Отговори
# 615
И да са се договорили за БРОЙ епизоди ,начинът по който върви този сериал е ....

Дори и добрата игра не е спасение .Липсва убедителен , грабващ сценарий , а не  писаница на коляно ,колкото да не е без нищо .

Досието ,с което Якуп заплаши Лейля  е достатъчно красноречиво за провал на "работата " им.
Обиколили аха , аха цяла Турция с една и съща гелин, документирано ," прошнуравано,пронумеровано .подпечатано"     и..... цоп в това богато имение .......

Даже и икономът не е и с ни най-малко подозрение.....а трябва да е .

Жалко за Атеш и Лейля -и двамата ще бъдат сринати , а за децата ...мълча  !!!!!!

# 616
Когато две съдби на кръстопът се срещнат, те трябва да бъдат честни един с друг, защото с лъжи можеш да стигнеш далеч, но връщане от там няма…

Според мен Атеш има още да извърви път докато пребори собствените си страхове и себе си. Но е успех за него, че успя да спи в къщата без паник атаки.

💥

Рейтингът е като годините, просто цифра 😎

А мексиканките нямат спирка 😁
https://twitter.com/TheBursinMexico/status/1689915163262988288

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 11:29 от Miraland

# 617
  • Кърджали
За три -четири серии могат съвсем логично да завършат историята. Съжалявам, но с този рейтинг, сериала няма никакъв шанс в основният сезон, рейтинга ще му е отрицателен. Дори и да са имали някакъв предварителен договор /а мисля, че винаги има заложено и условието "ако"/, самият канал ще предпочете да заложи на предполагаемо по-силни продукции, които ще привлекат зрители, от там реклами, от там доходи.
За съжаление, този сериал имаше всичко необходимо - много добри актьори, много добри режисьори, отличен екип зад кадър, но слаб сценарий. Сега вече е късно...

# 618
Здравейте Blue Heart

Още съм унесена по снощния епизжд...

От всичко видяно и чуто досега, се чудя какво е било детството на самия Керем?

Сценвите с децата ги изигра перфектно!

Знае ли се кои са  родителите му, турци ли са или е от смесен брак?
Говори перфектно английски с американски акцентл И ми се струва -
не знам и турски и мога да греша - но като че ли говори турски
с много лек американски аккц;нт. Така ли е? Знае ли някой?

Имам много въпроси за биографията му, но IMdb не ми ги даваа...

# 619
  • Кърджали
Джу, родителите му са турци. Но поради работата на баща му /мисля че беше в управлението на петролна фирма/ от бебе е живял навсякъде по света . По-голямата му част от живота е преминала в Америка /ако не се бъркам и родителите му все още живеят там/. Да, говори английски отлично, турският му е с акцент, доста го е поизчистил, но още лекичко се усеща. Идва в Турция малко преди да почне да снима първият си сериал "В очакване на слънцето" и покрай него остава в страната.

# 620
  • София
Като ви чета относно слабия сценарий, се чудя и мая на Керем какво в този сериал го е грабнало, че след такава пауза реши да се завърне именно с него?!

# 621
Аз не мисля, че сценария е лош, засяга интересни теми. Всеки вижда различно. За мен си е добре и си заслужава да го гледам. 💗

Джу, това е семейството - родителите му Чидем и Памир, сестра му Мелис и племенника му Тео.

Сестра му живее в Монреал със съпруга си и детето си. Тео е с аутизъм, но е много слънчево дете. Родителите му са в Тексас. Космополити.

# 622
  • Кърджали
БРО, те в началото получават идеята . Като идея историята може да е звучала много добре. Но като почне да се пише по-подробно и се виждат слабостите. Не е първият случай на "добра идея, лошо изпълнение" при сценариите. Факт е, че Ай япъм много залагаха на тази история и този сценарий, но нещо даде на късо в изпълнението. И също така, факт е, че масово мнението е, че точно сценарият е слабото звено.
Не искам да бъда разбрана погрешно. Наистина много исках да харесам сериала, тръгнах без грам предубеждения, с много очаквания. За актьорската игра на Керем, Хафсанур и децата забележки нямам. Но, не мога да си кривя душата и да го харесам само заради тях.

