Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 585
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Тома въобще не се е готвил за песента на финала,защото е смятал-аз това съм го пял сто пъти,знам и мога,а и гласово съвпада,няма нужда да се преправя,обаче точно това го подхлъзна. Не запази самообладание,за да се концентрира върху образа,избухна ,за да се изкефи максимално на парчето ,но не му достигна глас,направо пресипна.
Докато Владо беше работил много, дори стойката и походката му на сцената бяха В. Найденов,глас,интониране,всичко. Имаше доза предобряне от притеснение,ако го изпълни сега ще е направо идеално. Заслужена победа.

# 571
Тома си остава загадка за мен. Като толкова ярко изразен фен на рока и двете му рок изпълнения не му се получиха. Дали беше пренавит или пък подцени самите парчета не знам, но е факт, че не успя да предаде на публиката усещането за наистина силно изпълнено рок парче. За сметка на това, обаче имитациите му на Меди и Славка Калчева му се получиха брилянтно. Не мога да си го обясня това.

Според мен проблемът на Тома е, че не му достиг(н)а самочувствие. Много добре усети точно колко го харесват хоратаи знаеше, че може, но капитулира пред таланта и амбицията на Владо. Както междувпрочем всички останали участници. Владо е от този тип хора и личности явно, които не могат да завъдят откровени врагове и жънат само уважение. Той е безупречно уважителен и същевременно респектиращо устремен към победа по заслуги. Затова си го харесвам и бях за него. В Братя успяваше да развие впечатляващи нюанси и детайли на героя си, който ми беше колкото симпатичен, точно толкова и се възмущавах от него. Невероятно многопластов. Затова написах тук, че потенциалът му е почти неограничен. Надявам се, че занапред ще се насочи не само и не чисто към забавляващия сегмент в бранша. Определено има голяма трибуна за него.

# 572
Аз и за Дара се радвам. За нея само знаех, че е дъщеря на русата си майка Ива, която на моменти е изключително повърхностна и с липса на адекватна преценка. Бях слушала една нейна песен и не ми хареса и си казах - поредното дете, което майка му го бута и тук всъщност видях, че Дара може и може освен всичко да се държи нормално, не лато в интервюто, което бях гледала - лигава и надменна, тя е порастнала и е едно талантливо и симпатично момиче 👏

# 573
Аз и за Дара се радвам. За нея само знаех, че е дъщеря на русата си майка Ива, която на моменти е изключително повърхностна и с липса на адекватна преценка. Бях слушала една нейна песен и не ми хареса и си казах - поредното дете, което майка му го бута и тук всъщност видях, че Дара може и може освен всичко да се държи нормално, не лато в интервюто, което бях гледала - лигава и надменна, тя е порастнала и е едно талантливо и симпатично момиче 👏

Съгласна съм за Дара.
Аз ли съм пропуснала или майка и не присъстваше нито една неделя?

# 574
Заслужена победа за Владо!
До нови срещи на списващите.
Един формат поне завърши, както трябва.

# 575
Да речем, почти. Керана категорично не е за второто място. В шоу за имитации, тя не направи нито една сполучлива имитация.

# 576
  • София
Да речем, почти. Керана категорично не е за второто място. В шоу за имитации, тя не направи нито една сполучлива имитация.

Тя не беше и за първата четворка според мен, като цяло, обаче "мача е свирен" вече.

# 577
  • Велико Търново
Нормално - това беше един от най-силните сезони на Капките. Ако помните, докато даваха първия епизод коментирахме, че почти нямаше реклами и се чудехме, защо не прекъсват толкова често, колкото сме свикнали, а вижте до края какво стана - реклама до реклама.
Аз пък отдавна съм забелязала, че при стартовите епизоди на почти всички предавания в първия час-час и половина да няма рекламни паузи или ако има, да са съвсем кратки. Не знам точно защо е, маркетолозите и рекламните агенти му разбират, но определено вече е практика това.

