Отговори
# 705

Поздрави от слънчев Велинград и @Йляк Клуб 🥰

Нямам време за сериали и филми, но сега успях да ви прочета. Първо бързо оздравяване и възстановяване на Керем. Дано няма нищо сериозно и тялото му да зареди батериите за кратко време. Човек има нужда от почивка и айляк след многото работа. Той трябва да се научи да релаксира някъде далеч от публика, фенове и нещастни любови. Ама като го гледам какъв работохолик е, разбирам, че това с почивките не е по неговата част. Колкото до рейтингите не мога да разбера какво и защо не се харесва сериала. Сюжетът е чисто човешки цялата гама на срещани проблеми в много семейства, но представени без да натоварва гледащите, като предлага семпли решения в трудни моменти или смешни ситуации за разрешаване на затруднения. Какво още искат не ми е ясно. Така или иначе проекта не гони награди Еми или някакви конкурсни резултати. Ама хора всякакви, интереси различни. Дано да има още епизоди за гледане за

# 706
Здравейте! Blue Heart

Някой има ли ново инфо за Керем? Hands Muscle
Стискам му палци от вчера - чак пръстите ми изтръпнаха...

Едно сладко ретро от Керем. Flowers Four Leaf Clover

https://www.instagram.com/p/CmT7V9XA5d2/

# 707
От официалния профил на сериала
https://twitter.com/yacokseversentv/status/1692854105918570815

Приключенията на Берит 🎡🌳

"Нашата поредица ще продължи, защото Берит вярва в приказките, а ние вярваме в чудесата"

# 708
Пишете спокойно - утре вечер ще пусна новата тема! Днес не съм вкъщи и няма да успея, но то има още страници.

# 709
Интервюто излезе

Засега е само на турски, но със сигурност ще бъде преведено поне на английски...

Керем: „Това, което ми хареса в сценария е присъствието на децата, ние снимаме еп.5 сега и от еп.5 техния травматичен живот, и виждаме това как травмата, която преживяваме в детството се отразява на израстването ни, това ми хареса.”

# 710
Сигурно вече сте чули, но и аз да ви кажа.
Снимщата е от днес на сничаната площадка.
Керем е получи цветя и падърк от щастлива фенка.
Слава Богу,,  изглежда добре!!! Flowers Four Leaf Clover

# 711
"Искам Хафса да бъде успешна"

За сценария
К: Това, което ми хареса в сценария, е присъствието на децата, ние снимаме еп5 сега и от еп5 техния травматичен живот, и виждаме това как травмата, през която преживяваме в детството си, се отразява на израстването ни, това ми хареса.

За партньорите в работата:
Хафса: Да, да ги познавам е важно, но Керем го е грижа за това, нека се разбираме добре, можем да бъдем приятели.

Керем: Трудно е да работиш с някой, когото не познаваш, трябва да се подкрепяме, имам предвид каквото и да се случи, ние сме екип, никой не го е грижа тук за „Аз светя повече”...Освен това, нека другата страна да блести повече. Наистина искам Хафса да бъде много успешна.

Керем: Чух много красиви неща за Хафса, колко е млада, но в същото време колко зряла е, коментарите, които чух много, за нейния професионализъм и талант, и наистина... няма да кажа нещо подобно въпреки възрастта си, защото талантът и възрастта са различни, но тя е много талантлива актриса и затова това е шанс за мен, защото е приятно да работя с някой, който е талантлив.

Хафса: Не трябваше да търся информация за Керем, защото бях запозната много добре с Керем, той е много популярен. Чух много за характера на Керем, той е джентълмен, мил, екипен. Бях много щастлива, че ще работя с него"

Керем имаш ли проблем с очите? Защо пишеш с големи букви в инстаграм?

Хафса:  И добавя много големи споменавания под тях, дори ме свикна и с това, казах, че щом Керем го прави така, той знае нещо, нека и аз да го направя.

Керем: Колкото по големи, толкова повече се вълнувам, размерът показва моето вълнение.

Какво се промени за тези 10 години?

Керем: Това, което се промени най-много, са социалните медии, по това време Хафса вероятно дори не е била родена. 🤣

- ,, Исках да говоря и по темата за рейтинга, но няма да го направя.” 😂

Хафса казва, че това е първото й лятно дизи, а Керем, че обича да работи през лятото, а не зимата, говори за климатичните промени и споменава първото си дизи "В очакване на слънцето"

Това е в основната част с малки изключения.

# 712
Тази вечер няма ли да има треейлър за еп.8? Hands Pray
Ще ми липсва Керем...  Disappointed

# 713
Мире, благодаря за интервюто! 🌸

Керем си е Керем, както беше писала Диди. Истински и естествен, с чувство за хумор, уважителен към всички, защитаващ наболели социални каузи, подкрепящ партньорите си, отдаващ дължимото на своите колеги… Няма звездеене, няма показност, няма преструвки… Такъв е Керем ❤

“Винаги ще има хора, които ще аплодират твоите успехи. Но в същото време ще има и хора, които освиркват провалите ти. Така че докато някои хора се надяват да спечелиш, други се молят да загубиш.”
Към думите на Атеш аз мога да добавя само, че има и такива, които претендират, че те подкрепят, а всъщност си търсят поводи да те освиркат и се молят да се провалиш. Лицемерите, те са от най-лошите според мен.

Хареса ми, че леко повдигнаха завесата около миналото на Лейля и нейната травма - изоставена от майка ѝ в парка 😞

Прекрасно изпълнение на Хафса, талантливо е момичето ⭐
Oy Oy Sevduğum
https://youtu.be/ZHXsif3lyrw

Керем с развълнувани почитатеки
https://twitter.com/kerembursinruss/status/1692957662923690275?s … wC4_0SPkCObXD1Y-A
https://twitter.com/ycsupdates/status/1693254067596689583?s=46&t … wC4_0SPkCObXD1Y-A
❤🔥

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 23:58 от JuliaB

# 714
Понеделник - денят на фрагмана 😀

Да, разговорът на Атеш и Айдос...
Tова е още едно послание, а именно към подрастващите, че в живота има както победи така и загуби, а загубите винаги са повече от победите. Не случайно отборът на Айдос загуби. За да се научиш да печелиш първо трябва да се научиш да губиш.

Изглежда, че Фюсун разпозна колието на Лейла. И може би ще се окаже, че познава майка й.

Малките приготвиха стаята, мечокът Атеш и неговите мечета Айдос и Берит🥰 розовото мече ще е Берит.

В интервюто още се шегуват и за възрастта. Керем казва, че е време за пенсиониране и дава път на младите 😀/Хафса/ и че се надява докато стане на 70 нещата в сектора да се оправят имайки предвид продължителността на сериите. Хафса пита "на колко години ще съм когато Керем навърши 70"?,
а той отговаря - "на 25" 😂😂😂

# 715
Нещо интересноо извън темат
От дненшия фестивал на хвърчилата в с. Варвара край морето.

А до довечера очяквам нов трейлър, и обезателно с КЕРЕМ! Hands Pray

# 716

„Харесвам простите неща, с аромат на обич, с излъчване на любов“.

Здравейте Simple Smile

Понеделникът почти преполови и вече усещам напрежение за предстоящия тази вечер фраг...
Искам нещо взривяващо, което да държи интереса до четвъртък 20 часа.
Вече съм си вкъщи и до самия четвъртък ще превъртя социалните мрежи от любопидство за бъдещето на Лейля и Атеш.

# 717
Днес снимките са на Принцовите о-ви

ХаКер 🥴
https://twitter.com/YCSUpdates/status/1693630980819472531

Атейла 💥

# 718
Здравейте,  само да попитам последните три снимки реал или сериал са?
Ох, Принцовите острови... искам пак да се върна там... предполагам, че гг ще избягат там след или по време на бурята, която се очаква...

# 719
Ще има фрагман тази вечер Sunglasses

Славена, от снимачната площадка са.

Общи условия

Активация на акаунт