Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 293
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Wonderland
Много трудна песен Joy Как ѝ научи текста не знам Joy

# 331
Ей, голяма лигня е Гърбов. И като стоя, като дърво много оригинален ли беше?

# 332
Ей такива песни трябваше да " пее" Гърбов и щеше да спечели сезона. Joy

# 333
Искрено се надявам да не го канят повече в Капките. За наше добро е.

# 334
  • Другата България
Скрит текст:
Аз харесвам Тома повече от Владо, но ще се радвам който и от двамата да спечели.

Тома определено залага на сигурно с рок парче, вероятно същото важи и за Владо, а и за останалите финалисти. Може би Владо освен на добро изпълнение, залага и на чисто емоционална реакция от публиката - българска песен, обичан изпълнител. Аз, честно казано, не си го представям като Васил Найденов, ще ми е интересно да го видя.
Без да търся каквито и да било конспирации, Владо в момента има предимство откъм популярност покрай сериала, в който участва, докато Тома изглежда е позабравен от масовата публика. Но пък ще има възможност да се “завърне” покрай участието си в шоуто.
Точно това имах предвид.
Ама на хората им харесва да има конспирация, нагаждане, бутон, жури и т.н.
Тома е страхотен млад човек, певец и рокаджия, и се надявам бъдещето да не ме опровергае.
И да спечели сега, ще се радвам за него.

# 335
Какво има да му коментират на Гърбов, цял сезон пародии,на финала е най-голямата.

# 336
Малко подигравка с публиката и другите участници е това неполагане на старание от страна на Гърбов. Той каза, че заради капките много хора си спомнили за него, ама не знам дали е с добро. Аз лично малко съм разочарована от представянето му, очаквах повече старание и повече хумор..

# 337
  • София
Очаквам и от Маринова подобно "сложно" изпълнение и да минава по-бързо...

# 338
Може би ще ви шокирам, но аз Владо го видях за втори път в Капките. Т.е. бях го мяркала на някакви реклами на сериала, Братя ли беше? Иначе ми е абсолютно непознат. Томата го харесвах много в Мюзик айдъл (ако не бъркам) и ми беше фаворит. Та, Владо си го харесах в Капките и въобще не съм пристрастна фенка Simple Smile

# 339
Аз не гледам български филми. Нови български филми. Не гледам българска телевизия / никаква всъщност /. Не съм повлияна от популярността на участниците в България  и реагирам само на видяно и чуто.
И как можаха да пуснат Гърбов да открива финал  ...

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 20:58 от cardhu

# 340
Пуснаха го, за да мине от ред и да забравим за тази излагация до края на вечерта... Гърбов винаги ми е бил антипатичен, а сега дори нямам думи да изкажа възмущението си..

# 341
  • Другата България
Радвам се, че няма да виждам Гърбов повече.
Подигравка и с участници, и с публика.

# 342
И аз не бях чувала за Владо преди Капките. Със сигурност за него рекламата е най-добра, но няма спор, че е талант.

# 343
Гърбов е първи за да го забравим възможно най-бързо след другите изпълнения. Simple Smile

# 344
Може би ще ви шокирам, но с  Гърбов най-много се смях
Да,  знам че е пародия и текстовете не си знаеше, но сядам в неделя вечер да се забавлявам, а не да слушам най-вярно пеене.

Общи условия

Активация на акаунт