Отговори
# 660
BellНощен привет. Обичам тишината на нощта, когато всички спят. Малко предположения от мен.
 BellЗа мен сериалът е с все повече въпросителни. Героите се оплитат в собствените си мрежи от лъжи.
 BellАтеш – лично аз не вярвам да се влюби толкова бързо /но определено ще се влюби/. Сякаш играе игра и без да иска сам си слага любовното въже. Държи настрана дългогодишната си приятелка, показва на "милите" си роднини, че е сериозен и затова прави връзката си публична. Знам ли аз какви сложни маневри се въртят в главата на този Дон Жуан? Но смятам, че играе своята игра.
 BellЛейля – тя е ясна – влюбена е. Не играе, а направо си е изгоряла.  От преследвач - стана плячка.Толкова много иска да бъде обичана. Празнината в душата й е очевадна, а усмивката – искрена и пленяваща. Поздравления за Хафса, че преминава от едно състояние в друго – щастие и болка.
 BellЗа децата – ами могат си да играят. Спокойно, уверено и с лекота изграждат образите си.
 BellКато цяло очаквам неочаквано развитие в сюжетните линии. И не защото смениха голяма част от екипа, а защото самият сценарий е привлякъл с различието си Керем и компания. И до когато, до тогава.
 BellОбаче се чудя на себе си, кога започнах да се правя на анализатор и голям аналитик на турски сериали?
 BellНяколко думи за фотосесията – различна, провокативна и смела. От интервютата им  – искреност /доколкото е възможна/, нежност и уважителност. На мен това ми е достатъчно. /пък и вие толкова много сте писали, че няма какво да добавя, освен да ви благодаря/
 Bell Лека нощ и добро утро.

Bell Закачлив, леко ироничен, но харазматичен. Прекрасен ден на всички.Hug

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 02:23 от st_ina

# 661

„Обичам те” празнува своя международен ден на 16 август.
Казвайте „Обичам те“ по-често и светът ще бъде по-добро място.
Изричайте „Обичам те!“ всеки ден, не само днес.
Изричайте го на някой основни езици, винаги щом имате възможност:
               на руски – „Я люблю тебя!”
               на сръбски - „волим те!”                                                                                          
               на английски  - „I love you!”
               на гръцки – „Σε αγαπώ!” ( Са гапо)
               на италиански – „ti amo!” (Ти амо)
               на испански – „Te quiero” ( Те киеро)
               на немски  - „ich liebe dich!” ( Их либе дих)
               на полски – „kocham Cię” (Кохам чие)
               на румънски – „te iubesc”
               на турски – „seni seviyorum”
               на унгарски – „Szeretlek”
               на френски -  „je t'aime!” (Жьо тем)
               на есперанто - „mi amas vin!”
               на китайски  -„我愛你 (Wǒ ài nǐ)
               на суахили -  „nakupenda!”

# 662
Али Балджъ е новият режисьор.

От официалния профил на сериала

"Успех и добре дошли на нашия нов директор Ali Balcı и неговия екип"

# 663
Още снимки от предстоящия епизод 📸

Май има недоволни от представянето на любимата на Атеш 😄

Ще ходим и на баскетболен мач

Дано е на късмет новият екип! 🍀
Керем и Али Балджъ

Какви очи само има този Керем! 😍

# 664
И АЗ ВИ ОБИЧАМ! ❤️❤️❤️

И благодаря за  всички снимки, колажи, гифчета и за нонщия анализ!  Hands Ok Hand

ДАНО  НИ ОБИЧАТ И ОТ ЕКИПА НА НАШИЯ СЕРИАЛ И НИ ПУСНАТ ОЩЕ ЕДИН ТРЕЙЛЪР! Hands Pray

https://www.instagram.com/p/CjKZN8egJeC/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/CmT7V9XA5d2/?hl=bg

Обичам и Керем Б.! ❤️

# 665

"Are you ready to step out of dreamland and back to reality, Leyla?"

„Готова ли си да излезеш от страната на сънищата и да се върнеш към реалността, Лейла?“

Да поговорим за Атеш ни подканва Kerem Bürsin Aktüel @thebursinguncel...

Мислите ли, че Атеш е разбрал, че Лейла е измамница?
Възможно ли е Атеш да си прави номера с Лейла?

Аз вече нямам търпение за утре вечер....въпреки снимки и подсказки, не знам какво да очаквам

# 666
И аз съм много нетърпелива за утрешния епизод, както и не ми се връзва Атеш набързо да е оглупял от любов. Ако е така, значи няма нищо общо с онзи Атеш, който питаше Лейля ”Коя си ти?” Освен ако не са решили да приключат сериала скоропостижно.

