децата му липсват, свикна с тях колкото и да отрича...

Голяма забава пада 😜

Общи условия

Активация на акаунт