# 623
Другата седмица ще излезе интервюто за подкаста, списанието, в тт задължително ще ги преведат ✨

Проблемът не е в сценария, историята или летния сезон. И в основен сезон да снима Керем, и друг сериал да беше пак такива щяха да са рейтингите. Много хейт има към него в мрежата, Хафса също го отнася. Достатъчно ми беше да погледна под поста му с корицата на списанието, за да се убедя, че винаги съм била права за себе си относно най голямата му грешка в професионален и личен план.

Но има още по голяма подкрепа 💯

И красиви стилове 🌼

# 624
Керем: Любовта не е затвор. Това е стая на свободата. Използвайте сърцето си и летете...

Хафса: Любовта е най-яркият кладенец, който ще те издигне до звездите...

Много, много красива, силна и нестандартна фотосесия на двама различни от масата турски артисти, но близки по стил, енергия, мироглед и харизма имена. Керем е космополит, ерудиран, без ограничения в мисленето, приковаващ внимание с излъчване, мислене и освободено поведение. Хафса е млада, пълна с енергия и стремежи за развитие, талантлива и също като Керем упорита, без скрупули относно роли, изпълнение и представяне. Двамата заедно направо предизвикват турците да излязат извън зоната си на комфорт и да видят света с други очи. Малко хора обичат подобни предизвикателства, а турците още по-малко са склонни на подобни промени. Те вече 10 години не могат да приемат Керем за свой без значение какво прави той за Турция. Хафса явно е възпитавана по европейски, фемински и доста различно от обичайните турски клишета за жената. Всичко това ги прави взривяващи съзнанието на консервативната в голямата си част публика и като следствие работата на двойката не се харесва на голяма част от тях. Ако само за момент анализирате дефинициите, които са сложили като мото на корицата им, ще усетите колко нетипични са като личности.

Любовта два крила....Любовта те издига до звездите.....

Подобни определения за турците са абсурдни. Моето мнение е, че за тях любовта са окови, подчинение, страдание, мъка и сълзи, затова и в повечето им сериали основния двигател е насилието. За турците щастие, любов, мечти, страст, свобода са объркани понятия и нямат нищо общо с живота на хората. Без да съм правила някаква статистика и мнението ми да е експертно, турците харесват повече да страдат и в успешните им сериали героите с кръв и пот преминават през някакъв катаклизъм и ако сценаристите решат ги докосват с вълшебната пръчица за малко щастие, но в голямата си част умират. И забележете, всички умрели в сериалите все са усмихнати, все едно намират щастието единствено в смърта

# 625
Целувай 💥 Искам да видя вече всички снимки

Какво е любовта?

Хафсанур
„В математиката множествата се събират и има пресечна точка.  Любовта всъщност е точно тази пресечна точка. Единият е комплект А, другият е комплект Б и те се опитват да се преплитат. Тук правим голяма грешка. Цветовете не трябва да се смесват. Нека остана зелен, а ти лилав,  ако цветовете могат да се променят колко страхотно. Ако не можем да се променим, трябва да приемем това. Когато обичаш, важно е да осигуриш тази свобода. Всеки трябва да може да се върне в собствения си декор, в своя цвят, когато пожелае.“

Керем
„Човек трябва да обича. Независимо от пола, човек трябва да може да обича душата. Любовта и обичта не са чувства, които могат да се открият на повърхността, а трябва да проникнат дълбоко. Те трябва да се гмуркат, да копаят, да се борят, но и да се спуснат."

# 626
Нямах възможност да гледам епизода и не мога да коментирам, но съм разочарована от рейтинга. То вече е ясно, че за основният сезон няма да остане, Канал Д няма да залага на него в четвъртък при тези цифри, независимо пакет ли е или не. Освен ако не го премести в друг ден, или ако четвъртъкът не им е зает... Не си спомням. Но по-скоро очаквам новина за финал. Жалко, ако стане така, съвсем ще претупат всичко.

Фотосесията ми харесва - много си пасват двамата. Flowers Hibiscus Heart Exl

# 627
Рейтинга не играе роля и не го коментирам дори след този прекрасен епизод и Ти си Истанбул на Гьокхан пък въобще 🎧🔥

# 628
"Не исках семейство, страхувах се да се обвържа, но сега вече не ме е страх. Не помнех, че съм те целувал и ти беше права да си тъжна, но когато си спомних колко истинско беше, защото ти си истинска за мен".

# 629
С чаровната усмивка на Керем от еп.6 благодаря за инфото и снимка
със семейството на Керем.

Приятнна вечер. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт