Отговори
# 135
Тони, не знам защо си повярвала на тези хора, ти изследването видя ли го черно на бяло да пише, че е нишесте, и интересно къде точно е направено то?  а възрастния човек, който го пие и се чувствал сънлив сигурен ли е че е от колактива или има някаква др.болежка и взема лекарства?
няма да ставам адвокат на аквасорс, всеки сам да си решава.
даже и нишесте да давам на Калина, щом съм го заредила с положителна енергия от мен, следствие на моята вяра, че давам нещо полезно за организма й - значи пак върши работа.

Diki, аз също от тук бях чела и продължавам да чета само положителни мнения, затова останах учудена и за теста вярвам, че не е бил на оригиналното съдържание, т.е. менте. За сънливостта - да, възможно е да е от нещо друго, ама все пак ставаше дума за момиче на 25 г.... Вие забелязвате ли сънливост при децата си? Нямам нищо против продуктите на Аквасорс, не сме ги ползвали, просто реших да споделя, защото също като вас искам най-доброто за детето си Wink

# 136
Вие забелязвате ли сънливост при децата си? Нямам нищо против продуктите на Аквасорс, не сме ги ползвали, просто реших да споделя, защото също като вас искам най-доброто за детето си Wink

Аз лично съм ги пила в ударни дози - 4-кратно по-големи от указаните и не съм имала сънливост. Дидо също, също и мъжа ми. Усещала съм прилив на енергия, по-скоро обратното на сънливостта, повишен апетит (заради което ги пия само при болест), също и съм усещала как ми пресичат болестта за часове, когато е в начална фаза.
За ментета не съм чувала до сега, може и да има.

# 137
  • welcome to the Jungle
Гале, какво стана, излезнаха ли резултатите  Praynig
Резултатите ще станат в понеделник след 15 ч.  Tired

# 138
Гале стискаме палци всичко да е наред и да не те хващат никакви болести докато не се роди малкото човече.

# 139
  • София
Гале стискаме палци всичко да е наред и да не те хващат никакви болести докато не се роди малкото човече.

А и след това.  Wink

# 140
А за различните шарки се изследват различни Иг-та ли? И при кои шарки кои? И доколкото разбирам за шарковите изследвания трябва да се вземе венозна кръв, така ли? Питам щото и ние изкарахме някаква шарка, за която ми беше казано, че е рубеола, а като се стигна до ваксина докторката ме смая като ми каза: "е, то ние не сме сигурни, че е било рубеола" Shocked Та нека знам и когато ми се отдаде случай и аз да поискам подобни изследвания на Иг-тата, та ако някой знае да си каже Peace

# 141
  • София
Бубка, серологична диагностика  с IgA IgG IgM  се прави за много инфекциозни заболявания, не само за шарките (хламидия, мононуклеоза, херпеси, лаймска болест и др.). Но за всяка се изследва отделно.
IgA - ?
IgG - показва прясна първична инфекция или прекарана скоро такава
IgM - показва прекарана преди време първична инфекция и придобит имунитет

# 142
  • welcome to the Jungle
Ара, направо ми изкара акъла  Shocked Shocked Shocked. Но мисля, че благородно си сбъркала  Wink. IgM - показва имунен отговор при съвсем пресен контакт с вируса, а IgG - стари антитела, които показват, че някога организма е имал досег с вируса на рубеола.
Моето твърдение е на база пресна справка от доктор, думи на лаборантктата как да си разчета информацията веднага и написано из интернет по въпроса."TORCH-комплекс /наличие на антитела в кръвта/.. Наличието на антителата IgG показва имунитет към тези инфекции, можете спокойно да планирате бременност. Наличието на IgM означава остър стадий на заболяването, отложете мисълта за дете до оздравяването ви. Ако към рубеола няма антитела IgG, необходимо е да се ваксинира жената и след нея да се предпазва още 3 месеца." и "IgM and IgG antibodies are formed with the first infection. Normally, IgG antibodies remain throughout life while IgM antibodies disappear again after a few weeks. Positive IgM findings can therefore be used as an indication of an initial infection." (http://www.r-biopharm.com/clinical/instructions/Masernvirus%2004 … %20GB%20FINAL.pdf)

Излязоха ми резултатите :
IgG - 162
IgM - отрицателен.

МАй имам повод да дишам спокойно  Heart Eyes  Mr. Green

Още не мога да се зарадвам истински. Това, което преживях от обаждането на Ася в сряда до преди малко - не го пожелавам на никого. В крайна сметка, след цялата тази "дандания" оставам с много отворени въпроси, много преживяна горчилка и разочарование...
Но пък е време да се поотпусна и да погледна малко по-розово и оптимистично  Whistling.

Последна редакция: сб, 20 яну 2007, 17:25 от Lioness

# 143
  • В средата на времето
Е, Гале, отпусни душа сега и се радвай на спокойна бременност.  Hug
Да се похваля и аз, че от вчера Криско е без Т и кашлая по-малко. Върви към оздравяване слава Богу!  Whistling

# 144
Гале, сега наистина е време да се успокоиш и да се наслаждаваш на бременността си. Дано скоро да нямаш такива тревоги.
Дари, надявам се, също се подобрява. Днес цял ден няма Т, преди малко само вдигна до 37,8 и сама я свали бързо. Сега пак няма. Днес беше третия ден с Т и ми е много важно да няма. Стискам палци да е добре вече Praynig

# 145
  • Варна.
много хубав резултат Лио!  Hug

Тони - да, има повече положителни мнения за продуктите от колкото отрицателни, вероятно на някого не му действат според очакванията, вероятно се продават и ментета, никой не е застрахован от измамници...какво още да кажа, ако имаш желание - опитай. аз смятам до пролетта да купувам, после ще разчитаме на слънцето и морската вода Heart Eyes

# 146
Много ми е чудно щом е наистина толкова опасно защо не се правят такива изследвания още в началото на бременността newsm78

# 147
  • София
Ара, направо ми изкара акъла  Shocked Shocked Shocked. Но мисля, че благородно си сбъркала  Wink. IgM - показва имунен отговор при съвсем пресен контакт с вируса, а IgG - стари антитела, които показват, че някога организма е имал досег с вируса на рубеола.
doh doh doh
!!!УФСЪ!!!
  341uu
От много повтаряне тези дни - в най-важния момент ще ги разменя буквичките!!!

Лио! радвам се за резултатите ти!  bouquet

# 148
  • welcome to the Jungle
Много ми е чудно щом е наистина толкова опасно защо не се правят такива изследвания още в началото на бременността newsm78

Бубка, рубеолата е едно от най-опасните заболявание по време на бременност! Тя поразява плода от първата до последната гестационна седмица. Пораженията са много тежки и докторите препоръчват аборт независимо от стадия на бременността.... Та затова няма значение дали ще правиш тест, а по-скоро има значение да се пазиш  и да нямаш контакт с рубеола по време на бременност.

Ара,  Hug Hug Hug

# 149
Галенце, радвам се за резултатите  Hug Представям си само кокво ти е било...
Дано наистина повече да нямаш такива неприятни емоции.

Хайде и днес се очертава хубав слънчев ден и то май без вятър.
Приятна разходка на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт