Отговори
# 555
ЗДРАВЕЙТЕ!  Blue HeartBlue Heart

Епизод 5 опреселено ми хареса с малки изключения за някои пизлишво родължтелни диалози.
Нор Керем беше безупречен ОТНОВО!  Hands Clap
Лейла преиграва все по-малко,  очевидно с намесата наа реж. Али Билгин.
Актяорският екип е днр не ми харесва особено изпълнението на Гавза.
Много находчиво беше напрравена лека препратка към епохата на Фицджералд и Гетсби
- далечно сходство, но като атмосдфе наисттина напомня.
Продължава да ми доставя удоволствие сериалът и очаквам развитие след заттворената  врата в края...

Надявам се на скорошен трейлър! Hands Pray

# 556

Търся линк към това интервю, но не намирам инфо в онлайн изданието.
Ако открия нещо ще го добавя веднага.
За сега само този линк: https://vogue.com.tr/en-vogue, но той води към цялото издание.

Иии, ох, извинете, но не мога да не споделя отново...

@TvDunyasii
Италианските фенове на #KeremBürsin сравниха сцена на #YaÇokSeversen със сцената на #GreatGatsby тази седмица. Феновете, които пуснаха сериала в tt с хиляди съобщения, казаха, че Bürsin е по-красив от #LeonardoDicaprio .

И последната новина за днес....

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 16:03 от DeniAra

# 557
Супер секси дънков стил за следващата серия.
Керем да не е решил отново да рекламира Мави. Много му ходи. Може да разкопчее още едно копче 😂

Като Алиса с панделката 🦋

Тук панталонът ми харесва, цветно и свежо 🌼

# 558
 Nature FireAteş Arcalı Nature Fire

Как сте, дами? Чакате ли фрага тази вечер, защото аз го очаквам....

Феновете отбелязват един месец от началото на Ya Çok Seversen.

sole | fan account
@bursinbestie

Един месец от пускането на #YaÇokSeversen . Колко красиво беше да се срещнем с всеки един за членовете на актьорския състав. Да се запознаем тази красива история. Да се ​​влюбим във всеки герой. Да се ​​вълнуваме от фрагменти, резюме, снимки, зад кулисите... Благодарим ви, че дойдохте при нас YCS fam

Керем Бюрсин и Хафсанур Санджактутан бяха гости на августовския брой на "L'OFFICIEL" 💥
https://twitter.com/huyde12/status/1688122952393310208?s=20

Нашите хора не спират да набират популярност, а феновете не спират да творят.

# 559
Дени, мисля че фрагманът ще е утре вечер 🍀

Арвен и Керем 💕

За следващата серия се очакват сцени в увеселителен парк, на корабче и може би на залез.
 Това е от Керем

И от фотографа на сериала. Страхотни кадри

В този блог също има прекрасни анализи.
Ревюто на 5 серия - Конфронтация

https://www.frizbitv.com/2023/08/06/ya-cok-seversen-yuzlesme/

И мнение взето от нета
"По време на това парти Атеш се почувства не на място за първи път. Присъствието на Лейла на партито го шокира и когато тя изчезна, той се разтревожи и я потърси, поиска я. Той имаше само нея в ума си. И когато видя, че Емре е още там, се почувства облекчен, щастлив да разбере, че не си е тръгнал с нея. Накрая разбра, че този живот вече не е това, което иска за себе си, разбра, че има нужда от повече. Не успя, както обикновено и да избере жена, с която да си легне. Останал е сам, няма никого с него. Той мисли за празната къща, за брат си и сестрите си и открива, че му липсват. Той разбира, че вече се е променил, че всички, включително и Лейла са се вмъкнали в сърцето му. Той просто трябва да го приеме сега."

Дано пуснат списанието другата седмица.

# 560
https://www.youtube.com/watch?v=X3Yh3eXfHaY

Дано ви хареса кратко се получи ,но пък исках да е по забавен клипа затова иначе има доста драматични кадри които да се направи нещо много по добро.

