Отговори
# 600
Списанието ще бъде пуснато в събота за продажба. Очакваме 💥 снимки

Видеото зад кадър https://twitter.com/YCSUpdates/status/1689628067843768320

От директорът на Офисиел 👏

Зад кадър в лунапарка. Голяма забава пада. Арвенчето сама му търси ръката 🥰
https://twitter.com/yacokseversentv/status/1689622947617468417

Керем и Хафса са две пораснали деца. Имат еднаква енергия, на една вълна са, забавляват се от сърце и Керем се чувства свободен с нея да прави и казва това което му е на душа без да трябва да се съобразява. Радвам се, че станаха партньори 💯

Екипът трябва да избира между двамата 😀
https://twitter.com/yacokseversentv/status/1689646648505561089

# 601
# 602
И бялата корица ми харесва 💕

Мотото на Хафса
„Любовта не е затвор. Това е стая на свободата. Използвайте сърцето си и летете...”

Хафса публикува корицата с мотото на Керем, а Керем публикува корицата с мотото на Хафса...🍀

# 603
За тези, които исккат да гледат новияя епизод с руско озвучаване онлайн, ето линк.

https://turkru.tv/esli-silno-polyubish-6-seriya.html

Приятна вечер. Flowers Four Leaf Clover

# 604
  • София
Чакам с нетърпение всички снимки от фотосесията. Много ми харесва! Обичам черно-бели снимки. Освен това визуалната стилистика ми харесва, облеклото им, гримът на Хафса, прическите и на двамата. Усещам химия, енергия и партньорство. Според мен са се сработили и напаснали доста добре. За връзка не знам, но още едно приятелство като това с Нилпери също не е за изхвърляне. Simple Smile

# 605
Берит е уникум, няма такова дете 😚🥰😍 сега като проговори няма спирка

Биге я отхвърлиха и сега сигурно ще се озлоби и съюзи с Фюсун.

„Ние сме приятели и аз те обичам такава... Биге, ти бъркаш нуждата и желанието. Обади ми се, защото искаш, а не защото имаш нужда“.

Много хубава песен вървя докато Атеш и Лейла си гледаха телефоните 😀 и мислеха един за друг...

# 606
Засега епизод 6 върви добре.  Hands Ok Hand
С изключение на някои по-продължителни диалози - напр. с психоложката,
останалите сцени се редуват успешно, актьорите се справят добре както досега,
режисяорите спъзват досегащната линия.
Керем отново е първокласен! Сцените в луна-парка бяха изключително динамични,
забравих дори голямата възрастова разлика мужду Атеш и децата... Удивително и за Керем,
и за децата-актьори! Надявам се и останалат част от епизода да е така добра.

За рекламата - много повече ми харесва например този вариант:

Тази Лейла, яхнала Атеш като някакво лукаво, но хищно животинче, не ми допада...
Но вероятно това е харесало както на актьорите, така и на дизайнера на списанието...

# 607
„Този град е очарователно място с цялата си неизвестност, точно като теб.“

- Берит ви показа като двойка.
- Не може да бъде! Ние сме само приятели!
- Работодател и служител.
😂

Мерт и Мерием разбраха, че човек си тежи на мястото. Образи 😀

Атеш говори на английски...😎

# 608
Много хубав епизод! Завърши прекрасно - бяпа толкова искрени, естествени,
но и много тъжни, вержятно защото знаят, че всичко това е много временно...
И май така ще се окаже съвсем скоро - още в следващия епизод!
Очаква ни още по-интересен епизод!

Радостнотоо е, че все още Али Билгин е режисьор!!! Дано остане така до края! Hands Pray

Чакам с нетърпение финалните гифчета от нашите майсторки!  Hands Ok Hand

# 609
  • Кърджали

Радостното е, че все още Али Билгин е режисьор!!! Дано остане така до края! Hands Pray

Джу, Пабло и Бесте май тази или следващата серия им е последната, която режисират. Започнаха подготовката на Присъда и си се прибират вкъщи с екипа си.  Асистент режисьора им остана да е режисьор на "Ако обичаш силно"

# 610
Алекс, сигурно е така както казваш...
Но адски съжалявам. Дано поне асистент-режисьора работи като Пабло...
Инааче артистите ще се справят, сигурна съм! Flowers Four Leaf Clover

Лека нощ. Flowers Four Leaf Clover

# 611
  • Кърджали
Джу, вчера новият режисьор пусна снимка, с която да се похвали. Минал е през добра школовка, на Бесте и Пабло /и Бесте е "ученичка" на Пабло/, така че трябва да се справя на високо ниво.
А Пабло и Сема онзи ден бяха заедно, започнали подготовката. Стига му на Пабло толкова спокойствие и романтика, да се връща към горите, трупчетата и въпросите.

# 612
"Бъди моя любима"

Атеш беше честен и пред себе си и пред Лейла... но какво ще му коства тази честност.
"Ти си истинска за мен" - ах Лейла, Лейла

"Съдбата обича смелите" пише на телефона на Атеш. Той със сигурност прояви смелост признавайки чувствата си към жена, за която почти не знае нищо... Нооо звъни Фюсун

Защо ми скриха целуфанът обаче 😂

"Изглеждаш прекрасно"

# 613
  • Кърджали
Рейтинг

# 614
  • София
За съжаление, рейтингът върви стремглаво надолу, съмнявам се да изкарат повече от 10 епизода. Според мен ще ги кенсълнат до 1-2 епизода макс. Освен ако наистина не са се договорили за пакет епизоди. Само че като почне новият сезон, според мен рейтът ще падне под 1. Жалко!

Общи условия

Активация на акаунт