Отговори
# 540
“ We are so alike, trying to face fear alone is not the best idea.
You can trust people sometimes, it’s really helpful, you have me, right here... ”

„Ние сме толкова еднакви, да се опитваме да се изправим срещу страха сами не е най-добрата идея.
Понякога можеш да се довериш на хората, наистина е полезно, имаш ме, точно тук... ”

+Bir şakaydı bu.
-Şaka değildi,zorbalıktı ve senin suçun değildi🤍
YaÇokSeversen Atelya

+ Беше шега.
-Това не беше шега, беше тормоз и не беше твоя вина 🤍
YaÇokSeversen Atelya

Л: Мисля, че го приемаш твърде на сериозно.
За някой като теб една целувка толкова ли е важна?
О, ако кажеш да, няма да повярвам

А:: Защо?
Л: Защото нямаш тази смелост!
Така че лека нощ.

А: Това ли казваш?
Л: Не знам

Много добър епизод...много съм доволна от динамиката и забавлението. До колкото разбрах на картичката с която върнаха роклята пишеше "Никой не избира семейството си, но може да избере историята си или живота си..." нещо подобно като смисъл.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 00:13 от DeniAra

# 541
Ех Атеш, ти си кавалер. Сега ще занесеш момичето в леглото и ще го сложиш да спи, а после ще се върнеш в бунгалото си...🙄

Семейство 💕

Малките подпалиха бунгалото за да го накарат да се върне в къщата 😀 Душички. Беритчето наведе виновно глава 🥰

Дени, да същото пише на картичката.

# 542
Много хубав епизод ама завършека беше един път как я понесе към спалнята ама ни е рано за кекс със стафидки....

И тук ледът се пропуква.

# 543
"Не можеш да облекчиш собственото си бреме, като нараняваш другите."

Бунтът, гневът на младите, тормозът срещу онези, които се наричат аутсайдери на обществото... Неща, които усърдно избягваме или се правим, че не съществуват

Няколко важни теми засегнати до сега
1. Детското психично здраве вследствие на тежка загуба
2. Бракуването на момичета против волята им е недопустимо
3. Изборът да бъдем самотни
4. Тормозът сред тийнейджърите
5. Прекъсване на семейните отношения

Ългаз е аутсайдер сред връстниците си, опитва се да им се хареса по всякакъв начин. Възприема тормозът като шега. Виждам го често в училище. Деца, които се опитват да се харесат на другите са употребени и използвани. Всичко започва невинно - ходят да купуват закуски на другите, носят им чантите, позволяват подигравки само и само да се харесат. И така може да се стигне до крайности.
Атеш е на път да изгради връзка и с Ългаз. Сцената между тях трябва да се повтаря и повтаря - "Не съм толкова стар, за да ти давам съвети, така че просто чуй това, това беше тормоз, може да не се разбираме, но сме толкова еднакви, опитът да се изправиш сам срещу страха не е най-добрата идея, понякога можеш да се довериш на хората , наистина е полезно, имаш ме тук, винаги когато ти потрябвам".

# 544

Здравейте Heart Eyes

Петък късна сутрин е и може би сте изпили кафето си, но си мислех да ви почерпя с още едно...

Радвам се, че имах възможност да изгледам епизода снощи. Отбелязах си няколко много силни момента, които бяха разпределени равномерно с пълнежа от сцени на измамниците. Харесва ми как се развива действието и си мисля, че всичко води до естествен завършек на историята в следващите няколко епизода. Мисля, че една такава банална история за турските сериали няма нужда от няколко десетки епизода. Може да ви се стори странно, но като върл фен на "Огледален свят" с Хазал Кая и Чаатай Улусой снощи сравних историята на двата сериала и намирам много допирни точки. Разликата идва от това, че ОС е драма, сега имаме смесица от романтика и комедия.

# 545
Bell И най-тъжни са нощите. Нощите, когато всичко потъва в тишина, а ти си сам. Дори нямаш сили да се потопиш в болката си. Отваряйки врати не намираш познати усмивки и лица. Борбата отдавна е вътре в теб, скрита от всички. И нямаш сили да счупиш обвивката. Нямаш сили да преживееш отново болката от загубата. Там някъде в детството си си изгубил всичко.