# 561
BellКогато нощем всички спят, някои хващат клавиатурите.
 Bell Керем и летните сериали – добре е, че ги има. Забързани в ежедневието, сякаш ни се иска да повярваме в любовта. Харесвам го в ролите, които е изиграл, но да съчетаваш драма и хумор си е талант. А в това леко „прищипване“ на горната устна започвам все повече да се влюбвам. Харесвам образа, които изгражда, но съм далеч от мисълта да убеждавам някого да гледа. Сериалът е такъв, какъвто са решили сценаристите, а Керем е приел, защото му е харесало. Ама не бил за него, ама защо, ама как, ама щял да потъне… То и на „Титаник“ е нямало да се качат, ако са знаели, че ще потъне, ама на, качили са се. /извинявам се за това сравнение/ И само за протокола – тази година „Златната Малинка“ я спечели Том Ханкс.
 Bell Хафсанур – това момиче ме влюбва в себе си. Усмивка,чар и харизма. Да играе с Керем е невероятен бонус в кариерата й. Една 22/23 годишна гувернантка на 3 деца и то станала случайно. Ами как да се държи? За мен тази наивност, на моменти дори глуповатост в поведението й я прави реална. И се запитах – ами кой да я научи? Кой да й покаже как да се държи? А и ние не знаем все още за какво го прави?
 Bell Атеш и Лейла – сблъсък на обиграност и наивност. Сблъсък на изградено име и неизвестност за утрешния ден. Сблъсък на пари и зависимост. Ясно е какъв ще е краят, но как ще го извървят? Да получиш в „наследство“ 3 деца и да съхраниш душите и любовта им си е голямо предизвикателство. Топката е в перото на сценаристите. Те пишат историята.
 Bell Биге – влюбена от години в Атеш /то и аз бих се влюбила, но ще бъда само бройка в тези над 500 и се отказвам доброволно/. Готова на всичко. Очаквам развитие на образа.
 Bell „Измамниците“ – тарикатлък на дребно, екранно време и няколко объркани съдби. Не ме дразнят. Усмихват ме.
 Bell Децата – любов и болка. Болка от загубата и сърца, жадни за любов. Берит – маслинови очи и надежда.
 Bell Братът и лелята – необходимите лоши в сериала. И двамата си приличат в едно – нямащи достатъчно талант за нещо „голямо“ ще прецакват всеки, който се появи на пътя им. Или поне се опитват.
 Bell Да не пропусна иконома – от него се нуждаят във всеки сериал – знае всичко, казва това, което трябва и обича семейството, където живее.
 Bell Ако съм изпусна някого – да ме прощава, ще го отбележа друга нощ. Предстои ни фраг и епизод 6.

Bell Сега не ми остава нищо друго, освен да ви пожелая вълшебни сънища. Е, ще ви кажа и добро утро и слънчева седмица. /утре ще се прочета и ако трябва ще се редактирам/

Bell "Щастливото семейство е ранен рай.“  Джордж Бърнард Шоу

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 03:20 от st_ina

# 562
Благодаря за споделеното, момичета! Страхотни сте. Heart Exl

Диди, много сладко клипче. В очакване съм на нещо по-дълго.

Главните актьори в руската версия на "Почукай на вратата ми" - Никита Волков и Лиана Гриба.

# 563
Диди, продължавай все така 🌼
Стина 👏💯

Това ли ни очаква в 6 серия?...

Партньори в престъплението 😀🥰

Днес е ден за фрагман...

# 564
  • София
Ау, тези Никита и Лиана въобще не ми харесват. Керем и Ханде са много по-готски. Хайде, Лиана що-годе става, въпреки че няма подходящото за Еда излъчване според мен. Но този Никита откъде го изкопаха?! Като Серкан Болат от Али Експрес е. Grinning

# 565
"Измамниците"- тарикатлък на дребно ,екранно време и няколко объркани съдби .Не ме дразнят ,усмихват ме .

А мен ме дразнят -особено тартора -повече от противен ...едно ,че ги използва ,мами и не му пука за тях , а най-вече ,че за  собствената си алчност и падение ги държи в шах .
Повече от противен ,нагъл- брутално нагъл .
Играещ си със съдбите на тези млади хора -обречени на живот с измама .Отнето им е всичко, на което имат право за да бъдат хора .
Едва ли скоро ще видят и другата страна на живота  и..... "истинската ДУША " на тартора си .
Лейля затъва в инструкциите му и как Атеш ще ѝ прости лъжата .....?!?!? Особено ,ако ѝ се довери .....

# 566

Ya Çok Seversen
@yacokseversentv

Ateş internette en son ne aratmış olabilir? #YaÇokSeversen
@KeremBursin @kanald @ayyapim

Кое беше последното нещо, което fire може да е търсил в интернет? #YaÇokSeversen

Текст в изображението

🔎 Как да сменим чаршафите?
■ Критерии за това да бъдеш шеф на холдинг
■ Как да се справя с 3 братя и сестри?
■ Живот в Glamping
■ Колко хора, които не познавам, трябва да поканя на парти?
■ Защо не знам, че охраната е уволнена?

