Отговори
# 285
Джули, и аз си помислих същото, че Якуп може да отвлече Берит, за да принуди Лейла да продължи с измамата. От друга страна пък това е прекалено голяма стъпка. А може и както казваш малката да е изчезнала или избягала докато възрастните се карат и не й обръщат внимание.

Ще видим ли Атеш да язди?

"Двама луди не трябваше да се събират"

https://mycapella.org/2023/07/10/iki-deli-bir-araya-gelmemeliydi … seversen-1-bolum/

..."Ya Çok Seversen е историята на двама души, които са били изпитани с различни болки от едно и също място. Не знам къде ще ни доведе срещата на двама луди герои, които се сблъскват с празнотата, създадена от любовта. Въпреки това, от момента, в който се срещнаха за първи път, двамата млади хора, които бяха изплели мрежите си, се събраха като пъзел, с празнините в себе си. В душите и на двамата има празнота и тази празнота не е изпълнена само с любов, те имат нужда от много по-дълбоко завършване, останалото е дело на съдбата"...

# 286
  • Кърджали
Малък музикален поздраво-подарък от мен. С една от песните, които звучаха в епизод 1 на Ако обичаш много
Yüzyüzeyken Konuşuruz - Durmaz Akar бг превод
- https://videa.hu/videok/film-animacio/yuzyuzeyken-konuuruz-durma … -7jKn7PI8HDsRdhOX

# 287
И на мен ми се иска да видя Керем  - Атеш да  язи... Hands Pray

Алеекс, все едно си прочела мислите и желанияна ми! Gift Heart
Това беше песента, която звучеше, докато Атеи четеше писмото от баща си, налиБ
Прекрасна е, но във епизода звечеше с много повече чувство... Hands Ok Hand

# 288
Петров, ❤️ добре дошъл
Благодаря за споделеното на всички! 🌹

https://m.youtube.com/watch?v=lL5ePhxK5NY&pp=ygULQXRlxZ8gTGV5bGE%3D

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 17:41 от x BlackRose x

# 289
Алекс, благодаря 🍀 много хубава песен, мелодия, текст. Точно за Атеш.

Леля Фю и Умут ще използват всеки коз, който им се подаде срещу Атеш. Няма как двамата братя да се прегърнат при положение, че са се отчуждили.

Гитме...🦋

От децата, Айдос и Берит веднага обикнаха Атеш. За Айдос той ще стане идол. Проблемите ще дойдат от Ългаз. В тази възраст и след случилото се е против целия свят. Тя приема само Умут за по голям брат. Израснала е с него. Което е нормално, защото Атеш го знае само по име и никога не го е виждала. А и той не се е интересувал от тях. А сега им се натриса.
Обаче Ългаз го копира, което значи, че има надежда да го хареса...

😁
Мерхаба Ългаз. Адиос Ългаз.
Мерхаба Лейла. Адиос Лейла.

На това книжле пише "правила".🤣 Атеш ще въвежда правила, а дали ще има кой да ги спазва.

# 290
Петров, ❤️ добре дошъл

Розичке, жена съм. Rolling Eyes
За по-лесно, можеш да ме  наричаш Джу, както в други теми.

# 291
Пуснаха още снимки от 2 епизод

# 292
Алекс, много благодаря за песента 💐

Мммм, и аз искам сцени с Керем на кон 🤩

Керем, Хафса и Арвен в пауза между снимките 😍

Тази вечер ще дадат откъс от утрешния епизод

Филмът “Ефлатун” в официалната селекция на фестивала в Дхака, Бангладеш

Много бих искала да гледам този филм, но все още няма начин. Или поне аз не съм го намерила. 🤔

