Отговори
# 240
Аааааа Керем в бяло. Диде какви са тези неща посред нощ 🔞😂 🌃

Алекс, мерси. Значи този баща заслужава да го съживят и да го погребат жив. Е такова нещо не се прощава. Дори и да се влюбиш нищо не оправдава тази гадост. Всичко е за пари, меркантилен свят и това е...

# 241
Аз мисля, че казах че не се наемам. Не за друго, харесвам Керем, сериала засега ми допада. Но ако направят опит да продължат наесен ще се наложи да го зарежа /защото нищо не може да изпревари Присъда/. А не искам да оставям нещо недовършено, та по-добре да не започвам.
Макар че имам подозрения, че до началото на септември ще са приключили, то половината екип на Присъда работи по този сериал. Ама знам ли ги какво ще им родят главите....

Та дано се намери кой да го превежда. И дано превода да е хубав.

И аз нямам това време ама ако примерно се сформираме някакъв тийм както правехме като Лили беше тук бих се навила примерно всеки да си вземе по 20 мин от епизода и тн...
Аз мисля,че ще си продължи и това ще е единствения сериал който ще мине в eсения сезон.

# 242
Привет... Blush
Само да допълня Снежка...Hug,майката е била психически болна,дали е вярно или не ,не стана ясно...но така и вземат холдинга и го прехвърлят на бащата.И...явно със знанието и подписа на големия брат.Мисля ,че по подписа Атеш разбра истината. Thinking

Серийката беше супер... Hands Plus1

# 243
Нежна,крехка и красива.

Мире , мое право е да се повиша в небесата след толкова време знаеш много добре защо.

# 244
  • Кърджали
Диде, не знам, трудно ще продължи наесен.
Половината екип на Присъда зад камера сега работи в Ако обичаш силно. Септември трябва да се върнат вкъщи. Ако е само един -двама бива, но са доста хора - начело с двамата режисьори - Пабло и Бесте. Това наесен трябва да направят направо нов екип, който да продължи с Ако обичаш силно. Трудна работа.
Мисля, че са планирали определен брой серии.

Svet_sz, не майката не е била наистина болна. Експертизата/документа за болестта са били фалшиви, бащата си призна на Атеш в писмото. По-големият брат Умут е знаел, да.

# 245
Направих анализ на снимката. Не се сдържах 😀

Керем е като отлежало вино. Колкото повече остарява толкова по хубав става. Той просто излъчва. Сексапил, желание, дори възбуда и го казвам в най добрия смисъл на думата.

Моля намерете жена за Керем 🤭 Чаровна и интелигентна. Незабавно да си направят дъщеря. Приемаме само дъщери 😂

Диде, знам 😘
Много нежна булката 🌼

# 246
Svet_sz, не майката не е била наистина болна. Експертизата/документа за болестта са били фалшиви, бащата си призна на Атеш в писмото. По-големият брат Умут е знаел, да.

Мерсажжжж Hug...явно съм позабравила руския...Joy,макари ,че в един момент се зачудих, защо бащата оставя холдинга на Атеш...заради това ,че се е влюбил или че е причинил ,косвено ,може би смъртта на жена си.... Thinking

И...да се допълня....Керем наистина е доста променен... от време оно на Вратичката...незнам дали е възмъжал или остарял Rolling EyesJoy ,но вече хваща око... BlushJoyJoyJoy
Хафса ,не съм я гледала нийде ...не е лоша,само доста слабичка ми се вижда....

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 23:55 от Svet_sz

# 247
Фирмата на Арджалъ е холдинга на Бахт Ойуну впрочем да подчертая.
Само да подчертая ,че се хилих като луда как Атеш носи Бери и вика :Намерих едно дете...
Ама така я беше понесъл все едно си носеше сака за фитнес.

Мире , дъщери - синове но проблем само снахата да е ОК по моята книга ,че всички не бяха все с изгорял фитил.

# 248
Аз гледам серийката отново, но нещо доста ми прекъсва 😔

2 eпизод фрагман
„Кой е щастлив, кой е истински, кой е фалшив...“

Лейля: Ти какво правиш тук?
Атеш: Всъщност ти какво търсиш тук?
Лейля: Какво си мислиш, че правиш? Това да не е домът на баща ти?
Не може да бъде!
Атеш: Коя е тя?
Илтер: Бавачката на децата, г-ца Лейля. Заповядай, заповядай.
Лейля: Г-жа Чолпан ме изпрати. Тя ме познава много добре. Затова временно ще я замествам.
Ако искаш да потвърди, мога да й се обадя.
Атеш: Много искам.

Мерием (?): Какво говориш, момиче?
Не, тя е взела решение. Ще се събереш (с нея).

