Отговори
# 75
  • София
Тази вечер трябва да имаме трейлър! Misc Bomb

# 76
  • Кърджали
Ще ми е интересно да видя трейлъра. Очертава се да е единственият сериал, който да гледам лятото /дали ще е като го излъчват или след това в ютуб ще видим/. Хем да се порадвам на Керем, хем и време да минава до септември.  Но дано сценарият да си заслужава, че съм станала много капризна и бързо бързо зарязвам, ако нещо в историята не ми хареса, независимо от добрата актьорска игра.

# 77
Охо 😍

Който е на линия да пуска довечера 😚

Музиката е много приятна https://twitter.com/ayyapim/status/1669358263429926918

"Ya Çok Seversen" е историята за пресичането на пътищата на Атеш, който не се връща в семейния си дом от интерната, в който е изпратен на млада възраст след смъртта на майка си и живее в чужбина, като сам стои на краката си и не вярва на никого, и Лейла, която никога не е познавала истинското си семейство и печели пари, мамейки хората.

АтЕйла
Това е името на новия сериален "кораб" предложено от Керем и подкрепено от Хафса #AtEyla

# 78
и аз се записвам отново в темичката Simple Smile
много се радвам, че ще гледаме нов сериал с Керем, нямам търпение, беше ми домъчняло за него Simple Smile
музичката звучи леко криминално, аз обичам криминални истории, надявам се Лейля да не измами Атеш, добре е, че героят му ще е недоверчив, не ми се иска да играе някой глупак

дано се получи готино сериалче за гледане през лятото

# 79
  • In the light side of the Moon!
Олее, ще имаме една измамница и един невярващ ....Sweat Smile

Алекс и аз съм така, бързо зарязвам , ако не ме улови от първия май-много втория еп съм чао.

Мирa, благодаря за новините. Purple Heart

чакам фрага с нетърпение.

kukli4ka456 Flowers Rose

# 80
Охо, на мен също много ми харесват. Дано и сериалът си струва. С нетърпение чакам фрагмана.

# 81
Топло, топло 💥

"Никога не знаеш кого ще изгори този огън!"

https://youtu.be/Xpmah5Ex7Ao

# 82
Мире, благодаря за фрагмана. Flowers Hibiscus Хареса ми - огнена двойка са Атейля. Heart Exl На 6 юли започваме - не остана.

# 83
  • Кърджали

"Ако много обичаш""
Тийзър 1
Във ВК https://vk.com/wall609002571_1006
/не мисля да го превеждам поне засега, лятото няма да имам толкова свободно време, че да поема ангажимента/

# 84
Алекс, мерси за превода 🍀

Кукличке, вярно че има криминален оттенък в музиката. Току виж Лейла зариби Атеш и се превърнат в двойка изкусни измамници 😀

"Някои възможности са много вълнуващи"

# 85
Алекс, благодаря. Flowers Hibiscus Надявам се, че руски превод поне ще има. Много са готини... Ай япъм си знае работата.

# 86
  • Кърджали
Сигурно ще има кой да го превежда.
Скрит текст:
Аз не бих поела ангажимент, който не съм сигурна дали мога да изпълня докрай. А и ако продължи и септември, в новия сезон, съвсем няма да мога, защото тогава се връща моят наркотик.
Ако никой не го превежда, мога да измисля нещо компромисно, ама сериала се очаква да е доста гледан и търсен, та мисля, че ще се намери екип, който да го превежда.

Иначе от трейлъра ми хареса. Даже повече отколкото очаквах. Керем и Хафсанур са си паснали, добре изглеждат един до друг. Огън ще гори ...

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 23:18 от Aлекcандрa

# 87
Привет, момичета! Благодаря за споделеното! Hug

Тийзърът в youtube:
https://youtu.be/Xpmah5Ex7Ao

Хади бакалъм… Харесва ми видяното… Дано скоро имаме и трейлър. За мен също това се очертава да бъде единственият сериал през лятото и много се надявам да не се разочаровам и да го зарежа. В очакване съм на кратка, свежа и забавна история. Пожелавам успех на екипа! Да им върви по вода!🍀

Да споделя, че името на героя на Керем - Атеш, много ми харесва, за разлика от предварително обявеното Smile
Нещо, което ми направи впечатление в тийзъра. За Лейля знаем, че се занимава с измами и явно бяга от някого, но изглежда, че и Атеш е тръгнал набързо - вратовръзката му го издава. Освен ако обикновено не си я носи развързана Grinning

# 88
  • In the light side of the Moon!
Ухааа, супер.... много сладко фрагче.
Много благодаря

Нещо, което ми направи впечатление в тийзъра. За Лейля знаем, че се занимава с измами и явно бяга от някого, но изглежда, че и Атеш е тръгнал набързо - вратовръзката му го издава. Освен ако обикновено не си я носи развързана Grinning

хаха, не е обожател на вратовръзките Атеш бей, явно ги носи по принуда.

# 89
Чок ийи ще се гледат АтЛей🌹🔥

Общи условия

Активация на акаунт