Отговори
# 630
Хектооор 😍

Керем Бюрсин е преминал към процес, в който се освобождава от страховете си.
„В момента животът ми напомня отново и отново, че трябва да се оставя по течението. Аз съм в период, в който се опитвам да се откажа, казва той, намеквайки, че е навлязъл в етапа на зрялост. В моите 20 години не можех да разбера какво искам и как искам да се оформя. Сега знам твърде добре какво искам и какво не искам.”

Хехе, гледам Беритка и се кефя на това дете.
Нарежда ги всички един по един, всичко знае, ще вземат да съжалят, че е проговорила 😁

Вика на Атеш "ти и Лейла ще излизате и аз ще дойда с вас"😂 и после той я уговаря да мълчи и тя казва "тамам", ама не е много сигурно това тамам 🥴

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 22:48 от Miraland

# 631

❝ Ако ме видите, може би ще се страхувате от мен, може би ще ме обожавате, но всичко, което искам от вас, е да ме обичате. Предпочитам да ме обичаш като равен, отколкото да ме боготвориш като бог. ❞

Напомнят за Купидон и Психея 💞

Здравейте Heart Eyes

Уикенът започва с едно, две, три дълги кафета в събота сутрин и продължава с една, две, три чаши вино в събота следобед, над вечер и късна вечер. Даже ако имате желание може тази нощ да разгледате небето над вас и да видите падащи звезди, защото започна най-красивия звезден дъжд от потока Персеиди.

Не знам защо, но в социалните мрежи част от феновете продължават да се ядат с Хафсанур и разбира се да хейтят Керем. На едни не им харесвала фотосесията, на други сериала и снимките, трети продължават да твърдят, че двамата били като батко и сестричка, нямали химия и още много, ама много глупости по адрес на Керем и Хафса. За сметка на хетърите се появяват и защитници, които споделят интересна информация за миналото на Хафса и битките в живота й. По-долу е линк към една статия от 2021 и за някакво нашумяло дело за тормоз над деца, за което тя се е изказвала и доколкото разбирам направила и прави доста акции за превенция над насилието на деца. Момичето се бори силно и сърцато. Браво на нея!

https://jinhaagency1.com/en/actual/verdict-in-elmali-child-abuse … ge-13067?page=118

Актрисата Хафсанур Санджактутан обяви в профила си в социалните мрежи, че е била подложена на сексуално насилие от дядо си, когато е била дете. „Не мълчи“, написа тя в поста си.

„Прочетете тази история, тя е много позната! За всички, които казват "не говорете за това", жалко е. Да, вие също малтретирате деца. Признавам, че и моята история е като тази. Бях сексуално малтретирана от дядо ми, когато бях дете. Бях подложена на тормоз от братовчеди, съседи и колеги. Не се срамуваме, не се страхувайте. Момичета, не мълчете. Защото вече не сме сами. Ти си много ценен. Обичам те толкова много“, каза Хафсанур Санджактутан в публикацията си.

На мен пък фотосесията много ми харесва и затова си споделям снимки от нея с удоволствие Grinning

Хафса има много естественна красота и излъчване. На тези снимки гримът и на двамата е повече от изразителен.

п.с. Сега си пускам отново 6 епизод, но с бг.автоматичен превод от тук
https://bgtvis.com/%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%b8/%d … 0%be%d0%b3%d0%be/
После ако ви е интересно ще намеря песните от епизода в оригинал и текст с превод. Аз обичам да знам какво пеят и как е свързано с историята на героите. Този стил на гледане го започнах от Hercai и така открих много хубава турска музика. Имат много яки рок балади...

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 09:20 от DeniAra

# 632
На мен сериалът опредделено ми харесва - с много малки и незначителни изключения... Hands V
Сценарият - също. Сто пъти го предпочитам пред сълзливите и проточени турски сериали по бг каналите.
Тук всичко е умерено, точно като за лек, романтичен, летен сериал. И трагедиите, ии  скандалите.