В очакване на втори фрагман

Хахахах тази фенка направо се е отнесла 😅

# 667
Ето го фрагманът

# 668

Л: Страхувам се!
А: Страхуваш се....защо, от какво?
Л: От любовта!
А: Знам как се чувстваш, но не можем да преодолеем страховете си, като бягаме от тях.

Супер фраг...и мен ме е страх Grinning

Не мога да разбера всичко от фрага, но май Якуб кара Лейля да влезе при Атеш и да го съблазни. Поне така разбирам от фенове в Туйтър. Сега се питат в тази сцена Лейля лъже или не лъже......малко объркано стана май.
Преди се питаха кога Атеш успя да се влюби и дали не се преструва, сега пък питат същото за Лейля

# 669
Ако наистина са се влюбили двамата и нещата станат напечени, дано не ползват позната схема, Лейля ханъм да събере една бохча багаж и да избяга в някоя забутана колиба из нищото попадайки на някой премъдър възрастен индивид, който врял и кипял ще е налива ум и разум. Съответно Атеш ще ходи немил недраг / по модерно му като ударен дрон/, търсейки я и питайки се " защо сега и точно тя". Ще е интересно да застане зад нея и на всеки според зависи... Дано някой сценарист ме прочете Rolling EyesClose

Иначе, минавам и заминавам Ill

ПП: някой вече не е ли изфабрикувал шок новинатЪ, че Керем и Хафса са двойка и в реала.... за един приятел питам Nerd

# 670
Изненадаха ме с този ранен фрагман. Очаквах го към 10 ч. 😁
Ще видим кой е влюбен и кой не е и кой си играе с огъня. Онур защо ли се е разбързал така?
Лейля: Страхуваш ли се?
Атеш: Защо?
Лейля: От любовта.
Атеш: Знам какво чувстваш, но не можем да преодолеем страховете си, като бягаме от тях.

Баръш: Ти не си наистина влюбена в Атеш, нали?
Берит: Ах тиии!

Лейля: Но Атеш!
Атеш: Какво?
Лейля: Това е дете.
Атеш: Той ме измами!

Атеш: Знам само, че бягаш от семейството си. Не смяташ ли, че трябва да се опознаем по-добре?

Лейля: Няма да го направя!
Якуб: Няма да го направиш?
Лейля: Няма!

Мерием: Ти си хлътнала много, нали?
Онур: Ела, да се махаме от тук. Не си заслужава да се тормозиш толкова.

# 671
Не знам... Нищо не е такова каквото изглежда. Аз мисля че Атеш е влюбен, но има едно звънче което му подсказва, че не всичко около Лейла е истина. Всъщност нищо около нея не е истина. В този случай се прибягва до услугите на частен детектив 😀

Шеф Берит обаче си е най добре 😍

# 672

ПП: някой вече не е ли изфабрикувал шок новинатЪ, че Керем и Хафса са двойка и в реала.... за един приятел питам Nerd

Оооо, отдавна писаха, че Хафса взема - дава за Керем, но той се опъва, щото видиш ли още бил си влюбен в едно бивше гадже и щял да си я връща.  Обаче след снимка на двамата, на която Хафса е с фланелка, която бразилски фенове подариха на Керем, клюката донесе, че се бил дал. Ама не е много ясно дали е еднократно или за по-дълго...Grinning Но тези жълти клюки са толкова изсмукани от пръстите, че не си заслужава да се споделят и обсъждат. Някои фенове по цял ден пишат сценарии за живота на Керем и другите популярни имена.

# 673
За лудите няма спирка. Толкоз по въпроса за магданоза 🤣🤣🤣

Чакаме си Атейла 🦋🔥

# 674
  • In the light side of the Moon!
здравейте, здравейте ...
Наваксах.... тъкмо изгледах 6ти еп.
Ох, много хубав край "бъди мое момиче" каза Атеш, а Лейля се разтопи, но се усеща и едно притеснение в нея.
Много ми харесва играта на Хавса, не знам къде някои виждат преиграване, за мен играе доста натурално...
както и да е. Иска ми се вече да започнат да разгръщат завесата около Лейля - детство, семейство и т.н. Някак си тази линия, като , че ли се загуби....

Съдбата обича смелите!

Благодаря на всички ви за споделеното, чета ви с удоволствие.
Хубав четвъртък!

Общи условия

Активация на акаунт