Отговори
# 645
Благодаря за споделеното, момичета! Много хубави постове - удоволствие е да ви чета.

Ох, много се забавлявам с автоматичния превод - Илтер е литър, а Мерием - Дева Мария. Laughing

# 646
Здравейте! 🤗
Невероятна фотосесия на Керем и Хафса за L’Officiel, интервюто също много ми хареса 😍

Малко информация за представянето на сериала извън Турция. За изминалата седмица е на първо място на руската платформа Ivi и в топ 3 на арабската Shahid ✨🤘

Литър и Дева Мария 😂😂😂

# 647
Фрагманът

"Лейла, любимата ми!"

# 648
  • София
Много хубав фрагман. Без да гледам сериала, фрагманът много ми хареса! Аз следя епизодите благодарение на вас - гледам фрагманите, чета коментарите ви и гледам клипчета в Инста. Simple Smile Засега толкова, може би като качат всички епизоди някъде, ще изгледам целия сериал. Ако не го преведат на български, ще си го пусна с испански или английски буквички.

# 649
Ох, отсега ми става мъчно за Атеш, когато разбере за лъжите на Лейля Disappointed
Фрагманът

"Лейла, любимата ми!"

Лейля: Хайде пожелай си нещо. Но няма да го казваш, нали?
Атеш: Добре.
Лейля: Какво искаш от мен?
Фю: След два месеца ще има съдебно заседание. Ще ми донесеш всичко, което може да се използва срещу Атеш.
Якуб: Това не е шега. Ще приемеш всичко, което тази жена казва!

Атеш: Спокойно, тук няма никого.

Мерием: Като гледам в летните сериали и не вярвам, че човек мие автомобил така. Оказва се, че е истина.
Берит: Междувременно всички са влюбени един в друг.

Мерием: Лейля, трябва да продължиш играта оттам, където спряхме, защото няма друг изход.

- Коя е дамата с вас, г-н Атеш?
Атеш: Лейля, моята любима.

# 650
Хм, Хафса е облечена с фланелката, която бразилските фенки подариха на Керем онзи ден 😂🤷

Арвен с фенове ✨

Мнооого ми хареса и на мен фрагманът. Става все по заплетено. Фю ще ги изнудва. Якуп е истинска гад, ако беше толкова умен за колкото се мисли щеше да разбере още в началото, че Арджалъ са голяма лъжица за устата му.

# 651
  • Кърджали

Режисьорката Бесте /фамилията ѝ посмъртно не мога да я изпиша без да се замисля три пъти/ и новият режисьор Батухан Семир. Капитанката предава управлението май, защото сутринта беше пуснала снимка с текст "Последен танц".

Фрага е хубав.Наближава момента да се разкрие истината май.

# 652
Защо мисля че и Атю си играе игри?

# 653
Документът, който Лейла намира е за пращането на децата в интернат. Ще го даде ли на Фю или ще го унищожи?
От една страна Якуп, от друга Фюсун, от трета и четвърта Атеш и децата и като капак на всичко журналистите ще я снимат и така ще бъде разпозната от измамените "съпрузи"
За нея няма друг изход освен да се предаде на полицията, но с това пък ще завлече всички, а тя ще се чувства виновна. На Мерием този живот определено й харесва, друг да върши мръсната работа, а тя да потрива доволно ръце. И все пак очакваме неочакваното.

И ще ни дадат ли този път целуфанът 😚

Зад кадър

Фенско творчество 💥

# 654

Фенско творчество 💥

Великолепен колаж! Hands Clap ::Hands Ok Hand

На всички, които днес празнуват, честит празник!

❤️❤️❤️

# 655
Идва специална сцена 🔥

С фенове

И още един красив колаж 💗

# 656
Ревюто на 6 серия
https://mycapella.org/2023/08/14/ne-seninle-ne-de-sensin-ya-cok-seversen-6-bolum/

"Бедствията, на които е изложен човек в живота си, болезнените събития, които му се случват, травмите, които преживява, го карат да се промени и реакциите му на тези събития определят какъв човек ще бъде той. Може би всичко това е достатъчно, за  промяна. Ами щастието, любовта, не променят ли и те хората? Мисля, че променят. Казват, че промяната на човек най-вероятно е причинена от друг човек. Или като я нарани толкова много, или като я обича толкова много. Понякога избираме да се променим доброволно заради близките си, защото тяхната любов е балсамът за цялото ни страдание, без дори да го осъзнаваме..."

Арвен е на среща с феновете си 😀💙

Специалната сцена е в палатката на Атеш така като гледам, ама да не се навивам много 😁

Гледам Керем на снимките с феновете и имам чувството, че се подмладява с всеки изминал ден. Как стават тия работи? 🥴

# 657
Мира, ами Керем просто си е млад!
На 36 години един мъж не може да е стар. Плюс това очевидно, че Керлем
е добросърдечен и обича деца. А нали и Хафса каза, че е като дете...
ТТака иили иначе, много е сладък! Flowers Four Leaf Clover

На тази снимка не знам на колко години е, но е супер!  Hands Ok Hand

# 658
Резюме и снимки 7 серия

Лейла и Атеш стават гаджета, но решават да скрият от децата за известно време, за да не се объркат. Фюсун разкрива тайната на бандата. Създаването на нови игри поставя всички на нов път. Сътрудничеството на Умут и Биге ги сближава. Докато се опитва да разреши социалното безпокойство на Айдос, Атеш едновременно забавлява и сближава цялото семейство. Докато всичко това се случва, Фюсун продължава плановете си. Атеш престава да крие връзките си.

# 659
В Туитър се носи мълва, че новият режисьор ще бъде Али Балджъ, който е стар познайник на Керем още от времето на “В очакване на слънцето” и “Въпрос на чест”. Работили са заедно и в Aynen Aynen. Феновете се радват, но да видим… Ще стане ясно следващите дни дали е вярно Blush

Общи условия

Активация на акаунт