А удоволствиеето да гледаш разнообразната и чаровна игра на Керем е истинска наслада! Heart Exl

А тази снимка от фотосесията на Керем и Хафса е за мен най-добрата! Hands Ok Hand

# 633

Изгледах епизода с авт.субтитри. Не е толкова добре, както би било с истински превод, но не е и толкова зле. Има доста добри, да не кажа силни сцени, които разкриват Атеш, Лейля и всички останали много добре. Мисля, че на тези сцени в кабинката на виенското колело Атеш и Лейля бяха за първи път искренни за детството и болките си. Тя представи едно измисленно щастливо детство, като ретроспекцията показваше самотно момиченце, което с лъжи се опитва да намери приятели и даже да излъже сама себе си, че е щастлива. А той сподели за болката на детството си. Двамата са толкова еднакви и в същото време избрали различен начин да се съхранят. Колкото самотата, грубостта и безбройните жени са изход от болката, толкова лъжите и измамното щастие са светлина в тунела. Видеото е от първата песен и сцените в лунапарка.

Скрит текст:
Направи крачка към мен
Ако ме видиш след това
Каквато и да е вашата самота
Дори и да види това

Веднъж, моля
Ако се видим очи в очи с теб по-късно
Ако всички лъжи спрат наведнъж
Ако забравим, какво е състоянието на света?

Какво наистина казах
Виж, аз съм луд
Или си мой, или си мъртъв
Това е всичко, което казвам

Какво става, какво става, какво става
Може би това престъпление ще бъде простено
отдай се на мен

Пропуснах половината
Ако не умра сам
отдай се на мен

отдай се на мен

Направи крачка към мен
Ако ме видиш след това
Каквато и да е вашата самота
Дори и да види това

Веднъж, моля
Ако се видим очи в очи с теб по-късно
Ако всички лъжи спрат наведнъж
Ако забравим, какво е състоянието на света?

Какво наистина казах
Виж, аз съм луд

отдай се на мен

Пропуснах половината
Ако не умра сам
отдай се на мен

отдай се на мен

Пропуснах половината
Ако не умра сам
отдай се на мен

отдай се на мен

Пропуснах половината
Ако не умра сам
отдай се на мен

Сцената на Лейля и Мерием беше също много показателна за средата в която живеят едните и другите.
Мерием казва: "Богатите (те са) като луксозен ресторант, а ние (бедните) сме като крайпътно заведение." Двете са много близки, но мисленето на Мерием не е добро за Лейля. Тя я подтиква да мами и лъже, защото не може да повярва, че за любовта социалното положение няма значение. Мерием казва, че трябва да си вземат това което им се полага с измама и лъжа. Любов няма и не може да има.

Скрит текст:
Животът казва, че няма да се спра на теб
С всеки дъх идва краят
запази това, което знаеш
Ти си фалшивата пролет
Казва, че вече не съм твоя

Ти си лъжлива есен
Аз съм любящ съпруг явор
Колко сезона ми взе?
Колко любови върна?
Душата ми казва, че няма да се заблудя от теб

Кажи ми колко пролети минаха?
Роза избледня в прозореца ми
Може би времето изтече
Любовта ми не се връща

Този момент също е много силен. Харесвам това момче. Той казва "Ние нямаме ли право да живеем честно? Да бъдем щастливи, да се обичаме....Докога ще бягаме, ще мамим, ще се крием?" Онур директно пита Лейля "Влюбена ли си в Атеш?" Лейля се страхува от Якуб, но Онур й предлага да избягат. Разбира се, Лейля не хваща ръката му, тя вече е избрала Атеш.

Песента от разходката с италианците.

Скрит текст:
Цветарката на ъгъла попита за теб тази сутрин
Казах, че не е тук, той каза здрасти
свежи рози
като твоето отсъствие

Вървях и мечтаех за теб
С теб украсих надеждата си
Нито тесни улички, нито празни спирки
помогна ми да те забравя

Може ли вашето малко сбогом да сложи край на такава голяма любов? какво мислиш
Понякога калдъръм, понякога бъзкар
Значи вие сте Истанбул

Може ли вашето малко сбогом да сложи край на такава голяма любов? какво мислиш
Понякога плажът Kanlıca, понякога само Моминската кула
Значи вие сте Истанбул

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 13:59 от DeniAra

# 634
Всяка следваща снимка е 💥
"Ако обичаш толкова силно" е мотото на новия брой на списание L'officiel

Една малка част от интервюто

Страхувате ли се да обичате?
К: - Много, много.
Х: - Влюбвах се веднъж в живота си и мога да отговоря на това само за себе си. Страх ме е да обичам прекалено много, но искам. Когато си влюбен се изправяш пред много версии на себе си, които не си осъзнавала преди. Може би тази тъмнина е страшна.

Имали ли сте някога страхове да не бъдете обичани много?
 К: -Всичко започва с любовта към себе си. Страх и безстрашие. Можеш да обичаш някой друг толкова, колкото обичаш себе си. Ако не обичаш себе си, проблеми.Това, което имам предвид, е да не се обичате егоистично. Трябва да се обичате толкова много, че да можете да почувствате удоволствието от споделянето на това множество. Чрез споделяне, лечение и най-важното, лечение.
Ние сме в период, в който се чувстваме неадекватни всяка секунда. Постоянно сме заобиколени от съобщения като: „Не си достатъчно добър, не си красив“
В двустранните отношения единият човек често кара другия да се чувства неадекватен. Но ние сме достатъчни, просто трябва да помним да обичаме безусловно.

Х: -Иска ми се да можехме да обичаме като животните. Те са съществата, които доказват, че любовта може да се проявява, без да се говори. Например котките; Те те карат да се чувстваш обичан, само когато си до тях.

К: -Хората имат различни форми на любов. Всеки обича по различен начин, първо трябва да приемете това. Някои са вербални, други са ориентирани към контакт. Не всеки трябва да обича по начина, по който го обичате.  
Любовта не е модел. Нещо над калъпа. Поради тази причина поети, музиканти, любовници са били подхранвани от това чувство от хилядолетия.

Керем за Хафса: "Тя е упорита, добросърдечна и много талантлива."
 Хафсанур за Керем:  „Хаотичен, дете и добросърдечен“.

Дени, благодаря за песните 🌼

Какви ужасни неща е преживяла Хафса и въпреки това е успяла да запази жизнеността и  усмивката си.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 14:25 от Miraland

# 635

Надявам се, че сме натрупали достатъчно бройки в архива, за да се познаваме добре. Няма нужда да ви казвам, че съм неизлечим мечтател, идеалист и романтик, сякаш за първи път се срещаме. Който знае знае, а който не знае, вече е разбрал… Разчитайки на тази искреност помежду ни, запретнахме ръкави и сърца като екип, за да подготвим издание, което да е подхранено с любов, любов и страст докрай, без все още се сбогува с лятото. Вселената ни се присмя и ни доведе най-страстните звезди от кориците. Хафсанур Санкактутан и Керем Бюрсин. Неговият телевизионен сериал, който обобщава усещането ми за август с името си  „Ами ако обичаш толкова много“ стана мотото на новия ни брой.“ Обичам съвпаденията, особено смислените съвпадения, които водят до добри неща. Искам да говоря за любовта директно, без да навлизам в екзистенциални дилеми като съвпадение, случайност, перфектния план на Вселената, както и най-свободната, най-оригиналната, най-безполовата, най-стереотипната, най-дъговата, най- демократичен модел. Любовта не е модел. Нещо необичайно. Нека това число бъде малка бележка за утрешния ден, която да обичаме без шарка… Говорейки за бележки, в една от фоторамките има ръкописна бележка от Керем Бюрсин. Не минавайте без да прочетете… По този повод сърдечно благодаря на Montblanc, които все още отпечатват омагьосани ръкописни бележки в такъв дигитален свят!

Инан Кирдемир

https://www.lofficiel.com.tr/moda/l-officiel-tuerkiye-subat-sayisi-yayinda

Офф, знам, че вече е споделено, но толкова много ми харесват на тези снимки и казаното за тях, че не мога да се въздържа и да не пусна отново. Искам линк към цялото интервю. На части не ми е готино да го чета. Ако някъде изскочи нещо, ще се радвам да бъде копирано. Благодаря Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 17:28 от DeniAra

# 636
Ваууу 💥

И Хафса с ретро полъх ✨

Мнооооого красиви! 💯

# 637
  • София
Чок ама чок ми харесва фотосесията! Много са ми красиви някак си. Много нежни и артистични снимки. Одобрявам! Hands Clap

# 638
Хайде 12 Атешчета от мене...

Много добра фотосесия чакам бекстейджа ....

# 639
Прекрасни заедно и по отделно ✨

# 640
Здравейте! Blue Heart

Нещо оот сутрешния изгрев.