Bell Прекрасна игра на Керем. И не, за мен сериалът не е комедия. Кара ме да се усмихвам, но това е само на повърхността. /да виждаш отвъд хоризонта/

Bell Песента към този момент е прекрасна. Слагам я, а в скрит текст е преводът на чичко гугъл.

https://www.youtube.com/watch?v=X85C85G9u4s

Скрит текст:

спрях (спрях)

Крещя отвътре
просто плачи
Не е достатъчно разбира се (разбира се)
точно като дете
Мечтите, които е създал
Се чувства като
Не свършва d'i'?
В коя посока се движи този кораб сега? (А-а-а-а-а)
От коя война избягахте? (Ах ах)
Разбирам те набързо (А-а-а-а)
В загубата на човека (човека) напълно себе си
счупих (счупих)
Разпръснати на места
моят сандък на живота
цялата ми лудост
Изключих се (себе си)
към гърдите си
защото съм изгубен
аз ли съм виновен
В коя посока се движи този кораб сега?
От коя война избягахте?
Разбирам те набързо
В пълната загуба на себе си
В коя посока се движи този кораб сега?
От коя война избягахте?
Разбирам те набързо
В загубата на човека (човека) напълно себе си

Bell И от бързите фенове.

https://www.youtube.com/watch?v=fj-bcjyQCY8

Bell Видях и рейтинга, но него няма да коментирам. Изборът да гледаш или не е право на всеки.

Bell Вече съм си у дома. Сценарият определено ме докосна.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 10:40 от st_ina

# 546
Стина, благодаря ти 🌼

Този момент е всичко. Обикаляйки тихата къща из стаите на децата, Атеш разбра и колко празен е бил до този момент живота му с тези партита и вечни свалки. Няма нищо по безмислено от празния живот, който сами избираме да живеем.

Още нещо - Атеш е имал годеница, защо са се разделили и какво се е случило между тях...

# 547

@AeAlaud

"Още веднъж #KeremBürsın демонстрира гъвкавостта, която винаги влага в героите си, играейки твърд, студен и пресметлив човек, като същевременно ни дарява моменти на нежност и хумор.
Тази гъвкавост, която го прави изключително специален"

PLANET_THEBURSIN ~ Fan Account

Преплетените ръце са важен детайл, защото те маркират прехода от обикновено физическо привличане към дълбоко чувство, което преплита телесността с ума и душата между двама души... във всяка част на планетата Земя това се нарича ЛЮБОВ 🔥💥♥️ #YaÇokSeversen

Рейтингът в социалните мрежи.

Ретингът на агенциите в Турция изобщо не изненадва никого. Лицемерните ни съседи обичат насилието и никога нямат да харесат продукт, който се разграничава от него. Освен че се разграничава, сериалът засяга няколко супер наболяли теми както отвът граница, така и у нас.

"Не можеш да облекчиш собственото си бреме, като нараняваш другите."

Бунтът, гневът на младите, тормозът срещу онези, които се наричат аутсайдери на обществото... Неща, които усърдно избягваме или се правим, че не съществуват

Няколко важни теми засегнати до сега

1. Детското психично здраве вследствие на тежка загуба
2. Бракуването на момичета против волята им е недопустимо
3. Изборът да бъдем самотни
4. Тормозът сред тийнейджърите
5. Прекъсване на семейните отношения

Kerem Bürsin Aktüel
@thebursinguncel

#KeremBürsin

■ 36 bin 600 tweete konu oldu.
■ 4 milyon 700 bin potansiyel etkileşim sağladı.
■Kosova, Arnavutluk, Gürcistan gündeminde yer aldı.
■ 50'den fazla ülkede konuşuldu.

(Görsel tasarım @TheBursinSpain)

#KeremBürsin

■ беше обект на 36 хиляди 600 туита.
■ генерира 4 милиона 700 хиляди потенциални взаимодействия.
■ Косово, Албания и Грузия бяха на дневен ред.
■ Говори се в повече от 50 страни.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 14:48 от DeniAra

# 548
Стил "Гетсби" заслужава отделен пост 💥

# 549
Стил "Гетсби" заслужава отделен пост 💥

+ 1 за стилът Гетсби, но дали защото перлите не са ми любимите бижута, много ми дойдоха върху Лейля/Хафса. То редове, чокъри, други лъснотиики и накрая това нещо на главата. Можеше по-скромно да я накичат, така ми изглежда сякаш е взела всички бижута на приятелките и си ги е сложила. Атеш е безупречен: от върха на обувките до косъмчетата на главата. ✨

