Отговори
# 675
Привееет в четвъртък!
Днес е нашия ден.

# 676

Защото ти си част от мен,
Иска ми се да нямам нужда.
Преследвайки безмилостно,
още се карам и не знам защо.
Ако нашата любов е трагедия, защо ти си моето лекарство?
Ако любовта ни е лудост, защо си ми яснота?

https://twitter.com/brsinmuffin/status/1691138492967825416?s=20

Героите са уморени Heart Eyes
#HafsanurSancaktutan via IG story. 🩶

Берит всичко вижда и маха с пръстче като стара свекърва...

Ама това с пръста сигурно е семейна черта, защото брат й доста често го показва..Grinning

За пореден път Лейля и Атеш получват признанието за най-добра двойка в летните сериали.
Този път е на платформата "Gençlere Sorduk", която е много популярна в Турция.

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 11:36 от DeniAra

# 677
Blue Heart Здравейте!  Blue Heart

Много се надявам новият екип на нашия сериал да ни зарадва
с поредния смислен и добре направен епизод! Hands Pray
С прекрасната усмивка на Керем! Hands Ok Hand

Аз възнамерявам да го гледам онлайн с руско озвучаване на този линк:

https://turkru.tv/esli-silno-polyubish-7-seriya.html

До довечера! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 678
# 679
Усмихнаха ме с това видео зад кадър. Прекрасни са всички! Heart

И аз мисля да гледам днес онлайн епизода Blush

# 680
Режисьор Арвен вече е на линия 🥰

Приятно гледане довечера 💗

# 681

Епизодът върви много добре, харесва ми Simple Smile Даже ми харесва, че Мерием развали започнатото. Щеше да ми дойде много първично да започнат любовта си директно от леглото.

l:which woman can say no to you
a:what difference does it make?
l: do u love everything about me?
a: yes.
l: cause I'm tired of not being loved. i don't want to be alone anymore
a:everything will be better now on. no matter what happens I will love u
#YaCokSeversen

Л:Коя жена може да ти каже не
А: Каква е разликата?
Л: Обичаш ли всичко в мен?
А: Да.
Л: Защото ми писна да не бъда обичан. не искам да съм сама повече
А: Сега всичко ще бъде по-добре. Каквото и да се случи ще те обичам
#YaCokSeversen

https://twitter.com/kopekerem/status/1692237760671674399?s=20

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 22:10 от DeniAra

# 682
Фю е голям дзвер, изряза името на Жулиде от рисунките, снима Атеш и Лейла и сигурно ще прати снимката на списанията. Ще подкупват децата с подаръци 🥱 Но пък Атеш й каза че никога няма да бъде като майка му 💯

Ах тези целуфани 😀

Беритчето не пуска батко си

🔥

Лейла си пожела никога да не загуби Атеш...

# 683

Атеш: Решихме да станем двойка, знаеш ли какво означава да бъдем двойка? Да бъдем честни един с друг, отворих се с теб, но ти не... докато аз бях тук, ти помоли за помощ от един непознат. Трябваше мен да помолиш за помощ. Заедно можем ли да поправим това?!

Наистина беше много добър епизод. Онур искаше да предупреди за нещо Лейля. Тичайки казваше, че щяла да стане жертва. Сега ми стана още по-интересно, защо го арестуваха и Якуб или Атеш има пръст в това. Този Якуб става още по-противен. Лейля трябва много бързо да разкаже всичко на Атеш. В противен случай желанието й няма да се сбъдне. Мерием и Баръш ми допадат много и най-вече момчето. Умно е и бързо свързва знаците. Мисля, че с Лейля ще е опитат да прекарат вещицата Фисюн. Интересно ми е също, защо Атеш не знае за скиците на майка си? И не ви ли се струва, че Атеш е малко странен в това романично начало на връзка?! Един път е мил и нежен, един път е някак далечен и отвеян. Нещо или пропускам или не разбирам. Какво пишеше на онзи документ, който Лейля взе от бюрото.....ама много въпроси станаха.

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 00:11 от DeniAra

# 684
Лейля хубаво си пожела да не загуби Атеш, но първо да започне да бъде откровена. Добре, влюбена е, но каква връзка може да гради с него, като цялата е затънала в лъжи. А и не спира, продължава да го лъже. Никак не ми харесва това 😐
Не знам, всички от бандата си мислят, че те са най-умните и могат да прецакат всекиго. Докъде ще я докарат… Якуб е готов да ги жертва, като не става на неговото и първият вече изгорял е Онур.

Дени, Онур чу, че Якуб говори с полицията и реши, че е предал Лейля. Затова искаше да я предупреди. Оказа се обаче, че закопчаха него. Падна в капана на главатаря, който му направи постановка.
Документът, който Лейля взе от кабинета, е за изпращането на децата в училище/пансион. Тя видя, че Атеш не го е подписал и си каза, че няма да му причини това. Аз го разбрах, че няма да даде документа на Фю. Но защо все пак го прибра, не знам 🤷‍♂️
Атеш ми е не малко, а много странен на мен. Сякаш не е той на моменти. Все си мисля, че не може да е толкова наивен и доверчив спрямо Лейля, при положение, че не е глупак и има съмнения. Любимец ми е Атеш, но ми дава противоречиви сигнали  последните 2 серии и ме обърква 😅 Знам ли какво са замислили сценаристите…

Лека нощ с тази сладка целувка на Атейля Revolving Hearts

# 685
Добро утро! 🍀 Да започнем деня с малко красота и изящество 💥

# 686

Освен с красиви целувки, Добро утро и с хубави новини 🌼🥰

Беше много хубав епизод, който според мен постави ново начало на историята.

Берит (Аврен) е голям бонбон. Играе роля или си играе не е много ясно, но внася много свежа нотка в цялата картина на сериала.

Оставям ви с енергията на любовта и целувките....целувайте се и вие 😘😘

# 687
Много ама много красиви Атейля
Добър епизод беше
Стана ми жалко за Онур и този Якуб ей голям вредител.
Хафса и Кире нямат само химията но и хармонията ❤️

# 688
Копаем дъното... за съжаление.

Това със социалните медии не го разбирам много. Ако означава, че 100 човека, примерно, си правят по 20 000 туита вечер и затова сме в тренда, не е много за успокоение. Или всяко туитване е уникално?

Може ли линк за сериите с руски субтитри и автоматичния бг? Ще видя кое е по-добре - може и да се помъча пак с Литър и Дева Мария, Laughing ако няма руски субтитри, а само озвучка.

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 11:33 от ·٠•Snejka•٠·

# 689
То и 5 000 устройства да определят какво да гледа 80 милионна държава също не е сериозно... 🤷

Не знам какво очакват другите, но аз очаквам 8, 9, 10 епизод и т.н. Може да кажете, че съм голям оптимист, но има едно нещо наречено пазар и когато една стока се продава производителят продължава да произвежда, защото от това печели. Същото е и със телевизията. Сериалът на Керем има много добри международни продажби, а пред парите дори и измислените остаряли рейтинги трябва да мълчат. Светът открай време е меркантилен. И все пак това е мое мнение. Какво мисли Канал Д предстои да разберем в следващите 2 седмици. А дотогава ще си гледам историята.

Между другото Канал Д има само 4 сериала за новия сезон - 1 нов и 3 които се връщат със следващ сезон...

Керем и Хафса

Атеш и Лейла

Списанието е вече на книжния пазар

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 11:49 от Miraland

Общи условия

Активация на акаунт