Розичке, Атешчетата са ти просто супер!  Hands Clap
Керем  е абсолютен обект за гифчета с чаровната си усмивка! Gift Heart Flowers Four Leaf Clover

А снимките на Мира са особено красиви! Hands Ok Hand Hands Clap
От фотосесията ли са или от нова сесияБ?

# 641
Цялото интервю в превод от английски. В скрит текст са снимките с английския превод благодарение на испанския фен профил в тт. Интервюто е пресъздадено по прекрасен начин от водещия.

Моля, обърнете внимание! На тези страници има двама звездни актьори, които съм много щастлив да срещна лично,  които са влюбени в работата си, които изключително уважават екипната работа, които се борят с цялата си сила, докато постигнат най-добрия резултат и които никога губят добрата си воля и добрата си енергия въпреки умората.
 Няма и капка сарказъм в известието, което прочетохте по-горе. Това е каквото е. Един от тях дойде на снимачната площадка от снимачната площадка на сериала, който приключи в седем сутринта. С мечта, бликаща от очите му. Другият направи усилие да снима още веднъж и се телепортира към третия сет за деня, този на нашата корица. При това без да се оплаче нито веднъж. Поставям се на тяхно място, при това темпо можеха да отменят сесията на списанието в последния момент, но не го направиха. Хафсанур Санджактутан и Керем Бюрсин.

Тяхното учтиво поведение и професионално отношение бяха достатъчни, за да им се възхищавам. Да не говорим за легендарните пози, които предложиха на обектива на Туран Ертекин по време на фотосесията за списанието. Разтопих се, като ги гледах по време на сеанса. Не мога да си те представя. Така или иначе, преди да загубя сериозността си като редакционен директор и моден директор, нека се върна към интервюто. С топлата енергия, която Хафсанур и Керем ми предават. Искам разговорът да се развива естествено. Сякаш си говорим на приятелска среща, говорим си, споделяме... Оставям настрана въпросите, които бях подготвил и започвам по най-простия начин. Седнахме на пейката на балкона на студиото. Хафсанур вдясно от мен, Керем се включва в разговора по-късно.

Как си?, питам Хафсанур. Как върви животът?
- "Много бързо. Има странен страх, породен от скоростта,  но съм щастлива. Започнах да чувствам с повече енергия и ентусиазъм."
Когато стигнах до произхода на страха, тя ми каза: „Вървя много бързо. Страх ме е какво ще се случи, ако падна“, с цялата истина и искреност.

Докато тя говореше за учене чрез препъване, Керем идва. Той стои точно пред нас, леко се е облегнал на защитата на балкона и слуша Хафсанур: "Страх ме е да не падна и да претърпя щети. Ако падна, ще стана. Разбира се, но не съм сигурна, че ще мога да тичам със същия ентусиазъм и смелост с получените щети. Това ме плаши".

Керем, от друга страна, премина към процес, в който се освободи и се освободи от страховете си:„Животът в момента ми напомня отново и отново, че трябва да се оставя да бъда отнесен от течението. Аз съм в период, в който се опитвам да се предам и да се предам, казва той, намеквайки, че е навлязъл във фазата на зрялост. На 20 години не знаех какво искам или как искам да бъда оформен. Сега знам много добре какво искам и какво не искам. Анализирам измерението, в което се случва действието на предаване, което споменахте. Имате предвид да се предадете безусловно на Вселената или да се предадете на себе си. Става дума само за намиране на баланс чрез отказване. Нека започнем с водата. Колкото повече се борите във водата, толкова по-малко ще стигнете някъде. Можете да продължите напред само докато се отдадете на водния поток. По този начин можете да се спасите и от удавяне".

Хафсанур се намесва. Точно когато тя щеше да говори за отказване, Керем я прекъсва със смях: „Тя е още млада!“ Да, тя е едва на 23 години, но е заета да израства. Изправен съм пред истината и се предавам на тази конфронтация. Осъзнавам, че има много нови пробуждания. Малко е болезнено, но е хубаво да разбереш. Въпреки че понякога е разочароващо да срещнеш истински хора, без маски, осъзнавам, че ме подхранва. Това е страхотен експеримент за наблюдение. Добре е за представянето ми."

В отговор на описанието на Керем за баланс, Хафсанур казва, че тя харесва както дисбаланса, така и баланса. Тя е наясно, че животът не винаги е като мляко. „Харесва ми състоянието на удавяне, на пърхане“, казва тя и дава малка следа за Керем. "Той е неуравновесен човек, който изглежда уравновесен. Той е най-нестабилният човек, който съм виждал в живота си."
Знакът на Керем е Близнаци, а асцендентът му Лъв. Въпреки че твърди, че сега се променя на Лъв, той носи репутацията на Близнаци по отношение на нестабилност. Аз не го казвам. Хафсанур го казва: "Не, ти винаги си Близнаци".

Керем се връща към темата за зрелостта.
- „На 20-годишна възраст имате много жетони за харчене. Сега имам по-малко останали жетони", казва той, смеейки се с изражението на палаво дете. "Оттук нататък е необходимо да залагате на правилния кон. Ето защо е много важно всичко да се изживее и изпита в ранна възраст. След това ще можете да анализирате къде и как да използвате кредита си от по-честна гледна точка."

Хафсанур веднага се противопостави:
"Жетоните не свършват. Енергията не е изчерпана. Всеки трябва да има неограничени жетони до смъртта. Трябва да можеш да правиш толкова грешки, колкото искаш. За това е животът."
"Ще се видим, когато станеш на 30 години", казва през смях Керем.

Сладките подигравки между тях се дължат на уважението и доверието, което имат. Много си личи, че се разбират както на снимачната площадка, така и в личния живот .Накрая завършваме, като казваме, че всичко е въпрос на удовлетворение. Така че човекът никога не е доволен. Човек е доволен от едно нещо, а е гладен за друго. Базирано на новия им сериал "Ya Cok Seversen", в който те споделят главните роли, питам ги директно:
Дали се страхуват да обичат?
"Ааа много", отговаря Керем.

Друг въпрос идва директно към Хафсанур
 Защо се страхуваш да обичаш?
-"Влюбвала съм се веднъж в живота си и едва мога да отговоря на този въпрос. Страх ме е, ако обичам много, но искам да го направя. Когато си влюбен, изправяш се пред много версии на себе си, които не си разпознавал преди в себе си, които не си познавал. Може би тази непозната част е това, което е страшно."казва Хафсанур.

За Керем променихме малко въпроса. Страхувал ли си се някога от „Ами ако не обичам твърде много?
 -„Мисля, че всичко започва от да се страхуваш и да не се страхуваш. Можеш да обичаш другите толкова, колкото обичаш себе си. Горко ти, ако не обичаш себе си!", казва той и добавя: "Не го казвам от егоистична гледна точка. Имам предвид, че не се обичаш егоистично. Трябва да се обичате толкова много, че да можете да изпитате удоволствието от споделянето на това изобилие. Споделяне. изцеление и, най-важното, подобряване."

Керем вярва, че социалните медии са повлияли негативно на настоящата концепция за любовта. „Ние сме в система, в която се чувстваме недостатъчни всяка секунда. От социалните медии до социалния живот, ние сме постоянно заобиколени от съобщения като "Не си достатъчно добър. Не си красив, не си във форма". В двустранните отношения някой често кара другата страна да се чувства недостатъчна. Но ние сме достатъчни, просто трябва да помним как да обичаме безусловно, може би трябва да се учим от самото начало."

Мисля, че Керем е човек, който обича много добре. Когато застане пред мен, се чудя как трябва да обича човек, извинете. Искам да ми разкаже подробно:
-"Точно така! Човек трябва да обича. Независимо от пола, мъж или жена, човек трябва да може да обича душата си. Любовта и обичта не са чувства, които могат да бъдат открити на повърхността, те трябва да бъдат задълбочени, за да го направят, трябва да се гмурнеш,  да копаеш, да се справиш с това, но трябва да отидеш и по-дълбоко."

Мисля, че в света, в който живеем, не знаем как да обичаме правилно. Ако го правехме, нямаше да бием до смърт жени, деца и природа. Поради тази причина всички, които могат да обичат правилно като Керем са много ценни и се надявам да не са малцинство и да се увеличават от ден на ден.

