Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 581
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Мда. Но Капките не са, да се покажеш колко хубаво пееш. Те са за имитация. А при Керана имитацията беше нула.
Лично мен дуетът ме кафеше в пъти повече от Керана.

# 586
Въпрос на предпочитания. Мен пък ме дразнеха непрекъснатите кисели коментари в темата защо са оценили повече тоя, а не оня. И аз невинаги съм съгласна с оценките, но едва ли всички харесваме едни и същи песни, а и музика като цяло. На мен например ми хареса много Христо Петков като Елвис Пресли, но не съм се оплаквала, че не са го оценили така, както на мен ми се иска. Нито съм си помислила, че има нещо нагласено. Но аз поначало съм склонна да вярвам на конспирации само в краен случай.

# 587
  • Велико Търново
Кой вижда Артьом, а защо не и Криси от Един за друг в следващите капки?
За Артьом не знам, но за Кристина бях писала, малко след като влязоха, в темата за ЕД.

На Христо Петков и аз му харесах май всички мъжки образи. Да, с женските беше все "късата клечка", но определено като цяло беше доста подценен.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 13:36 от DamaPika

# 588
Тук не се оплакваме. Споделяме мнения

# 589
Аз бях за Тома, но не ми хареса на финала, браво на Владо! Водещите казаха, че е било най-гледаното предаване за сезона и ще има 12-ти сезон догодина.

# 590
Мда. Но Капките не са, да се покажеш колко хубаво пееш. Те са за имитация. А при Керана имитацията беше нула.
Лично мен дуетът ме кафеше в пъти повече от Керана.
А мен и от Дара. Христо Петков също беше по-добър от Дара.

# 591
  • Буркина Фасо
Мда. Но Капките не са, да се покажеш колко хубаво пееш. Те са за имитация.
ако имитираш някой, който хубаво пее би трябвало имитацията ти  да е хубаво пеене, не само външен вид.

# 592
За външен вид изобщо не иде реч. Гримьорите бяха много зле. Имитацията включва много други неща.
Кой колко хубаво пее е друг филм.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 18:33 от cardhu

# 593
  • Буркина Фасо
За външен вид изобщо не иде печ. Гримьорите бяха много зле. Имитацията включва много други неща.
Кой колко хубаво пее е друг филм.
за външен вид - изобщо не иде реч
кой колко хубаво пее , имитирайки,  е друг филм ...
всъщноста за какво е това предаване ?

# 594
Виж в тълковен речник какво е имитация. /Външен вид в случая зависи от гримьори и не е заслуга или проблем на участника. /

# 595
  • Буркина Фасо
това предаване е преди всичко за забавление на зрителите. многократно го казват.
външен вид и пеене като имитация са на по-заден план.
мисля си, че въобще не са се допитвали до тълковният речник за да направят ТВ предаване.

# 596
О да. Забавления ни сервираха Гърбов, Яна, че и Кали. Обаче къде е имитацията?
Тембър, маниери, енергия?

# 597
  • Буркина Фасо
О да. Забавления ни сервираха Гърбов, Яна, че и Кали. Обаче къде е имитацията?
Тембър, маниери, енергия?
аз се забавлявах с Гърбов, отвращавах се с Яна. по средата беше Кали.
ти може да си в друга подредба и други изпълнители.
общото е, че и двамата сме имали някаква забава пред ТВ. това е целта на шоуто.

# 598
  • Другата България
От ИГ на Владо.
“Ако бях разбрал, че минахме 12 часА, щях още снощи да ги поздравя Simple Smile Искам да посветя този празник, който ми подарихте, на моето семейство - честит рожден ден, мамо! Честита ни годишнина, Зайо! Обичам ви! Благодаря на всички вас, публиката, за подкрепата и любовта и до съвсем скорошни срещи!“

# 599
То е ясно че всеки последен сезон е " най-добрия" до сега, няма и как да не е. Grinning
От всички сезони до сега, участниците които съм запомнила, защото са ме впечатлили са Милица Гладнишка и Рафи Богосян.
Последните минимум 3 сезона са на светлинни години от началото / не в положителен смисъл/.

Общи условия

Активация на акаунт