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 18:10 от Ели-mama

# 550
Аз съм под въздействието на сцената с Ългаз затворена в шкафа. Виждала съм подобно нещо с очите си, извършено от момичета в училище. Беше преди няколко години. Човек буквално може да умре от страх затворен в толкова тясно пространство. И от отсрещната страна ти си хилят най нагло, че ти се иска да завъртиш няколко шамара. Едвам се въздържах. И в разтърваване на момичешки бой съм участвала, даже ме бяха пооскубали малко. Добре, че бяха момчетата в класа да се намесят, другите момичета стояха и се смееха. Училището, в което работя 80% са момчета, но момичетата се открояват с наглостта си. Също като тези п..ли, които нападнаха Ългаз. Предпочитам момчешки класове, не че момчетата не създават проблеми, но си знаят интереса. Вече не сме учители, а пъдари.

Голямо дърпане на този нос падна 😂  И накрая се събудиха парфюмирани от белята на Берит😁

Зад кадър

# 551
И аз съм била свидетел на подобно заключване, мои съученици затвориха едно от момчетата в шкаф един път, след това в друг случай го натикаха в контейнер за смет от тия на колелца с капаци, родителите преместиха жертвата в друго училище
Децата понякога са много лоши

# 552
Здравейте! 🤗
Аз снощи не успях да гледам епизода 😔 Връщам се да ви прочета и сядам да го изгледам.
Благодаря ви за всичко споделено! 🌺

Един Кен/Керем за вас 💗

“Или изглеждай такъв, какъвто си, или бъди такъв, какъвто изглеждаш”

# 553
Ииии нашите вече са победители в допитването на 1001 Tv@1001Dizi за любима „Лятна екранна двойка“

12 çiftin yer aldığı "Yazın ekran çifti" oylamamızın kazananı #Ateyla oldu. Tebrikler 👏🏼

#YaÇokSeversen #HafsanurSancaktutan #KeremBürsin

Победителят в нашето гласуване „Лятна екранна двойка“, което включваше 12 двойки, беше #Ateyla . Поздравления 👏🏼

#YaÇokSeversen #HafsanurSancaktutan #KeremBürsin

Днес на работа беше малко по-айляк, та имах време да се зачитам в коментарите на феновете за сериала. Според мен голяма част от тях харесват сюжетната линия с изключение на измамника Якуб. На мен също не ми харесва този герой. От снощи започнах да следя повече бандата и се чудя какви причини има все един от тях да е в тази схема. За Лейля вече знаем малко, но за останалите нищо не ни е известно. Дано дадат малко инфо в контекста на случващото се в имението на Атеш. И докато всички обръщат внимание на зараждащите се близки отношения между Атеш и децата, интригите на лелята и Умут, и ги слагат под един знаменател - семейство, то такова е и на измамниците. Само че тяхното е от така наречените - нефункционални семейства или поне такова с психологическо насилие (изнуванията, папката са доказателства, заплахите). Радвам се, че сценария се развива в посока стопляне на отношенията между Атеш и децата. Също така се радвам за зараждащата се любов между двамата ГГ, защото винаги съм мислила и вярвам, че любовта, грижата и подкрепата между мъж и жена в една връзка създават здрави основи за израстването на децата в семейството. Затова не разглеждам връзката между Атеш и Лейля извън връзката им с децата. За мен са едно, само любовта е различна.

една от най-красивите сцени от епизод 5 в едно с моментите на Атеш и голямото момиче

Колкото до Якуб, той е много противен образ и се надявам да си получи заслуженото.

И накрая едно шеговито заключение - в реалния живот след подобна близост на двама човека винаги последва целувка или поне опит за такава. В тези сериали, сцената като тази, винаги ги дават в такава близост все едно си дишат възуха, а те водят някакъв си разговор. Понякога думите са излишни Grinning

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 20:37 от DeniAra

# 554
За Мерием се спомена, че има дете, което иска да си върне. Онур има болна майка. За Баръш не е много ясно освен, че обича лукса, а Якуп мисля, че цял живот е бил такъв с трудов стаж на измамник, отвратително човече.

Малко ежедневен стил

Общи условия

Активация на акаунт