Анализът и интерпретацията на любовта на Хафсанур допълват описанието на Керем.
-„В математиката множествата се срещат и има точка на пресичане, а любовта всъщност е тази точка на пресичане. Едното е множество А. другото е множество Б и те се опитват да се преплитат помежду си. Точно в тази точка ние правим голям грешка. Цветовете не трябва да се смесват. Нека аз да продължа да съм зелен, нека той да продължи да е лилав, ако можем да се трансформираме в друг цвят в точката на пресичане, това е добре. И ако не можем, просто го приемаме. От съществено значение е да можем да гарантираме тази свобода в любовта. Всеки трябва да може да се върне към собствения си декор, към собствения си цвят, когато пожелае. Разбира се, хората имат различни начини да обичат."

Керем добавя: „Всеки обича по различен начин, първо трябва да приемеш това. Някои обичат вербално, други са ориентирани към контакта. Не всеки трябва да обича, както ти обичаш. Когато говорим за любов, всички врати водят до приемане. Вярвам, че любовта е приемане въпреки всичко. Любовта не е калъп. Това е нещо, което надхвърля шаблона. Затова има поети, музиканти и любовници, които се хранят с това чувство от хилядолетия“.

"Иска ми се да можехме да обичаме като животните." - въздъхва Хафсанур. "Те са съществата, които показват, че любовта може да се демонстрира, без да се говори. Котките, например: Те ви карат да изпитвате любов само като сте до вас."

И двамата са романтични и сантиментални. Не е нужно да сте техен близък приятел, за да го заключите. Виждам го в очите им. За всеки, който е сантиментален, е трудно да изпълнява професия, в която си в очите на обществото и веднага получаваш похвали и критики. Говорим малко за това как се справят с несправедливата култура на линчуване, особено в социалните медии.
-"Вече не ме боли. Научих, че не трябва да ме боли, ако ме наранят", казва Хафсанур "Продължавам да чета това, което знам. Малко съм упорита."
-„Малко“, прекъсва я Керем. „Ти си Овен и поколението Z.“

Със силата, която ми дава искреността между тях ги моля да се опишат един друг с 3 думи. Керем казва думата „инат“ за Хафсанур, без да се замисли. Тя има красиво сърце и много талант", продължава той. Хафсанур започва с „хаотичен, дете и добро сърце", продължава тя.

Много се забавляваха, когато се запознаха и продължават да се забавляват много. Имат лека и непринудена комуникация и тази лекота се отразява в енергията на целия комплект. Въпреки че започнахме да снимаме почти по здрач те изобщо не загниват, не губят ритъма си.Напротив насърчават се взаимно.И двамата имат прекрасни мечти и проекти за бъдещето. Не сте чули това от мен, но след няколко години Керем може да се появи на режисьорския стол,а като че ли това не е достатъчно, и като продуцент същевременно. Може да е в Турция или Испания. Хафсанур също пази в черновите си филм, чийто сценарий е написала надявам се да не ни карат да чакаме твърде дълго.

Скрит текст:

# 642

Животът. Шедьовър от пясък между две вълни.
Валериу Бутулеску

Понеделнишко, лятно, горещо, морско и вълнуващо.....

Един мъж в танц с морските вълни....

https://www.instagram.com/stories/thebursin/3169125995340359521/

Robb Report (2017)  L'Officiel Türkiye (2023)

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 14:44 от DeniAra

# 643
Ееее, няма ли да има трейлър и днес? Disappointed

# 644
Това гласче 💥 Говори, говори...и не остана тайна. Вече съжаляват, че е проговорила 😚

https://twitter.com/yacokseversentv/status/1691090789357547520

- Атеш обича Лейла, Лейла обича Атеш
- Ти и Лейла ще излизате и аз ще дойда с вас
- Аз разказах всичко, видях ви докато Айдос пишеше любовно писмо на Лейла 😅
- Първо ми казвате да говоря, после да не говоря. Съвсем се обърках 😀

Зад кадър

-„В момента гледаш най-красивата гледка на Истанбул, но не си наясно“
-„Наясно съм“

„Днес животът ме покани да изляза сам… Говорих с мълчанията си, заведох се да видя морето, уговорката ми беше с мен, та оставих времето да ме бави… Който ходи сам и не се чувства самотен, той се справя да бъде в добра компания със себе си”.
💥

Джу, ще има фрагман

Общи условия

Активация на акаунт