Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 274
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Още преди седмици писах тук, че на финала винаги се разчита на сигурното и емоционалното. Затова и четримата финалисти решиха да бъдат в зоната на комфорта.

# 241
Според мен Керана няма място в първите 4. Пя хубаво през целия сезон, но нямаше нито една имитация. За мен там трябваше да бъдат Владо, Тома, Дара и дуета. Всеки един от тях имаше много повече сполучлини имитации от Керана.

Относно избора на Дара - според мен тя не беше подготвена и не очакваше, че ще влезе в 4-ката, и избора й на песен беше набързо, в последния момент. С такова впечатление останах, като й видях учудената реакция.

Яд ме е, че пак залагат на балади. Писна ми всеки път едно и също. Специално пък за Владо очаквах много повече от клишето Васил Найденов. Не, че не харесвам Найденов - даже много го харесвам, но определено мисля, че можеше да покаже нещо много по-силно и взривяващо за финал. Харесвам Владо повече от Тома, но с ибора на песен мисля, че Тома ще го отвее.

# 242
Съжалявам, че Димо и Ралица не бяха в първите четири. Последната песен, която изпълниха, наистина беше греда, но затова пък предишната неделя много ги орязаха в оценките, както и много други пъти.

# 243
За мен сезонът беше приятен с малки изключения- Кали, Яна и Гърбов. Не виждам някой пренавит "да спечели". Нормално преживяват като артисти. Заради това и не се вълнувам кой знае колко от четворката. Един ще "спечели", но всички ще пеят както знаем. Дано се получи хубав празник. Дано няма пълнежи като "Мишето". Вярно, че артистите се нуждаят от промотиране, но става малко като поменик. Хубава седмица!

# 244
Изключително съм разочарована, че Димо и Ралица не продължиха. Керана и Дара ги харесвам, пеят много хубаво, стараят се, но те почти винаги си пеят като себе си. Дуетът от друга страна се стараеха супер много за всеки образ, бяха колоритни. Аз съм за Владо или Тома, но Дуетът заслужаваше да стигне до финала.

За избор на песните не се дразня, защото всеки избира нещо, с което да блесне. Мисля, че ще се получи страхотен Васил Найденов и нямам търпение да го видя. Общо взето се вълнувам запредставянето на Владо и Тома. Девойките са ми малко като пълнеж, никакъв съспенс няма там.

# 245
  • Sofia
Отпадналите казаха ли какво ще изпълняват?

# 246
  • София
Не, не казаха отпадналите.
Димо и Ралица ще се помнят с имитациите си, а колко ще помнят Керана да речем...

# 247
Христо Петков този сезон беше другият нон-стоп подценявам този сезон. Даже ми ставаше тъжно за него, защото наистина му личеше понякога разочарованието от оценките, които получаваше. А той откъм имитация почти винаги беше по-добре и от Керана, и от Дара, но си му липсват певческите умения.

# 248
Тази година сезона е доста слаб. Наистина Владо, Тома, Керана... имат добри имитации, но трябва да си го кажем в друг сезон щяха да са средняци, а не отличниците на сезона. От няколко лайфа си го мисля и снощи след изпълнението на Мишето това лъсна напълно. Имитациията й беше класи над показаното преди нея.
Добри са и Тома, и Владо не омаловажавам качествата им, но не могат да се мерят с Рафи, Михаела, Ненчо, Стефан и не само. Просто посредствен сезон, затова изпъкнаха. Не, че нямаха добри изпълнения, но нивото е много по-ниско.
Михаела направи показно. Не случайно Фънки намигна към Владо с думите "виж, виж". Мда, нека да видят как се прави. Мастър клас, както каза Геро. Пеене, танци, шоу -пълна имитация едно към едно.
 Тази година просто нямаше звезда на сезона, която да блести, която да ни отвее главите. Имаше качества, старание, добри имитации, но дотам.

# 249
За мен откритието този сезон бяха Димо и Ралица и Веселин Маринов Smile

Те направиха сезона интересен и забавен.

# 250
Скрит текст:
Владо играе на сигурно... 🙄 Омръзна ми от Васил Найденов. Разочарова ме...
Щото Тома не играе нали?
Разликата според мене е, че Тома си избра песен, на която той самият ще се изкефи (играе за себе си), а Владо - песен, на която аудиторията ще се изкефи (играе за публиката и зрителския вот). Колко пъти на финал сме слушали Дейвид Ковърдейл и колко пъти Васил Найденов? Само припомням: Васил Найденов -  сезон 10, сезон 9, сезон 6 (Константин - "Болката отляво") + сезон 11. Ако Томата "играеше" като Владо, щеше да му отговори с Емил Димитров и да заспим от скука на финала. Мое мнение!

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 10:30 от Bilyana14.

# 251
не помня мишето да е правила кой знае какви имитации. много крещене помня от нея и неприятна персона.

# 252
Мишето да е класи над Владо? Не съм съгласна. И аз я помня с непрестанното викане, то такъв й е гласа, така си пее момичето просто. Владо и Дуетът за мен са изненадата на сезона. Не съм очаквала, че Владо и Ралица могат да пеят така добре.

# 253
Йорданка Христова изглеждаше много по-добре от Деси Добрева снощи. Такава силна харизма и излъчване има тази жена ...

# 254
  • София
Преди две седмици бях на новото театрално представление на Владо Михайлов и Йоана Темелкова. Изключително приятен, непосредствен и усмихнат човек е Владо, както видяхме и в кулоарите, за таланта наистина няма какво да се каже - безспорен, всичко му се удава с лекота. За мен единствената интрига в предаването е двубоят между него и Тома, всичко останало е просто пълнеж.

И не, Михаела Маринова не е мастър клас, а едно много бутано от продуценти дете. И в миналите, и в настоящия сезон има по-силни участници от нея.

Общи условия

Активация на акаунт