Отговори
# 585
Алекс, много ти благодаря за инфото!  Gift Heart
Но и съм силно притеснена... Имах огромно доверие в таланта на Пабло-Али Билтин,
а сега не знам какво мога да очаквам...
Днаеш ли какво е режисирал новият-новите?

Жалко ако този сериал загуби началната си положителна инерция. Адски ще съжалявам...Sob
Най ще ми е мъчно за Керем...

# 586
Благодаря за инфото, Алекс. Сценаристите също са други от 5 епизод.

Ето повече за Батухан Семир - помощник режисьор на Яргъ е, а иначе има доста сериали, но е все асистент.

https://www.imdb.com/name/nm10128214/

# 587
  • Кърджали
Да, новият беше асистент на Бесте (втората режисьорка, която пък дълго време беше асистент, втори режисьор на Пабло). Тъй че, минал е през добра школовка.
Пабло беше публикувал снимка със Сема и пенса започнали подготовката на сезон 3, та новината за смяната на режисьорите не ме изненада изобщо, даже беше очаквана
Оператора също е сменен (не знам дали е оставен някой от екипа на Пабло и Бесте или съвсем друг.
Сценаристите че са сменени, четох. Аз и преди съм казвала че пипнат ли смени на сценаристи, рядко резултатът е добър. Ама дано този път да е изключение.

# 588
Eeeeeeeeeee 💕💕💕 чудесни са

Ами тук 🥰 малките ръчички не го пускат

# 589
Навремето така стана и с Ада Масалъ но и той беше пакетен сериал тъй че няма проблем и под 1 процент стигнаха по едно време. Това лято няма въобще някой който да е фаворит...

# 590
Очакваме фрагман

АтБер 💕

Ей така си го представям Керем с дъщеря му в лунапарка 🍀

# 591
Bell Ей тъй като стане всички снимки да качите, направо си ме е яд. Изчетох ви, няма нови снимки и се чудя какво да направя? Ами не ми остава друго, освен да потракам по клавиатурата.
Bell Ясно е, че Лейла ще бъде разкрита. Измамница е, независимо от добрите намерения, които има. И ще трябва да си плати. Цената обаче за нея ще е голяма. Изказвам лично предположение - смятам, че ще избяга. Едва ли ще може да понесе това, което би й казал Атеш. Едва ли би могла да разкаже на децата истината. Всеки плаща. Не ми се иска Атеш да я изгони. Разбирайки истината и защо го е направила, може би ударът за него няма да е толкова жесток, ако я няма. Макар че, не ми се вярва. Лъжата си е лъжа. И всеки много ще го заболи.
А колко ли измамени младоженци има? Попаднала е в грешната група, в грешното време, но е факт, че мами /иначе нямаше да има сериал/. И бум - изненадващо любовта я тряска по главата - сега накъде? Назад невъзможно, напред - стена. Патова ситуация.
Ха сега, да ви видя, уважаеми сценаристи. Ние сме ясни - чакаме любов, но трябва да ни прекарате по толкова тънък мост, че да не паднат нито те, нито ние, нито вие.
Bell В очите ти отдавна съм потънал/а. А устнините очакват да се слеят. И само падаща звезда ще ни огрее в мрака. Очаквана целувка за всички пред екрана и в този миг - Момент, момент, втори дъбул, трети кадър. Керем, моля те, не толкова влюбено, Хафса, а ти какво се размекваш като сладолед на слънце в ръцете му. Започваме отначало и малко по сериозни бъдете. Любовчии.  /надявам се, че съм ви свалила на земята/
Bell Хубава вечер, момичета Stuck Out Tongue Winking Eye .Очакваме фраг. И пак ще пиша.

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 19:10 от st_ina

# 592
Ето го фрагманът 🌼

Лейла накрая май иска да му каже, но явно няма да й стигне смелостта... колкото повече отлага толкова по лошо ще става. Изглежда, че и плаче...

Предстои фотосесията за Офисиел. Хафса нещо рисува Керем по лицето, вай 😚

https://twitter.com/YCSUpdates/status/1689290176978182145

# 593
Фрагманите са хубави, надявам се и серията. А фотосесията се очертава гооорещааа.

Диде, не споменавай Ада масалъ, че такава скука не съм гледала май... Язък за хубавата двойка.

# 594
Превод на фрагмана

- Най-накрая преминаваме към следващата част от нашия план. Какво правим? Ще накараме Атеш Арджалъ да се влюби
 - Не мислех, че ще си толкова романтичен. Вярно ли е.
- Е, не ме познаваш добре. Опознавайки те, опознавам себе си и се учудвам също като теб.
- Иска ми се да бях смела като теб.
- Нямаш причина да не си.
- Атеш, аз...

# 595
Атеш си е плейбой по душа! Игрте му харесват- игра на семейство, деца, любовница
бизнес със старо гадже - всичко му е наред...

Но му предстоят и тежки битки, които май няма да са на игра.
Ще се спррави ли?

Зависи от новите сценаристи...

# 596
  • София
Керем и Хавса, съвместна корица. Nature Fire

# 597
Bell Известният португалски фотограф Руи Паля (Rui Palha) казва: „Когато снимате в цвят, показвате цвета на дрехите. Когато правите черно-бели снимки, показвате цвета на душата.“

Bell Каквото и да пишат, колкото и серии да направят, определено са прекрасна сериална двойка и ще оставят следа.

Bell БРО, докато съм писала си ме изпреварила, но я слагам и аз. Чакаме интервютата.

# 598
Ооо супер са 🔥
С посланието от Керем

„Любовта е най-яркият от кладенците, които ще те издигнат до звездите.“

# 599
Фотосесията изглежда страхотна🔥😍 Дано да имаме всички снимки с хубаво качество.

Общи условия

Активация на акаунт