Превод на търсенията Kerem Bürsin Aktüel @thebursinguncel

От официалният акаунт на сериала в X/ Туйтър са започнали с въпросите си и кукичките за епизод 6.
Феновете веднага отговарят...

Хафса е споделила стори с Керем и котка. Харесва ми, интересна снимка Heart Eyes

Лейля затъва в инструкциите му и как Атеш ще ѝ прости лъжата .....?!?!? Особено ,ако ѝ се довери .....

Мен също не ме дразнят кой знае колко, но ми е интересно Лейля дали действа от чувства или под инструциите на Якуб. Много противен образ е този човек. Не мога даже да го определя като злаодей, защото е дребен хитрец и абсолютен глупак с идиотски планове. Не знам как са упели да измамят толкова хора с тези прозрачни лъжи.

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 20:30 от DeniAra

# 567
Фрагманът идва със семейна снимка 🥰

# 568
Привет! Flowers Hibiscus
За мен сериалът от самото начало е такъв, какъвто Керем го обяви - романтична драма. Напълно съм съгласна с мнението на Стина, че комичната нотка е само на повърхността. И с всяка следваща серия разбирам все по-добре защо Керем е избрал този проект.

"Измамниците"- тарикатлък на дребно ,екранно време и няколко объркани съдби .Не ме дразнят ,усмихват ме .
А мен ме дразнят -особено тартора -повече от противен ...едно ,че ги използва ,мами и не му пука за тях , а най-вече ,че за  собствената си алчност и падение ги държи в шах .
Повече от противен ,нагъл- брутално нагъл .
Играещ си със съдбите на тези млади хора -обречени на живот с измама .Отнето им е всичко, на което имат право за да бъдат хора .
Едва ли скоро ще видят и другата страна на живота  и..... "истинската ДУША " на тартора си .
Якуб е много противен тип и мен също ме дразни, въпреки че понякога е забавен. Но това сигурно, защото актьорът ми е симпатичен 😀
Двамата ще се сближат още повече и Атеш ще се довери на Лейля. Когато лъжите ѝ излязат наяве, ще е много тежко и за двамата. Сигурно ще има повторение на сцената с изгонването от началото на 3 епизод и тогава вече 😭😭😭

В последния епизод най-много ми хареса развитието в отношенията между двата “остри камъка” Атеш и Ългаз 🥹
И двете най-силни според мен сцени. Лара е страхотна! Чудесно им се получават сцените с Керем 😍

“Махай се!”