Според мен на Тома не му се получават имитациите на рок изпълнителите, тъкмо защото и той също е рок изпълнител. В тези "свои води" той си е той и не може да се пречупи и да бъде друг. В останалите жанрове, понеже не е пял и са му по-далечни, явно превъплъщенията и актьорската игра са му по-лесни. Пък и както Maya Alexandrova е писала - избухна, за да се изкефи максимално и... видяхме резултата.

Mama2288, първи сезон на "Братя" е най-силният. Даже се изненадвам, че четвърти е успял да те грабне.

За Дара и аз много се радвам. Преди време, някъде около началото на Капките, бях чела и нейно интервю, в което беше казала, че иска и че вече ще се старае да се откъсне от влиянието на майка си. Да, бях предубедена, не съм го крила и не го крия, но май наистина се наблюдава, че работи в посока на това откъсване. Може пък и да я е помолила да не се появява там. Много силно ѝ пожелавам да ѝ се получи и да излезе от тази (неприятна) сянка!

# 578
Е то при това недолюбване на майката от публичното пространство щеше да е глупаво да присъства в залата,съвсем нямаше да им се затворят устите и щеше да има негативен ефект върху представянето на Дара.
Момичето се справи добре, пожъна позитиви,доби популярност , това й стига. Сто процента не искаше тя да спечели, щяха да я изядат.

# 579
Дано и следващия сезон, надявам се, че такъв ще има, да вкарат симпатичен дует Grinning

# 580
Кой вижда Артьом, а защо не и Криси от Един за друг в следващите капки?

# 581
Маската на Владо беше отливка на лицето на Калин Врачански Simple Smile

Много се радвам за Владо. И за Тома щах да се радвам.

Сладурче. И книжка нямал Simple Smile

# 582
На мен ми харесват имитациите на актьорите, могат да пеят по-добре от певците дори. Помня Ненчо като Ерос Рамацоти, само Христо Гърбов ме разочарова, един нормален образ не направи.

# 583
Как отливка на лицето на Калин Врачански?! Неее. Калин е много хубав мъж, а тази маска беше като от филм на ужасите!

# 584
Едва преди малко успях да изгледам предаването.
Много съм доволна от класирането. За Керана не очаквах, но съм приятно изненадана, че я оцениха. Може и да не са ѝ били добри всички имитации, но пък пееше супер през цялото време. Доколкото си спомням, и Маргарита Хранова не се справяше с имитациите, но все пак хората гласуват и по симпатии. А когато на финала трябва да се избира между две неперфектни имитации (имам предвид Керана и Дара), е логично да се отдаде предпочитание на по-доброто изпълнение като цяло, както и на симпатиите. А през цялото време симпатиите бяха повече към Керана.
Не разбирам как може Керана да се сравнява с "Мишето" и да бъде наричана "лигла". Нито я наричат "Керанчето", нито я бутат и тикат и натрапват във всякакви формати и предавания. Ако хората я харесват, то е,  защото са избрали да я харесат.
Тома може и да е амбициозен, но не му личи. Предпочита да се "кефи" и най-много се кефи, когато му се удаде възможност да изпее нещо на любимите си рокаджии. Като вечния тийнейджър, който във всеки един момент е готов да изреве "Хеви метъл, копелета!" и... така цял живот. Може да е добър имитатор, но няма собствена физиономия, а времето минава в "кефене" и имитации, докато другите се опитват наистина да пробият. Мисля, че съм го виждала и в "Семейни войни", сигурно и там се е "кефел".
Не харесвам особено Дара, но оценявам това, че се връща към класиката с Паша Христова. В музиката е нормално да има приемственост. Всички сериозни изпълнители стъпват на и оценяват това, което е направено и постигнато преди тях. А и по-добре Паша Христова, отколкото да имитира съвременни западни звезди, при които се набляга на крякането за сметка на мелодия. Така че поне аз съм приятно изненадана, че се връща към българската класика.

Общи условия

Активация на акаунт