Отговори
# 135
Диде, мерси за гифките 💯
Все повече започва да ми харесва тази асансьорна история, още преди да е започнала 😚
От постерите които е сложила Джули най ми харесва на "Този град..."

Лека и спокойна 🍀

# 136
# 137
  • София
Довечера ще имаме фрагман. Tada

# 138
🏄🏖️Привет, момичета! 🍸Лятото идва с ХаКер, както някой ги кръсти, много свежо излъчване имат.
Мира, +1 за плаката на "Този град...", нали ми е слабост като първи сблъсък с Керем.
Снежи ме изпреварила с тази класация, която е споделила, много приятна за мен: особено 1, 3, 6, 7 и 10. Като гледам настроението в темата за бг фен пътувания е палаво и лятно! 🍨Черпя ви по един сладолед за охлаждане на страстите! 🙃😉
Керем чака бг фенки!

# 139
Какви неща ще се случват в този асансьор 🤫

Ели, и на мен "Този град" ми е първият сблъсък с Керем

В очакване на фрагмана, сериалът е на 2 място по обсъждане, а още не е започнал

"Животът е като огледало: усмихва ти се, ако го гледаш усмихнат!"

Плейлистът на Атеш 😉

# 140
Фрагманът. Хареса ми. Има хармония между тях и хвърчат искри.

# 141
Снежи🤗 Огън ееее 🔥🔥🔥

# 142
  • In the light side of the Moon!
олеее, страхотни са. Много свежи, карат ме да се усмихвам.
Ще има доста хумор тук....

Мерси за фрагчето Снежи!

# 143
  • Кърджали

Ето и превод:
"Ами ако обикнеш силно"" Еп.1 фр 1
https://vk.com/wall609002571_1008
https://videa.hu/videok/film-animacio/1-ziGUavEzxF39M6uf

# 144
Джули, Меги, Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Алекс, много ти благодаря.  Heart Exl

А това е надписът над фрага в профила на сериала в туитър - Може би този път всичко ще бъде различно, Атеш Арджалъ.

https://twitter.com/yacokseversentv/status/1671945242155646983

Поддръжка от кака Мелис.

Толкова се гордея с брат ми, не за това, че е покорител на женски сърца, а за това, че е добър като актьор. @thebursin, дерзай!

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 22:00 от ·٠•Snejka•٠·

# 145
Чок, чок северсен 😀
Снеже, мерси за фрага 🌼 Алекс за бързия превод 🍀

Когато Лейла от бандата за фалшиви бракове срещне Атеш собственикът на хотела в асансьора... 🤫

Меги, Джули 🌼

# 146
  • София
Момичета, не ме бийте, но не съм уау. Щеше ми се Керем да избере сериал от ранга на Семейство, но е избрал летен сериал отново, лек и забавен. Дано не го протакат ненужно дълго и има силен сценарий. Харесва ми как стоят с Хафса заедно, усеща се хармония и искра, както каза Снежка. Надявам се в следващия фраг да покажат повече сцени и да ме зарибят, защото с този фраг не ме грабнаха особено и ще си пусна първи епизод само заради Керем. Simple Smile

Едит:
Керем пусна стори от караваната, явно снима. Казва, че имаме фраг, доколкото разбирам. Ентусиазиран е. Simple Smile

# 147
  • Кърджали
БРО,
Скрит текст:
за мен и Семейство се оказа вятър работа, та... Гледах му първите две-три серии, нищо съществено не се случи и ги зае*ах. Мното дълго време разчитаха само на химията между Серенай и Къванч и им теглих едни. Иначе и Серенай ми хареса, на Къванч не съм му фенка, но не съм и сляпа.Laughing
Но аз се бъгнах и почнах да зарязвам без да давам много шансове.
Ще си пусна първи епизод. Не тръгвам с голямата кошница, но ще му дам шанс. Пожелавам им  успех /а и засега се очертава единственото нещо, което ми привлече вниманието това лято, както казах. / Но все пак дано не протакват много много и да е само до края на лятото. Защото 1. Такъв сериал няма никакъв шанс наесен, 2. Пабло си ми трябва да си режисира моята мания Присъда /дала съм разрешително само до края на август, началото на септември/.
Иначе Керем и Хафсанур стоят добре един до друг, има химия. Ще ги видим на 6ти.

# 148
Бърборанке, предполагам че е избрал лек сериал, защото следващата му работа с малката Ебрар ще бъде тежък сюжет. А иначе мисля, че сериалът ще е с определен брой епизоди, защото ще се продава на международния пазар.

Ох, ох, Хектор още малко и ще заговори 🥰

# 149
  • Кърджали
Това, че ще се продава на международния пазар, не им пречи да го разтягат, ако поискат. /повечето от излъчващите се през изминалия вече сезон и продължаващи наесен, също се продават в чужбина, но колко серии ще имат "един Аллах знае и старите бабици" /както казват на село/, но и те не са сигурни.  Но за тяхно спокойствие ще помогне факта, че поне ще имат един гарантиран брой серии независимо от рейтинга /при успешни продажби/

Общи условия

Активация на акаунт