Скрит текст:
Атеш: Добро утро и на теб, Ългаз!
Ългаз: Добро утро!
Лейля: Добре ли си, Ългаз?
Ългаз: Не съм добре, но ще бъда. Моя приятелка има рожден ден и Илтер още не е купил подарък. Затова аз ще трябва да го направя.
Атеш: Приятелката ти има рожден ден и аз разбирам сега.
Ългаз: Вече разбра.
Атеш: Да, разбрах.
Но ти знаеш, че благодарение на онези хубави правила на татенцето ти, аз също трябва да отида на този рожден ден.
Ългаз: Знам това и колкото и да е досадно да те мъкна със себе си, в 2 ч. трябва да си там.
Атеш: Много ти благодаря за милата покана, но за съжаление аз съм зает.
Ългаз: Значи…
Атеш: Така че няма да можеш да отидеш.
Миналият път нали щеше да ходиш на рожден ден, но се оказа лъжа. После трябваше да те прибирам от полицейския участък.
Ългаз: Да, но този път е истина и аз искам да отида.
Атеш: Да, но и моята работа е истинска. Затова няма да отидеш. Късмет, какво да направя. Приятелката ти да се беше родила в друг ден.
Ългаз: Ти бъзикаш ли се с мен?
Атеш: Малки букви.
Айдос: Искаше да каже да не викаш.
Атеш: Благодаря ти.
Ългаз: Наистина ли няма да дойдеш?
Атеш: Няма.
Ългаз: Батко Умут ако беше тук, щеше да дойде. Ти не можеш да му стъпиш на малкия пръст!
Атеш: Умут, та Умут!
Ългаз: Защото той е нашият по-голям брат. Де да беше тук.
Атеш: Да беше… И аз имам неща, за които съжалявам, но има правила на баща ти. Тъй че със съжаления не става.
Ългаз: М*мка му
Атеш: Ей, ей, чуй ме! Внимавай какво говориш!
Ългаз: Ако не внимавам, какво ще стане? Ти кой си, бе?
Атеш: Нали има компания на татенцето ти. Аз съм неин изпълнтелен директор. И вие сте посредниците, за да я управлявам. Накратко… Вие сте последният удар, който той ми нанесе.
Ългаз: Това е батко ти Атеш! Видя ли го какво представлява?
Атеш: Ей, ей! Казах да внимаваш с приказките!
Ългаз: Ти наистина не си заслужавал обичта на баща ми! Ти дори не заслужаваш ничия обич!
Лейля: Ългаз…
Ългаз: Остави! Ти си човекът, който е предложил на Илтер кафе, когато е научил за смъртта на баща ми! Ти си толкова безчувствен!
Атеш: Трябваше да бъда.
Ългаз: Не е трябвало. Вместо да се занимаваш с баща ми, да беше погледнал майка си! Все пак баща ми е предпочел моята майка, защото не е получил от твоята майка обичта, която е търсел!
Атеш: Слушай! Не прекрачвай границата! Разбра ли! Иначе ще кажа неща, които не искаш да чуеш!
Ългаз: Повярвай, че ако сега кажеш да се махна, ще е по-добре!
Атеш: В такъв случай, тръгвай!
Ългаз: Хайде, Айдос! Ставай, Айдос!
Атеш: Е, Лейля, опозна ли ме?
Лейля: Много добре.

“Избери си приятели, които ти позволят да бъдеш себе си.”

Скрит текст:
Атеш: Може ли да вляза?
Ългаз: Ако кажа не, нещо ще се промени ли?
Атеш: Не
Ългаз: Тогава ела.

Атеш: Знам, че не искаш много да говориш за случилото се днес, но все пак ще попитам. Какво се случва?
Ългаз: Случи се това, че провалих рождения ден на приятелката си.
Атеш: Ти нищо не си провалила.
Ългаз: Да, и всички мислят така.
Атеш: Не отдавай голямо значение на това какво мислят другите.
Ългаз: Не отдавам.
Както и да е, може ли по-бързо да преминем през частта със съветите?
Атеш: Още не съм толкова възрастен. Не давам съвети, но може да ти дам няколко препоръки.
Ългаз: Мерси, но не мисля, че се е случило нещо, което да се преувеличава толкова. Беше просто шега.
Атеш: Не беше никаква шега, беше тормоз. Ти нямаше вина.
Ългаз: И без това не очаквам да разбереш.
Атеш: Смяташ ли, че само на теб се случват подобни неща?
В действителност ние не сме толкова различни. И аз като теб мисля, че нямам нужда от никого. Но… Вече знам, че да чакаш сам страховете да отминат, е глупаво. Можеш да поискаш помощ от хората. И понякога може да ти се отрази добре, ако се довериш на някого. Виж, аз съм тук. Точно там отсреща. Колкото и да не се разбираме, аз съм до теб. Разбрахме ли се?
Ългаз: Разбрахме се.
Атеш: Хубаво. Още нещо… Избери си приятели, които ти позволят да бъдеш себе си.
Ето това беше съвет. Може би остарявам... Харесва ми косата ти!

“Не искам да хвърлям в огъня себе си и теб” са думи на Атеш от последната сцена. След това обаче Лейля го предизвика и той я понесе към стаята… Предстои да разберем дали е хвърлил и двамата в огъня 🔥

Трейлър за MBC1, от който не разбирам изобщо какво говорят, но и на мен ми харесва 😂
https://twitter.com/oxegemins/status/1688267077268783104?s=46&t= … wC4_0SPkCObXD1Y-A

# 569
Измамата на Лейла е разкрита!
Leyla'nın foyası ortaya çıkıyor!

На сутринта Лейля и Атеш се събуждат в едно легло.
Лейля събужда Атеш със сладка усмивка.
Берит изведнъж започва да говори.
Атеш прекарва хубав ден с децата със съветите на Лейла.
Атеш, Лейля и децата си прекарват страхотно.
Радостта на Лейля обаче не трае дълго.
Фюсун разкрива измамата на Лейля.

Общи условия

Активация на акаунт