# 293
Тази снимка на тримата!!! Наслада за окото 🥰

Писмото

С това писмо бащата се опитва да изчисти донякъде съвестта си. Но с писма не става. Извършеното от него е само по себе си престъпление извършено срещу синовете му. И ако Умут си е заровил главата в пясъка, то за Атеш не е така. Там пише, че е направил стореното от любов "когато се влюбиш ще ме разбереш". Ами не мисля, че ще го разбере, защото това, което е направил не е от любов, а от корист, за да не изгуби богатството. Ако беше само от любов щеше да се разведе и да заживее с новата любов без да се интересува дали ще претърпи материални загуби. Интересно каква ли е била въпросната жена хванала се с женен мъж. Дали е била манипулирана и лъгана за състоянието на Жюлиде или е била част от плана за елиминиране на първата съпруга?
В крайна сметка и двамата са си платили. За съжаление децата са тези, които страдат.
Иначе са сложили портретът на Жюлиде във фоайето на фирмата. Лицемерие 😏

Джули, филмът е фестивален, не е достъпен за широката публика, само ако отидеш да го гледаш на някой фестивал. Засега е така.

А следващата седмица "Ефлатун" ще бъде показан на Skip City International D-Cinema Festival в Сайтама, Япония. Избран е за участие сред 1000 други филма.

# 294
Остава ръководството на фирмата и отговорността за децата на Атеш и пише, че така ще е най-добре и за двамата... интересно решение, защото Умут ми се стори разочарован, че баща им е избрал Атеш и очакваше друго.
Защо да е най-добре за двамата? Thinking

И на мен ми е интересно що за жена е била втората жена на бащата и дали няма да се окаже роднина на Лейля, Лейля нали търси семейство, може теззи деца в крайна сметка да са й част от родата.

Аз не разбрах този мъж в болницата кой е, но тя поддържа живота му, май и тя не знае кой е, но пък явно предполага, че познава семейството й?

# 295
Откъсът

Якуп заплашва Лейла, че ще отиде да издаде бандата на полицията заедно със себе си, ако не се съгласи да мами Атеш. Мерием има дете.

Керем срещу Хафсанур 😅 Забавляват си се

Цялото видео
https://twitter.com/thebursinguncel/status/1679190971395854337

Ефлатун и Офлаз

Хафса за Вог

# 296
Работата се опече ,че даже изгоря пидето на хаир да е.

# 297
Привет в денят на Атейла 🦋

Нов откъс. Докъде ще стигне Лейла с лъжите... Обаче как хубаво си я отмести.

Хакер подгряват за серията 😉

https://twitter.com/yacokseversentv/status/1679431160357609472

https://twitter.com/thebursinguncel/status/1679428788432560129

Не остана...

# 298
Няма го онзи мой любим поп... 🤩

# 299
Страхотни Хафса и Керем 😍
Много ме радва, че се разбират добре и се забавляват на снимките.

Мире, да 😊 Явно ще трябва да мине още време, за да може Ефлатун да се гледа извън киносалоните.

Не се бях замисляла за това коя може да е другата жена на Вахид.
kukli4ka456, интересна идея е тя да се окаже свързана с Лейля. Голяма драма би било.
Мъжът в болницата не стана ясно кой е. Тя мисли, че чрез него може да открие семейството си. Дано в епизода загатнат дали наистина е свързан с тях.

Вероятно всеки от екипа измамници има своята “уважителна” причина да е там. Друг е въпросът дали и доколко може да бъде извинено това, което правят.
Мерием има дете, Онур - братя/сестри, за които се грижи, Баръш и Якуб още не се знае защо, макар че последният може и да няма причина, а просто да обича лесния начин. Лейля иска да открие семейството си, но още в 1. еп. се вижда, че тя не е безскрупулна. При напускането на хотела не взе със себе си пръстена, който беше семейна реликва за жениха, а го остави на масата. От вчерашния откъс става ясно, че тя не иска Атеш да е следващата жертва. Това, както и гитме-то на Атеш едва ли е, защото вече са влюбени един в друг. Струва ми се прекалено рано за това.🙄 Атеш изглежда има паник атаки, сигурно ще я помоли да остане заради децата.

Чудя се каква ли сделка ще предложи Фю на Лейля, какво ще се случи с Берит и как ще се развият отношенията на Атеш с децата. Чакам си епизодчето Blush

Видеото от играта “Камък, ножица, хартия” в YouTube 😅
https://youtu.be/evIN7zrkKtw

Общи условия

Активация на акаунт