Лейля: Аз мислех, че конете усещат всичко веднага.
Атеш: Така е, могат да усетят… Кой е щастлив, кой е истински, кой е фалшив.
Якуб: Виж, моето цвете не е яло или пило, а ни е намерило нова мишена. Новата ни мишена!

Атеш: Заповядайте.
— Аз съм новата бавачка. Изпраща ме г-жа Чолпан.

Керем изглежда пие еликсир на младостта 😍

# 249
Добро утро!

Епизода

https://m.youtube.com/watch?v=pRlYvMxn9js

300 процента съм сигурна че ще вдигне фрагманджията е много слаб и това искам да кажа не знам дали той готви фраговете на Яргъ конкуренцията е вдигнала не знам какво им харесват на тези копия на моите хора само ,че от Али експрес но и некадърни 😂🤦‍♀️

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 10:30 от x BlackRose x

# 250
Аз не съм очаквала кой знае какъв рейтинг. Затова си чакам 2 епизод. Гледам на другите сериали и те с двойки, само една 3🤭
Разликите са минимални. Всъщност трудно може да се угоди на турския зрител. Друго си е да напердашат някоя жена...Пък и масово се гледа в нета. Какво са някакви си там 5-10 хиляди устройства 😁

Сериалът е за международната публика

Братя Арджалъ

# 251
Привет!

Е, какъв е този рейтинг сега? Епизодът изобщо не заслужава толкова ниски цифри. Дано вдигнат в следващите серии, екипът е добър.

На мен Умут ми допада засега, не ми изглежда чак толкова лош, независимо от действията му. По-скоро е манипулиран от лелята. В тази връзка,  освен това, което е изтъкнал бащата в писмото, смятам, че е оставил холдинга на Атеш, за да елиминира лелята. Явно и няма доверие, щом даже не я е споменал в завещанието.

Алекс, Свет, благодаря ви за допълнителната яснота и за превода на фрагмана.

Хах, нашето момче е следващата жертва... По принцип тук ще ударите на камък, а и Лейля вече не е съвсем безразлична.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 13:19 от ·٠•Snejka•٠·

# 252
  • София
Не съм гледала епизода още. Ще чакам превод на български. Но гледах клипчета-откъси от епизода и много ми допадна играта на актьорите, саундтрака, сценографията, операторското майсторство, режисурата. Личи си, че екипът е добър. Не ми харесва рейтингът обаче. Явно Керем наистина не е долюбван в Турция. Надявам се да имат предварително договорен брой серии, силен и стегнат сценарий, за да гледаме нещо качествено и интересно. Не ме интересува дали ще са 10 епизода или 100. Предпочитам 10-15 обаче. Wink

Желая успех на проекта, успех на Керем и екип! Дано сериалът се продаде в чужбина и бъде харесван и успешен, без да се влияе от турския рейт. Simple Smile

# 253
Ето тук има руски превод, може да си изберете с озвучаване или субтитри

https://turkru.tv/esli-silno-polyubish-1-seriya.html#sesdizi

Това е от международния дистрибутор относно епизодите

https://www.madd.tv/if-you-love

Снеже, вярно, че Атеш е следващата жертва, но и на него вече му е ясно, че има нещо мътно около нея. Докато Умут прави това, което леля каже. Интересна и ще е другата сюжетна линия на измамниците... В един момент може и да се настроят един срещу друг. Онзи Онур е влюбен в Лейла, а за нея той е като брат.

# 254
Първи епизод с английски субтитри
https://turkish123.com/ya-cok-seversen-episode-1/
https://ondizi.com/shows/ya-cok-seversen/episode-1/1654

Аз очаквах рейтинг около 3, но не знаех, че в четвъртък се излъчват три сериала и Мастършеф. Както и да е, ще видим какво ще бъде следващата седмица… Избягвам да се стресирам за неща, които не зависят от мен и не мога да променя. А и мисля, че сериалът заслужава да му се даде шанс. Но се надявам рейтингът да се повиши заради целия екип. Това със сигурност би им се отразило добре и ще ги мотивира допълнително. Ако наистина има договорени 20-25 епизода, това ме устройва идеално😀

Иначе, както вече писах, на мен епизодът ми хареса много. Бях много любопитна, но бях тръгнала с наистина малка кошничка и останах изключително приятно изненадана. Чудесна работа на режисори и оператори, музиката е страхотна, стилистите са на ниво. Според мен актьорският състав е отлично подбран и всеки е на точното си мястото. Хареса ми играта на всички, не открих много в Атеш от предишни герои на Керем. Може би няколко мимики, но не толкова, че да се подразня. Епизодът предизвика в мен различни емоции, но в нито един момент не ми беше скучно. А за мен това е важното. Чакам си с нетърпение следващия четвъртък Blush

Общи условия

Активация на акаунт