Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 572
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
И тук не ми допадат участниците 😕
Само Деян Н.може би ще се старае и справя 🤔

Май нищо няма да гледам/следя от новите формати 🤨

# 646
  • София
Мария пее ли принципно или всичко е студийна обработка?

# 647
  • Sofia
Обработка е.

# 648
Няма да се учудя ако всичките ги обработват. Е, с малки изключения. Така например, Руслан Мъйнов като тряяше да пее Детска Планета на Крисия... Или дуета като правеха Лейди Гага и Бионсе. Абе. За едни special treatment за други не. Златка Райкова яко Autotune. Като я чух в Брадъра как пее ми стана ясно веднага.

# 649
Любо Киров е новият член на журито. Останалите са Хилда, Фънки и Веселин Маринов. Владо Михайлов ще бъде ментор заедно с Етиен и Алекс.

# 650
  • София
О, Владко....супер.

# 651
За Мария и нейното пеене - преди няколко месеца бяха пуснали в компроматите последната ѝ песен и имаше коментар, че звучи като Джорджано, та може да си представите колко може да пее.

# 652
  • Другата България
Любо Киров е новият член на журито. Останалите са Хилда, Фънки и Веселин Маринов. Владо Михайлов ще бъде ментор заедно с Етиен и Алекс.
Тъкмо мислех да отсвиря сезона....сега с Владо много се разколебах.

# 653
И Аз така.
Но и + Икебаната.

Ще видя може би как ще тръгне първите 2-3 епизода.

# 654
Мария пее ли принципно или всичко е студийна обработка?
Не очаквам Мария да се справи...
За Неделчев не съм много сигурна, ако не се лигави, ще е добре.

# 655
Деян Неделчев е страхотен глас и ако се абстрахира от сегашния си образ, ще му се получат както мъжките, така и женските образи.

# 656
  • гр.София
Капките няма как да го пропусна. Любимо предаване ми е Simple Smile

# 657
Нямам търпение за поредните имитации на Лили Иванова, Тина Търнър и т.н.
Особено за Тина и китеника, който използват за перука 🤩

# 658
  • Bulgaria
Според Blitz, в предаването ще участват Джулиана Гани, Мария, Иво Аръков, Панайот Панайотов, Владимир Зомбори, Наско от БТР, Христиана Лоизу, Елена Атанова. Тук липсва Икебаната. Много странна комбинация от участници.

# 659
Ако може на Тина Търнър да изпълнят Proud Mary, че отдавна не сме я слушали, ще бъде прекрасно. Но нека да не пренебрегваме и имитациите на Фреди Меркюри, Майкъл Джексън, Силвия Кацарова, Елвис Пресли, Васил Найденов, Мадона и още много други.

Общи условия

Активация на акаунт